Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

On the blink

On the blink
Το Θέατρο Χοροροές παρουσιάζει χορογραφικά στιγμιότυπα και θεατρικές καταστάσεις από την Default Company, τα οποία πραγματοποιήθηκαν από τον Φεβρουάριο μέχρι και το Μάιο, σε μία ενιαία παράσταση .

Ο τίτλος της παράστασης On the blink μεταφράζεται με αρκετούς τρόπους, οι οποίοι μπορούν να εκφράσουν όλοι μαζί συνδυασμένοι την ενιαία έννοια του συγκεκριμένου project.

Οn the blink = out of order, blink = ανοιγοκλείνω τα μάτια, on the blink = πάνω στο κλείσιμο του ματιού, με χαμένη ορατότητα, με χωρίς βλέμμα, αλλά και blink = μια διακοπή, blink = μια διακοπή που εγγυάται τη συνέχεια, blink = μια ευεργετική διακοπή, ένα ευεργετικό λάθος.

Λοιπόν: on the blink=κοιτώντας χωρίς να βλέπω, όπως όταν σε βλέπω χωρίς να σε βλέπω, όπως όταν κλείνω τα βλέφαρα για να σε δω, γιατί αν όπου blink: έρωτας, τότε έρωτας = εκείνο το ευεργετικό λάθος, εκείνη η ευεργετική διακοπή, εκείνη η διακοπή που εγγυάται τη συνέχεια…

Η σκηνοθεσία είναι της Καλλιρρόης Παπαδοπούλου, η επιμέλεια κίνησης της Ξένιας Θεμελή, η πρωτότυπη μουσική των Χρύσανθου Χριστοδούλου , Lou R., Henry P., τα κοστούμια της Ιωάννας Τσάμη, ο σχεδιασμός των φωτισμών του Γιάννη Κωνσταντακόπουλου και η οπτική επικοινωνία των Designers united-Δημήτρη Κολιαδήμα, Δημήτρη Παπάζογλου.

Ερμηνεύουν οι Ξένια Θεμελή, Αλεξία Μπεζίκη, Αλέξης Τσιάμογλου και Χρύσανθος Χριστοδούλου.

Σχετικές ειδήσεις
Stand-up comedy night στο Πόλις
11.01.2017 10:03
Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου το «Πόλις» υποδέχεται τους Δημήτρη Χριστοφορίδη, Χρύσα Κατσαρίνη και Blink Mike σε μια ξεκαρδιστική βραδιά με ευφυές υπόβαθρο*!
Η Παρεξήγηση του Albert Camus στο Θέατρο Radar: Παράταση παραστάσεων
20.04.2016 14:45
Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, η παράσταση του έργου "Η Παρεξήγηση" του Albert Camus, σε σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη, παρατείνεται στο Θέατρο Radar και μετά το Πάσχα από τις 6 έως τις 29 Μαΐου και μόνο για 12 παραστάσεις.
Νεκρή Φύση σε Χαντάκι, του Fausto Paravidino στο Θέατρο Τ
03.02.2016 11:30
Η θεατρική ομάδα Προσεχώς Subway παρουσιάζει το βραβευμένο αστυνομικό θρίλερ «Νεκρή Φύση σε Χαντάκι» του Ιταλού συγγραφέα Fausto Paravidino, από τις 4 Μαρτίου, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.00, στο Θέατρο Τ.
Mall της Στέλλας Παπαδημητρίου στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς
01.02.2016 12:43
Η ομάδα CASUALI ύστερα από μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων στο θέατρο Αυλαία, ανεβάζει το έργο «Mall» της Στέλλας Παπαδημητρίου και σε σκηνοθεσία Στεφανίας Παπαμιχαήλ, στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς – Μελίνα Μερκούρη, στις 12, 13, 14 και 19, 20, 21 Φεβρουαρίου 2016.
Διακοπή της παράστασης «Ισορροπία του Nash» από το Εθνικό
28.01.2016 16:39
Η παράσταση Ισορροπία του Nash που παίζεται στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου ξέφυγε από τον καλλιτεχνικό της στόχο και μοιάζει, χωρίς να το επιδιώκει, να εξαντλεί τις αντοχές μιας κοινωνίας.