Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Athens Swing Cats live στο θέατρο Δίπυλον

Athens Swing Cats live στο θέατρο Δίπυλον

Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014, οι Athens Swing Cats σας καλούμε στο μεγαλύτερο και παλαιότερο Swing πάρτυ της πόλης μας που σκοπό έχει να αναβιώσει τις ξέφρενες βραδιές του θρυλικού club Savoy Ballroom στο Harlem της Νέας Υόρκης!

 

Γυρίζουμε το χρόνο πίσω και με πολύ ζωντάνια γεμίζουμε πάλι το Θέατρο Δίπυλον με τις διαχρονικές μελωδίες και χορό των δεκαετιών 1920-1950 και με προβολές ταινιών από την εποχή εκείνη.

 

Βάλτε τα πιο άνετα παπούτσια, ντυθείτε στο ανάλογο ύφος και ελάτε να αναβιώσουμε μαζί βραδιές που έμειναν στην ιστορία.

 

Για την ιστορία, το Savoy Ballroom που αναβιώνουμε, ήταν το πιο γνωστό club της Νέας Υόρκης. Εκεί μπορούσε κανείς να απολαύσει τα καλύτερα χορευτικά της πόλης. Ήταν το πρώτο μέρος που λευκοί και μαύροι χόρευαν μαζί ενώ στα 33 χρόνια ιστορίας του φιλοξένησε τα μεγαλύτερα της swing-jazz σκηνής όπως οι Duke Ellington, Benny Goodman και Cab Calloway. Στο Savoy Ballroom ή όπως ήταν ευρέως γνωστό ως Home of Happy Feet σύχναζαν οι πιο γνωστοί ηθοποιοί και τραγουδιστές της εποχής ενώ στην πίστα του χόρεψαν από τον Malcom X μέχρι την Lana Turner.

 

Συνεχίζουμε με το επιτυχές format: Bring your own drinks and dance till you drop! Αποφασίσαμε και φέτος να μην έχουμε οργανωμένο Μπαρ αλλά να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλον τον κόσμο να φέρει τα δικά του ποτά έτσι ώστε να πιεί όσο κι ότι θέλει πολύ πιο οικονομικά.

 

Εσείς... αντέχετε τόσο χορό;

Σχετικές ειδήσεις
Οι The Speakeasies Swing Band live στο Ίλιον Plus
29.12.2016 14:00
Οι The Speakeasies Swing Band, στο τελευταίο live του '16, έρχονται στο Ίλιον Plus για ένα swing ντελίριο με τη βοήθεια και παρουσία των JazzMatazz και των Athens Boogie.
Οι Swingin' Cats live στο Gazarte
05.10.2016 10:20
Οι Swingin' Cats, που αγαπήθηκαν από το κοινό ως "Penny & The Swingin' Cats", επιστρέφουν ανανεωμένοι την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στο Roof Stage του GAZARTE, συνεχίζοντας να ζωγραφίζουν πλατιά χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους!
The Swingin' Cats live στο Μουσείο Ακρόπολης
04.08.2016 15:08
Οι γνωστοί Swingin' Cats, συνεχίζουν με live εμφανίσεις και αυτό το καλοκαίρι και στις 18 Αυγούστου 2016 θα βρίσκονται στο Μουσείο της Ακρόπολης.
Omega Monolith live παρουσίαση δίσκου στο Θέατρο Δίπυλον
09.05.2016 14:05
Οι Omega Monolith και οι 3 Shades of Black με ιδιαίτερο καλεσμένο το Νίκο Βελιώτη παρουσιάζουν το κεντρικό τρίπτυχο The Future is Gone – The Time has Come – The Past is Now στη Λευκή Αίθουσα του Θεάτρου Δίπυλον την Κυριακή 29 Μαΐου 2016.
Οι Swingin' Cats για ένα πρωταπριλιάτικο live στο Ίλιον Plus!
29.03.2016 10:54
Οι αγαπημένοι Swingin' Cats για ακόμα μια φορά στον αγαπημένο χώρο που έχει γίνει σπίτι τους, το ΙΛΙΟΝ plus!