Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Οι Wovenhand επέστρεψαν με το Ten Stones

Οι Wovenhand επέστρεψαν με το Ten Stones
Η καινούρια δουλειά των Wovenhand, ένα από τα πλέον αναμενόμενα άλμπουμ του 2008 στέκει ως μία ακόμη επιβεβαίωση της ξεχωριστής καλλιτεχνικής προσωπικότητας του David Eugene Edwards. Τραγούδια για τον πόνο, τη μετάνοια και τη λύτρωση, στοιχειωμένη folk και γοτθική country, βιβλικές φιγούρες και βιβλικών διαστάσεων ερμηνεία από τον Edwards και το bandoneon του και μία διασκευή του \'Quiet Nights Of Quiet Stars\" του Antonio Carlos Jobim σε ένα άλμπουμ που κόβει την ανάσα.

Το εν λόγο είναι ηχογραφημένο στο Colorado και στο New Jersey, είναι μία συμπαραγωγή του Daniel Smith, ενώ στην μπάντα συμμετέχουν οι Pascal Humbert στο ακουστικό μπάσο  και ο Emil Nicolaisen στην κιθάρα.

μπορείται να ακούσετε κομμάτια απο τον δίσκο στην πρωσοπική τους σελίδα στο my space http://www.myspace.com/wovenhand


Σχετικές ειδήσεις
Ο Δημήτρης Νέγκας live στη σκηνή του Γυάλινου - Up Stage
07.11.2016 10:06
Με αφορμή τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Ταξίδι στο Άγνωστο Παρόν» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την 14 Music, ο Δημήτρης Νέγκας θα μας ταξιδέψει μουσικά με ένα μοναδικό live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, που θα συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα καινούρια τραγούδια του νέου του άλμπουμ.
Ο Χρήστος Θηβαίος live στο Club του Σταυρού του Νότου
26.10.2016 16:35
Ο Χρήστος Θηβαίος παρουσιάζει για τέσσερις Παρασκευές στο Club του Σταυρού τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και τα καινούρια τραγούδια από το δίσκο «Σιδερένιο νησί».
19.10.2016 09:41
Ο συνθέτης Γιώργος Καγιαλίκος τρία χρόνια μετά τα «Εννέα κρυμμένα τραγούδια», παρουσιάζει τη δεύτερη δισκογραφική του δουλειά, με τίτλο «Φυγή» από τον Μετρονόμο.
Blue & Lonesome: Νέο άλμπουμ από τους Rolling Stones!
07.10.2016 13:07
Στις 2 Δεκεμβρίου 2016 οι Rolling Stones κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ μετά από μία ολόκληρη δεκαετία.
«ΕΥΘΕΩΣ»: H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου
08.08.2016 09:46
H νέα δισκογραφική δουλειά του Πασχάλη Τόνιου έχει τίτλο «ΕΥΘΕΩΣ» κυκλοφορεί από την MLK και ταξιδεύει από το χθες στο σήμερα μέσα από τα συναισθήματα της μουσικής. Περιλαμβάνει τραγούδια απλά καθημερινά, με έντονο το ελληνικό στοιχείο, έντεχνο λαϊκό, και με κάποιες πινελιές παραδοσιακές.