Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

MTV Music Week

MTV Music Week
Το MTV διοργανώνει ένα συναρπαστικό Music Week, με live εμφανίσεις ξένων και ελλήνων καλλιτεχνών και group, happening, mini show, DJ set και club events, με ελεύθερη είσοδο, σε όλη την Αθήνα. Από τις 28 Σεπτεμβρίου έως και τις 4 Οκτωβρίου κάθε γωνιά της Αθήνας θα κινείται στους ρυθμούς του MTV. Δεκάδες εναλλακτικές δραστηριότητες θα σημάνουν την έναρξη του MTV Music Week με τον Κεραμεικό, το Θησείο και ολόκληρη την Αθήνα να μετατρέπονται σε spots μουσικής ψυχαγωγίας και πάρτι.

Το MTV αγκαλιάζοντας την ελληνική σκηνή , συναντάει τους fan της μουσικής στο Θησείο και μοιράζεται μαζί τους τη live  MTV εμπειρία, τραγουδώντας δυνατά με τους GAD, Cyanna, Matisse, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Δήμο Αναστασιάδη, Γιάννη Χριστοδουλόπουλο, Υποχθόνιο, Μυστική Συνταγή, Εισβολέα, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Ιμάμ Μπαϊλντί, Ραλλία Χρηστίδου , Abbie Gale, Raining Pleasure, Professional Sinnerz & Κόμη Χ, Σκιές, Stereo Mike & Shaya,Your Hand In Mine και Monika.

Το διεθνές χρώμα στο Live του Θησείου, το Σάββατο 4/10, δίνει ο πορτογάλος μουσικός David Fonseca!

To μεγάλο party συνεχίζεται παράλληλα στον Κεραμεικό, σε εναλλακτικούς funk/hip-hop/dance ρυθμούς, με live των cast-a-blast soundsystem, TAWFIQ και Dimi Phaze ανάμεσα σε άλλους, αλλά και guest DJs τους Ανδριανό Παπαδέα, Γιώργο Σεράγο και V-Sag, τη Vicky Bania, και άλλους πολλούς ακόμη στα decks, που θα ντύσουν μουσικά όσα εντυπωσιακά θα συμβαίνουν κάτω και γύρω από τη σκηνή: break dancers αλλά και battle of the breakers,  ΒΜΧ, parkour, skaters, και graffiti.

Και τα event συνεχίζονται σε Σύνταγμα, Εξάρχεια, Μακρυγιάννη, Ευρυπίδου, Χαλάνδρι και Γλυφάδα, μετατρέποντας ολόκληρη την πόλη σε ένα συνεχές, μουσικό-ψυχαγωγικό MTV party, σε διάφορα venue όπως T-Palace, Circus, Tiki Athens, Soul, Β.Bluz, Βourbon και Balux Café / The House Project.

Το MTV Music Week κορυφώνεται με τέσσερα μεγάλα club event/party, την Τετάρτη 1/10 με τους Magna στο Ακρωτήρι (celebrity DJs Nikki & Lauren Pope), την Πέμπτη, 2/10 στο pre-opening party του Venue με special guest DJ, την Παρασκευή 3/10, στο Galaxy Bar του Hilton, με τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο στα decks, και το Σάββατο, 4/10, με ένα άκρως χορευτικό/alternative party στο Soul, μαζί με τον Κορμοράνο και τους Flying Lilis Brothers.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα το βρείτε στο site του mtv http://www.mtv.gr/
Σχετικές ειδήσεις
We are all Balkans στο Athens Music Festival
14.02.2017 10:21
To ATHENS MUSIC FESTIVAL κατόρθωσε να γίνει το "σημείο συνάντησης" κορυφαίων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής με την αφρόκρεμα των Ελλήνων καλλιτεχνών. Μία πρόταση που ξεπέρασε τα τετριμμένα φέρνοντας κοντά αγαπημένους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και προσκαλώντας τους να συνεργαστούν επί σκηνής.
Ο Τηλέμαχος Μούσας, η Νάσια Γκόφα και ο Νίκος Γιούσεφ στην Αγγλικανική Εκκλησία Αθηνών
30.12.2016 12:25
Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, ώρα 20:30, στην Αγγλικανική Εκκλησία Αθηνών, εγκαινιάζεται για το 2017, η επιτυχημένη σειρά συναυλιών Μουσικές στιγμές στον Άγιο Παύλο, η οποία διέτρεξε όλο το 2016 με καλεσμένους μια πλειάδα Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, σε έναν χώρο περίφημης ακουστικής, αγκαλιάζοντας όλα τα είδη της μουσικής.
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και το κουαρτέτο της live στο Half Note
24.11.2016 10:29
Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και μια εξ’ ολοκλήρου γυναικεία μπάντα έρχονται για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note Jazz Club για δύο μόνο συναυλίες, την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016.
Τα Κίτρινα Ποδήλατα live στο Κρεμλίνο
03.11.2016 15:57
Τα Κίτρινα Ποδήλατα μετά την κυκλοφορία του VOL.2: «Κίτρινα Ποδήλατα-the Orchestra project», δεύτερου μέρους μιας εντυπωσιακής μουσικής τριλογίας, ανεβαίνουν στη σκηνή του ΚΡΕΜΛΙΝΟ στις 12 Νοεμβρίου και υπόσχονται 4 εναλλακτικές συναυλίες που θα αφήσουν εποχή.
Merlin's Music Box 2-Day Wonder στο Ίλιον plus
06.09.2016 15:54
Στις 7 & 8 Οκτωβρίου 2016, το MERLIN’S MUSIC BOX διοργανώνει ένα μουσικό διήμερο στο ΙΛΙΟΝ plus με τέσσερις από τις πλέον δημιουργικές αθηναϊκές μπάντες της ανεξάρτητης σκηνής.