Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Το πρώτο αληθινό hip hop festival!

Το πρώτο αληθινό hip hop festival!
Η Αθήνα υποδέχεται για πρώτη φορά ένα επίσημο φεστιβάλ για την ελληνική hip hop σκηνή , με μερικούς από τους πιο άξιους εκπροσώπους της on stage.

Έτσι, το αθηναϊκό κοινό επιτέλους θα δει, θα ακούσει και θα θαυμάσει τα διαμάντια της δικής μας hip hop κουλτούρας σε ένα ενιαίο φεστιβάλ, υπό τον τίτλο 1st Athens Hip Hop Festival, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη .

Εκεί για πρώτη φορά θα βρεθούν στην ίδια σκηνή οι Stavento, οι Artemis-Ευθύμης, ο Εισβολέας, ο Μηδενιστής, ο TNS, οι Σκιές, ο Stereo Mike, ο Κόμης Χ, οι Professional Sinnerz και ο TUS, προβάλλοντας με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο την φιλοσοφία της hip hop μουσικής, ενώ η  συμμετοχή  πολλών guests από τον καλλιτεχνικό χώρο θα ξαφνιάσει.
 
Το  πρόγραμμα  του Φεστιβάλ περιλαμβάνει παράλληλα επίδειξη γκράφιτι και χορό με την συμμετοχή της 12μελούς ομάδας Magma υπό την επιμέλεια του χορογράφου Παύλου Κουρτίδη.

Το 1st Athens Hip Hop Festival θα αποτελέσει την πρώτη live streaming συναυλία στη χώρα μας, δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να παρακολουθήσει σε πραγματικό χρόνο τη συναυλία και τα αγαπημένα του συγκροτήματα, από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή το κινητό του.

Άρα, είσαι δεν είσαι στην Τεχνόπολη στις 4 Οκτωβρίου… μην το χάσεις!

Σχετικές ειδήσεις
Το Παναρμόνιο του Κωνσταντίνου Α. Ψάχου: Βυζαντινομουσικολογική ημερίδα και συναυλία στο Μέγαρο
11.10.2016 15:37
Με τη συναυλία βυζαντινής μουσικής «… μετάρσια, πτερωτά: Άγγελοι» (ώρα έναρξης 21:00) κορυφώνονται οι εργασίες της Ημερίδας «Το Παναρμόνιο του Κωνσταντίνου Α. Ψάχου», οι οποίες φιλοξενούνται στην Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου (16:00-20:00, είσοδος ελεύθερη).
Συναυλία-Αφιέρωμα στον Άλκη Αλκαίο στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού
12.09.2016 12:25
Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016 στο Ηρώδειο θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στον Άλκη Αλκαίο.
3 Χιλιετίες Ελληνική Μουσική: συναυλία από τον ΛύρΑυλο στο Φεστιβάλ Δήμου Παπάγου-Χολαργού
08.07.2016 17:13
Ο ΛύρΑυλος μας προσκαλεί στη συναυλία "3 χιλιετίες ελληνικής μουσικής". Με μια πανδαισία ήχων από 30 αρχαιοελληνικά και παραδοσιακά όργανα, το μουσικό σχήμα ταξιδεύει το κοινό στην αρχαία και νεότερη Ελλάδα.
Ο Michael Nyman live στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
16.02.2016 16:13
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται έναν από τους πλέον εμβληματικούς εκπροσώπους της μινιμαλιστικής μουσικής, τον Μάικλ Νάιμαν, που θα παρουσιάσει με τη διάσημη μπάντα του τη συναυλία «Τhe Baroque Project».
Οι Editors στο Ejekt Festival 2016
01.02.2016 13:55
To EJEKT Festival 2016, το μεγάλο open-air φεστιβάλ του ελληνικού καλοκαιριού, στην φετινή 12η εκδοχή του, υποδέχεται ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα της ροκ μουσικής της εποχής μας, ένα όνομα που γεμίζει συναυλιακές αρένες σε πολλές χώρες και φιγουράρει στο line-up των μεγαλύτερων φεστιβάλ της Ευρώπης.