Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

On the blink

On the blink
Το Θέατρο Χοροροές παρουσιάζει χορογραφικά στιγμιότυπα και θεατρικές καταστάσεις από την Default Company, τα οποία πραγματοποιήθηκαν από τον Φεβρουάριο μέχρι και το Μάιο, σε μία ενιαία παράσταση .

Ο τίτλος της παράστασης On the blink μεταφράζεται με αρκετούς τρόπους, οι οποίοι μπορούν να εκφράσουν όλοι μαζί συνδυασμένοι την ενιαία έννοια του συγκεκριμένου project.

Οn the blink = out of order, blink = ανοιγοκλείνω τα μάτια, on the blink = πάνω στο κλείσιμο του ματιού, με χαμένη ορατότητα, με χωρίς βλέμμα, αλλά και blink = μια διακοπή, blink = μια διακοπή που εγγυάται τη συνέχεια, blink = μια ευεργετική διακοπή, ένα ευεργετικό λάθος.

Λοιπόν: on the blink=κοιτώντας χωρίς να βλέπω, όπως όταν σε βλέπω χωρίς να σε βλέπω, όπως όταν κλείνω τα βλέφαρα για να σε δω, γιατί αν όπου blink: έρωτας, τότε έρωτας = εκείνο το ευεργετικό λάθος, εκείνη η ευεργετική διακοπή, εκείνη η διακοπή που εγγυάται τη συνέχεια…

Η σκηνοθεσία είναι της Καλλιρρόης Παπαδοπούλου, η επιμέλεια κίνησης της Ξένιας Θεμελή, η πρωτότυπη μουσική των Χρύσανθου Χριστοδούλου , Lou R., Henry P., τα κοστούμια της Ιωάννας Τσάμη, ο σχεδιασμός των φωτισμών του Γιάννη Κωνσταντακόπουλου και η οπτική επικοινωνία των Designers united-Δημήτρη Κολιαδήμα, Δημήτρη Παπάζογλου.

Ερμηνεύουν οι Ξένια Θεμελή, Αλεξία Μπεζίκη, Αλέξης Τσιάμογλου και Χρύσανθος Χριστοδούλου.

Σχετικές ειδήσεις
Aurora, του Βλαδίμηρου Νικολούζου στο Θέατρο Ροές
20.02.2017 13:33
Το Rēs Ratio Network υποδέχεται στο Θέατρο Ροές την πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Βλαδίμηρου Νικολούζου, Αurora, με πρωταγωνίστρια την Ηλέκτρα Νικολούζου, από Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017 και για έξι μοναδικές παραστάσεις. Πρόκειται για έναν μονόλογο μιας γυναίκας που ακροβατεί στα όρια του πραγματικού, ανάμεσα στους ήχους και το σώμα.
Stand-up comedy night στο Πόλις
11.01.2017 10:03
Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου το «Πόλις» υποδέχεται τους Δημήτρη Χριστοφορίδη, Χρύσα Κατσαρίνη και Blink Mike σε μια ξεκαρδιστική βραδιά με ευφυές υπόβαθρο*!
Η Παρεξήγηση του Albert Camus στο Θέατρο Radar: Παράταση παραστάσεων
20.04.2016 14:45
Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, η παράσταση του έργου "Η Παρεξήγηση" του Albert Camus, σε σκηνοθεσία Αναστασίας Παπαστάθη, παρατείνεται στο Θέατρο Radar και μετά το Πάσχα από τις 6 έως τις 29 Μαΐου και μόνο για 12 παραστάσεις.
Ισορροπιστής αεροσκαφών, του Θόδωρου Θεοδωρίδη σε μικρή περιοδεία
04.03.2016 14:46
Οι παραστάσεις στην Αθήνα στον Πολυχώρο Αθηναΐς, για το έργο του Θόδωρου Θεοδωρίδη «Ισορροπιστής αεροσκαφών» σε σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη, με τον Δημήτρη Πιατά και την συμμετοχή των Αλέξανδρου Τούντα και Ανδρέα Ανδρέου, ρίχνουν αυλαία την Τρίτη 8 Μαρτίου, όπως είχε προγραμματιστεί.
Πλατφόρμα νέων δημιουργών με θέμα τον Εμφύλιο στην Πειραματική Σκηνή -1 του Εθνικού
24.02.2016 10:30
Το Εθνικό Θέατρο και η Πειραματική Σκηνή -1 ευχαριστεί όλες τις ομάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για τη φετινή Πλατφόρμα νέων δημιουργών: "Θέμα Εμφύλιος".