Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

Athens Swing Cats live στο θέατρο Δίπυλον

Athens Swing Cats live στο θέατρο Δίπυλον

Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014, οι Athens Swing Cats σας καλούμε στο μεγαλύτερο και παλαιότερο Swing πάρτυ της πόλης μας που σκοπό έχει να αναβιώσει τις ξέφρενες βραδιές του θρυλικού club Savoy Ballroom στο Harlem της Νέας Υόρκης!

 

Γυρίζουμε το χρόνο πίσω και με πολύ ζωντάνια γεμίζουμε πάλι το Θέατρο Δίπυλον με τις διαχρονικές μελωδίες και χορό των δεκαετιών 1920-1950 και με προβολές ταινιών από την εποχή εκείνη.

 

Βάλτε τα πιο άνετα παπούτσια, ντυθείτε στο ανάλογο ύφος και ελάτε να αναβιώσουμε μαζί βραδιές που έμειναν στην ιστορία.

 

Για την ιστορία, το Savoy Ballroom που αναβιώνουμε, ήταν το πιο γνωστό club της Νέας Υόρκης. Εκεί μπορούσε κανείς να απολαύσει τα καλύτερα χορευτικά της πόλης. Ήταν το πρώτο μέρος που λευκοί και μαύροι χόρευαν μαζί ενώ στα 33 χρόνια ιστορίας του φιλοξένησε τα μεγαλύτερα της swing-jazz σκηνής όπως οι Duke Ellington, Benny Goodman και Cab Calloway. Στο Savoy Ballroom ή όπως ήταν ευρέως γνωστό ως Home of Happy Feet σύχναζαν οι πιο γνωστοί ηθοποιοί και τραγουδιστές της εποχής ενώ στην πίστα του χόρεψαν από τον Malcom X μέχρι την Lana Turner.

 

Συνεχίζουμε με το επιτυχές format: Bring your own drinks and dance till you drop! Αποφασίσαμε και φέτος να μην έχουμε οργανωμένο Μπαρ αλλά να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλον τον κόσμο να φέρει τα δικά του ποτά έτσι ώστε να πιεί όσο κι ότι θέλει πολύ πιο οικονομικά.

 

Εσείς... αντέχετε τόσο χορό;

Σχετικές ειδήσεις
Οι Swingin' Cats live στο Gazarte
05.10.2016 10:20
Οι Swingin' Cats, που αγαπήθηκαν από το κοινό ως "Penny & The Swingin' Cats", επιστρέφουν ανανεωμένοι την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στο Roof Stage του GAZARTE, συνεχίζοντας να ζωγραφίζουν πλατιά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους!
Omega Monolith live παρουσίαση δίσκου στο Θέατρο Δίπυλον
09.05.2016 14:05
Οι Omega Monolith και οι 3 Shades of Black με ιδιαίτερο καλεσμένο το Νίκο Βελιώτη παρουσιάζουν το κεντρικό τρίπτυχο The Future is Gone – The Time has Come – The Past is Now στη Λευκή Αίθουσα του Θεάτρου Δίπυλον την Κυριακή 29 Μαΐου 2016.
Swing Fever Party στο Fuzz Live Music Club
03.02.2016 16:16
Οι Athens Lindy Hop, τα μέλη των οποίων έφεραν για πρώτη φορά τον αυθεντικό swing χορό στην Αθήνα το 2008, διοργανώνει στο Fuzz ένα ακόμα μεγάλο πάρτυ που είναι γνωστά για το κέφι, την καλή μουσική και τον ποιοτικό χορό!
​The Swingin' Cats και Jazzmatazz live στο Ίλιον plus
13.01.2016 16:16
Οι γνωστοί και αγαπημένοι 'The Swingin' Cats' συναντιούνται την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στην σκηνή του ΙΛΙΟΝ PLUS με τους ταλαντούχους 'Jazzmatazz' δημιουργώντας μια μεγάλη παρέα δεκατεσσάρων μουσικών, που ετοιμάζονται να μας ταρακουνήσουν για τα καλα σε ακόμα ένα "So Swing Party", που θα μείνει σε όλους αξέχαστο!
Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τους Swingin' Cats στο Gazarte!
24.12.2015 11:35
Οι Swingin' Cats, η κεφάτη μπάντα που αγαπήθηκε ως Penny & the Swingin' Cats, επιστρέφουν με νέα σύνθεση, την τελευταία ημέρα του χρόνου 31 Δεκεμβρίου 2015 στο Theater Stage του GΑΖΑRTE για να μας παρασύρουν, σε ένα ξέφρενο swing & rock n' roll πάρτυ, που θα σας μείνει αξέχαστο!