Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Aggeliki Zika & The Creeps feat. Panos Vintzilaios στον Σταυρό του Νότου

Aggeliki Zika & The Creeps feat. Panos Vintzilaios στον Σταυρό του Νότου

Η Αγγελική Ζήκα & The Creeps, παρέα αυτή τη φόρα με τον Πάνο Βιντζηλαίο, την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014, στον Σταυρό του Νότου, ενώνουν τις καλλιτεχνικές τους προτιμήσεις σ’ένα ακουστικό – χορευτικό αλλά και ατμοσφαιρικό πρόγραμμα και μπλέκουν τα swing με τις rock μπαλάντες, τα latin με τη soul και τα κλασσικά διασκευασμένα ελληνικά με την πιο σύγχρονη pop σκηνή! ‘Όλα αυτά τα είδη μουσικής πάντα με τις εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις που καταφερνει να δημιουργήσει μια ωραία παρέα από χαρισματικούς μουσικούς όπως οι The Creeps!

 

Όλοι μαζί λοιπόν, πάνω στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club με την ωραία διάθεση και την ενέργεια που εκπέμπει μια παρέα, υπόσχονται ένα πολύ δυνατό γεμάτο αντιθέσεις, live!

 

Θάνος Σταυρίδης – ακορντεόν

Άγγελος Παπαδάτος – κοντραμπάσο

Νίκος Γκιόλιας – κιθάρα

Αλέξης Κώστας - κρουστά

Σχετικές ειδήσεις
Αφιέρωμα στον Νικόλα Άσιμο στο Σταυρό του Νότου
25.01.2017 14:25
“Στο Φαλιμέντο Του Κόσμου”, μια παράσταση βασισμένη σε κείμενα μουσικές και τραγούδια του Νικόλα Άσιμου, από την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου για 4 Πέμπτες στο Σταυρό του Νότου Club.
Οι Χαΐνηδες για ακόμα ένα live στο Σταυρό του Νότου Plus
02.11.2016 14:20
Οι αγαπημένοι μας Χαΐνηδες θα εμφανιστούν για ακόμη ένα Σάββατο, το πρώτο του Νοέμβρη (5/11), στον Σταυρό του Νότου Plus.
Οκτώβριος 2016 στο Σταυρό του Νότου
27.09.2016 15:23
Ο Σταυρός του Νότου ανακοίνωσε το μουσικό πρόγραμμα Οκτωβρίου 2016 για τις τρεις σκηνές του, ενώ μας έδωσε και μία πρώτη γεύση από τους καλλιτέχνες που θα φιλοξενήσει το Νοέμβριο!
Aggeliki Toubanaki & the Buzz Bastardz live στο Σταυρό του Νότου
21.03.2016 15:42
Η πολυσχιδής vocalist και ιδιοσυγκρασιακή performer Αγγελική Τουμπανάκη, μαζί με τους δεξιοτέχνες και ξεχωριστούς  Buzz Bastardz, έρχονται να μας συναντήσουν ξανά στον Σταυρό του Νότου Club την Τετάρτη 30 Μαρτίου, για να μας παρασύρουν στο μοναδικό αυθεντικό και πολυσυλλεκτικό τους buzz..!
Η Σοφία Παπάζογλου live στο Σταυρό του Νότου
08.03.2016 11:33
Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια Σοφία Παπάζογλου, με τη γλυκιά και αισθαντική φωνή, παρουσιάζει για δύο μοναδικές βραδιές στο Σταυρό του Νότου +(Plus) ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην τελευταία της δουλειάς με τίτλο «Ο χτύπος της καρδιάς μου», με την επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου.