Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Επιστροφή με το Amen

Επιστροφή με το Amen
Ο  Φώτης Νικολάου επανέρχεται με τη νέα του προσωπική δουλειά με τίτλο Amen που ανεβαίνει στο θέατρο Θησείον από τις 10 έως τις 18 Οκτωβρίου. Μετά την επιτυχημένη παράσταση με τίτλο Ώρα Ενάτη, ο γνωστός χορογράφος μαζί με την χορό-θεατρική ομάδα Χ-it επιστρέφουν για να μας παρουσιάσουν ένα έργο για επτά ήρωες, μία γυναίκα και έναν άγγελο.

Την χορογραφία της παράστασης έχει επιμεληθεί ο Φώτης Νικολάου, η σκηνοθεσία είναι του Θανάση Γεωργίου και του Φώτη Νικολάου, τα σκηνικά έχει δημιουργήσει ο Kenny McLellan και τα κοστούμια η Νατάσα Γρυλάκη.

Τους ρόλους του έργου θα ερμηνεύσουν ο Παναγιώτης Αργυρόπουλος, ο Θανάσης Γεωργίου, η Βάσω Γιαννακοπούλου, η Ρούλα Κουτρουμπέλη, η Ειρήνη Μαυροματάκη, η Αγγελική Στελλάτου, η Ευρύκλεια Σωφρονιάδου, ο Σίμος Πατιερίδης και φυσικά ο Φώτης Νικολάου.

Σχετικές ειδήσεις
Γυναίκες… Δυο χρόνια μετά, στο Cabaret Voltaire
21.11.2016 11:37
Η σατιρική μουσική παράσταση “Γυναίκες… Δυο χρόνια μετά” που έγραψαν και ερμηνεύουν η Άννα Παντζέλη και η Βιβή Νικολάου επιστρέφει ανανεωμένη και περιμένει το κοινό στο Cabaret Voltaire στις 27 Νοεμβρίου και 4 Δεκεμβρίου.
Μάνα κουράγιο και τα παιδιά της, του Μπέρτολτ Μπρεχτ στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών
10.10.2016 15:59
Η παράσταση του κλασικού αντιπολεμικού αριστουργήματος του Μπέρτολτ Μπρεχτ, που γράφτηκε το 1939, ενώ ο συγγραφέας βρισκόταν αυτοεξόριστος στη Σουηδία, σηματοδοτεί μια διπλή επιστροφή στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Ο Σέρβος σκηνοθέτης Νικίτα Μιλιβόγιεβιτς επιστρέφει μετά από 13 χρόνια για να σκηνοθετήσει σε νέα μετάφραση του Γιώργου Δεπάστα ένα από τα πιο επίκαιρα μπρεχτικά έργα.
Επιστροφή στο Σπίτι του Matei Visniec στο Vis Motrix Performance Studio
13.09.2016 12:26
Η παράσταση "Επιστροφή στο Σπίτι" του Ματέι Βίσνιεκ ανεβαίνει στις 7 Οκτωβρίου 2016 στο Vis Motrix στη Θεσσαλονίκη σε σκηνοθεσία Πασχάλη Αραμπατζή.
Οι Επτά επί Θήβας στην Αττική
25.08.2016 17:15
Οι «Επτά επί Θήβας» του Αισχύλου, η καλοκαιρινή παραγωγή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος που κέρδισε κοινό και κριτικούς, μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα έρχεται από τις 28 Αυγούστου έως τις 12 Σεπτεμβρίου σε θέατρα της Αττικής. Τελευταίος σταθμός της περιοδείας, πριν τη επιστροφή στο Βασιλικό Θέατρο, το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, στις 12/9/2016.
Οι «Επτά επί Θήβας» στο Ηρώδειο
16.08.2016 12:41
Το μεγάλο ταξίδι της καλοκαιρινής παραγωγής του ΚΘΒΕ «Επτά επί Θήβας» του Αισχύλου, συνεχίζεται με μεγάλη αποδοχή. Στην περιοδεία του στα θέατρα της Αττικής, τελευταίος σταθμός, πριν τη επιστροφή του στο Βασιλικό Θέατρο, το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, στις 12 Σεπτεμβρίου.