Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

The Golden Aces Of Jazz στο Silver Dollar

The Golden Aces Of Jazz στο Silver Dollar

Ο Σύλλογος "Φίλοι της Τζαζ & Δημιουργικής Μουσικής" προσκαλεί την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 το κοινό της Θεσ/νίκης σε μια βραδιά ξεχωριστή με jazz ήχους και original μουσικές συνθέσεις από τον band leader Μάνο Κούρτη στο "Silver Dollar".

 

Η βραδιά αυτή αποτελεί την θεματική του μήνα που διοργανώνει ο Σύλλογος "Φίλοι της Τζαζ & Δημιουργικής Μουσικής" ("Association of Jazz & Creative Music") και που θέλει να δώσει κάτι ξεχωριστό για το κοινό της Θεσ/νίκης.

 

Το event της Πέμπτης έχει σαν θεματική τον τίτλο:

"The Golden Aces Of Jazz" in Silver Dollar και πραγματικά οι μουσικοί που βρίσκονται με τον Μάνο Κούρτη είναι ξεχωριστοί στον τομέα τους και με πολλές εμφανίσεις στο ενεργητικό τους.

 

Το team αυτής της βραδιάς που θα μας ταξιδέψουν μουσικά είναι οι εξής:

Μάνος Κούρτης : ηλ. κιθάρα

Φίλιππος Κωσταβέλης : πλήκτρα

Αγαμέμνων Μάρδας : κόντρα μπάσο

Αλέκος Σπανίδης : τύμπανα

Σχετικές ειδήσεις
Andreas Polyzogopoulos Quartet live στο Faust
03.01.2017 11:16
Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος και το κουαρτέτο του θα εμφανιστούν στο Faust για μία βραδιά με original psychedelic jazz.
Hrach Altunyan Band - The Original Blues Trio live στο Faust
20.10.2016 12:46
Οι Hrach Altunyan Band, το Original Blues Trio, θα εμφανιστεί για ένα live στο Faust την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016.
Η Άννα Στερεοπούλου παρουσιάζει το C i r c e - the Real cut στο Beton 7
20.10.2016 12:24
Την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016, στις 9.30 μ.μ., στο Beton 7 Arts Centre, η συνθέτις και πιανίστα, Άννα Στερεοπούλου θα μάς χαρίσει μια πρώτη «γεύση» της επικείμενης 3ης Παρουσίασης του παγκόσμιου project της, «CIRCE The Black Cut» [Κίρκη :η μαύρη τομή:], με φετινή θεματική, c i r c e ~ the Real cut. Έπειτα από την τελευταία της συναυλία στο Beton 7 (Δεκέμβριος 2014), η συνθέτις επιστρέφει, αυτή την φορά με μια ταυτόχρονη συνήχηση επί σκηνής, της ίδιας (πιάνο), του Chris Silver T (drums) και του Echosense Projekt (soundscapes).
Μουσικοί συσχετισμοί: Ο Άρης Γραικούσης πάει στη Κέρκυρα
14.09.2016 15:35
Ο πιανίστας Άρης Γραικούσης μετά την μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Σύλλογος οι φίλοι της μουσικής - μεγάλη βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη» και σε επιλεγμένους προορισμούς ανά την Ελλάδα για την καλοκαιρινή περίοδο 2016, παρουσιάζει το ρεσιτάλ «Μουσικοί Συσχετισμοί» την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 στην Κέρκυρα στην Κεντρική Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας.
Οι Μουσικοί συσχετισμοί του Άρη Γραικούση ταξιδεύουν στην Ελλάδα
25.05.2016 14:47
Ο πιανίστας Άρης Γραικούσης μετά την μεγάλη επιτυχία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Σύλλογος οι φίλοι της μουσικής - μεγάλη βιβλιοθήκη της Ελλάδος «Λίλιαν Βουδούρη», παρουσιάζει το ρεσιτάλ «Μουσικοί Συσχετισμοί» σε επιλεγμένους προορισμούς ανά την Ελλάδα για την καλοκαιρινή περίοδο 2016.