Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Μου ‘πες κι εγώ από τη θεατρική ομάδα med-ἄ στον πολυχώρο VAULT

Μου ‘πες κι εγώ από τη θεατρική ομάδα med-ἄ στον πολυχώρο VAULT

Ο Πολυχώρος Vault Theatre Plus φιλοξενεί την παράσταση «Μου ‘πες κι εγώ» από τη θεατρική ομάδα med-ἄ για δύο παραστάσεις την Τετάρτη 15 και Πέμπτη 16 Οκτώβρη 2014.

 

Λίγα λόγια για το Έργο

"Αγαπημένη μας Ελπίδα,

Η δική μας ιστορία δεν κρύβει δράκους και ξωτικά, νεράιδες ή ιππότες. Είναι μία ιστορία δύο γυναικών που αγαπήθηκαν και θέλησαν να κάνουν οικογένεια. Μία ιστορία χωρίς τίποτα ιδιαίτερο ή σημαντικό. Μία ιστορία που απλώς συνέβη..."

Μαμά, εγώ μπαμπά έχω;

 

Συντελεστές Παράστασης

Θεατρική Ομάδα med-ἄ

Σκηνοθεσία / Θεατρικό Κείμενο Παναγιώτης Μπαρμπαγιάννης

Σκηνογραφική Επιμέλεια Αγγελική Στρουμπούλη

Φωτογραφία Νίκος Παστρικός - Δέσποινα Κυπριζλή

Φροντιστήριο Δέσποινα Κυπριζλή

Παίζουν

Βάσω Τσιρτσίκου, Όλγα Χαζάπη

Μαζί τους η μουσικός Σαφήκα Καντούρα

Σχετικές ειδήσεις
Πολυχώρος Vault: Το πρόγραμμα της σεζόν 2016-2017
15.11.2016 17:30
Είκοσι παραστάσεις και δύο μεγάλα project (1 θεατρικό και 1 μουσικό) περιλαμβάνει στο φετινό του πρόγραμμα ο πολυχώρος VAULT THEATRE PLUS. Έξι παραστάσεις που ξεχώρισαν, από κοινό και κριτικούς, την περασμένη σεζόν και δεκατέσσερις νέες παραγωγές. Δώδεκα σκηνοθέτες θα παρουσιάσουν τις παραστάσεις τους τη φετινή θεατρική χρονιά στις δύο σκηνές του Πολυχώρου.
Πού είναι η μάνα σου μωρή, της Δήμητρας Πέτρουλα, για 2η χρονιά στον Πολυχώρο VAULT
29.09.2016 12:38
Μετά την πετυχημένη περιοδεία ανά την Ελλάδα και τις sold out παραστάσεις στο VAULT, η παράσταση «Πού είναι η μάνα σου μωρή» της Δήμητρας Πέτρουλα, με την Βέρα Κρούσκα, σε σκηνοθεσία – μουσική επιμέλεια Ενκε Φεζολλάρι, και σε θεατρική διασκευή Σοφίας Αδαμίδου, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την πετυχημένη πορεία της στον Πολυχώρο VAULT.
Πού είναι η μάνα σου μωρή, της Δήμητρας Πέτρουλα στον Πολυχώρο VAULT
18.03.2016 11:18
Το έργο «Πού είναι η μάνα σου μωρή» της Δήμητρας Πέτρουλα, με την Βέρα Κρούσκα, σε θεατρική διασκευή Σοφίας Αδαμίδου και σκηνοθεσία – μουσική επιμέλεια Ενκε Φεζολλάρι, μετακομίζει, από τις 19 Μαρτίου, στον Πολυχώρο VAULT, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Λυσιστράτη, του Αριστοφάνη στον Πολυχώρο Vault
25.02.2016 09:53
Ο Πολυχώρος VAULT και ο Αυγουστίνος Ρεμούνδος με την θεατρική ομάδα «Όνομα?» παρουσιάζουν το έργο του Αριστοφάνη, Λυσιστράτη.
Ισορροπιστής αεροσκαφών, του Θόδωρου Θεοδωρίδη στον Πολυχώρο Αθηναΐς
20.01.2016 12:15
Το έργο του Θόδωρου Θεοδωρίδη «Ισορροπιστής αεροσκαφών» σε παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, μετά την πολύ επιτυχημένη πορεία του ως θεατρικό αναλόγιο στην Καβάλα, «πετάει» ως θεατρική παράσταση για την Αθήνα και προσγειώνεται στον Πολυχώρο Αθηναϊς για 17 μόνο παραστάσεις.