Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Αναβολές μεν, αλλά οι Fuck Buttons έρχονται

Αναβολές μεν, αλλά οι Fuck Buttons έρχονται
Οι Espers και οι Vetiver ήταν να έρθουν από τις ΗΠΑ μαζί μόνο για δύο live shows στην Ασία και την Αθήνα. Εξαιτίας ενός σοβαρού προβλήματος όμως η συναυλία στην Ασία ακυρώθηκε, με αποτέλεσμα το live της Αθήνας να κριθεί αναγκαίο να αναβληθεί...

Το live θα πραγματοποιηθεί σε σε άλλη ημερομηνία, η οποία επί του παρόντος δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Σχετικά και με τους The Bellrays αναβλήθηκε μέρος του tour, της οποίας μέρος ήταν και η Αθήνα. Ενδεχομένως να υπάρξει νέα ημερομηνία σύντομα...

Τα ευχάριστα είναι ότι επιτέλους, μετά από ένα διαρκές και πολύ κοπιαστικό κυνήγι, η πιο πολυσυζημένη μπάντα της Ευρωπαίκής Ηπείρου για φέτος, έρχεται στην Αθήνα.

Έχουν κλέψει την παράσταση σε διεθνή φεστιβάλ, ενώ οι κριτικές που συνόδεψαν το άλμπουμ τους -ένα από τα καλύτερα της χρονιάς- Street Horrrsing (κυκλοφόρησε για λογαριασμό του label των περίφημων All Tomorrow’s Parties Festivals και Don’t Look Back Events) ήταν διθυραμβικές!

Έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα ακριβώς «την στιγμή που πρέπει» για μία και μοναδική ζωντανή εμφάνιση, στις 3 Νοεμβρίου, με special dj sets από Declan Allen (UK - ALL TOMORROW\'S PARTIES FESTIVAL RESIDENT DJ / INTENSIVE CARE) και Αργύρη Ζήλο (POST...SOMETHING).

Σχετικές ειδήσεις
Ανακοίνωση για την ακύρωση της συναυλίας της Lara Fabian στο ΟΑΚΑ
22.09.2016 11:32
Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών η συναυλία της Lara Fabian στις 21 Σεπτεμβρίου στο Γήπεδο Τέννις του ΟΑΚΑ, ακυρώθηκε.
Ακύρωση της συναυλίας των Παπακωνσταντίνου & Ζουγανέλη στο Θέατρο Βράχων
22.09.2016 11:27
Η συναυλία των Β. Παπακωνσταντίνου και Γ. Ζουγανέλη στο Θέατρο Βράχων την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016 ακυρώθηκε λόγω καιρικών συνθηκών.
Νέα ημερομηνία για τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στην Τεχνόπολη
08.09.2016 10:48
Εξαιτίας της χτεσινής βροχής, τεχνικές δυσκολίες και συνεχείς διακοπές στον ήχο δεν επέτρεψαν την ομαλή διεξαγωγή της συναυλίας του Γιάννη Χαρούλη.
Νέες ημερομηνίες για τους God Is An Astronaut σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
10.03.2016 14:21
Λόγω σοβαρού τραυματισμού του drummer των God Is An Astronaut, η μπάντα είναι αναγκασμένη να αναβάλλει τις επερχόμενες συναυλίες της στην Ελλάδα και την Ιρλανδία.
Οι ακριβοθώρητοι Clock DVA έρχονται στο Gagarin για μία μοναδική συναυλία!
20.01.2016 15:04
To Gagarin 205 σε συνεργασία με την Zero Raid , παρουσιάζει, για πρώτη φορά στη Ελλάδα, τους θρυλικούς CLOCK DVA – το συγκρότημα που ξεκίνησε το 1978 τον experimental/industrial ήχο θα βρίσκεται για μια και μοναδική συναυλία στην Αθήνα στις 18 Μαρτίου 2016.