Το MTV διοργανώνει ένα συναρπαστικό Music Week, με live εμφανίσεις
ξένων και ελλήνων καλλιτεχνών και group, happening, mini show, DJ set
και club events, με ελεύθερη είσοδο, σε όλη την Αθήνα. Από τις 28 Σεπτεμβρίου έως και τις 4 Οκτωβρίου κάθε γωνιά της Αθήνας θα κινείται στους ρυθμούς του MTV. Δεκάδες εναλλακτικές δραστηριότητες θα σημάνουν την έναρξη του MTV Music Week με τον Κεραμεικό, το Θησείο και ολόκληρη την Αθήνα να μετατρέπονται σε spots μουσικής ψυχαγωγίας και πάρτι.

Το MTV αγκαλιάζοντας την ελληνική σκηνή, συναντάει τους fan της μουσικής στο Θησείο και μοιράζεται μαζί τους τη live  MTV εμπειρία, τραγουδώντας δυνατά με τους GAD, Cyanna, Matisse, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Δήμο Αναστασιάδη, Γιάννη Χριστοδουλόπουλο, Υποχθόνιο, Μυστική Συνταγή, Εισβολέα, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Ιμάμ Μπαϊλντί, Ραλλία Χρηστίδου, Abbie Gale, Raining Pleasure, Professional Sinnerz & Κόμη Χ, Σκιές, Stereo Mike & Shaya,Your Hand In Mine και Monika.

Το διεθνές χρώμα στο Live του Θησείου, το Σάββατο 4/10, δίνει ο πορτογάλος μουσικός David Fonseca!

To μεγάλο party συνεχίζεται παράλληλα στον Κεραμεικό, σε εναλλακτικούς funk/hip-hop/dance ρυθμούς, με live των cast-a-blast soundsystem, TAWFIQ και Dimi Phaze ανάμεσα σε άλλους, αλλά και guest DJs τους Ανδριανό Παπαδέα, Γιώργο Σεράγο και V-Sag, τη Vicky Bania, και άλλους πολλούς ακόμη στα decks, που θα ντύσουν μουσικά όσα εντυπωσιακά θα συμβαίνουν κάτω και γύρω από τη σκηνή: break dancers αλλά και battle of the breakers,  ΒΜΧ, parkour, skaters, και graffiti.

Και τα event συνεχίζονται σε Σύνταγμα, Εξάρχεια, Μακρυγιάννη, Ευρυπίδου, Χαλάνδρι και Γλυφάδα, μετατρέποντας ολόκληρη την πόλη σε ένα συνεχές, μουσικό-ψυχαγωγικό MTV party, σε διάφορα venue όπως T-Palace, Circus, Tiki Athens, Soul, Β.Bluz, Βourbon και Balux Café / The House Project.

Το MTV Music Week κορυφώνεται με τέσσερα μεγάλα club event/party, την Τετάρτη 1/10 με τους Magna στο Ακρωτήρι (celebrity DJs Nikki & Lauren Pope), την Πέμπτη, 2/10 στο pre-opening party του Venue με special guest DJ, την Παρασκευή 3/10, στο Galaxy Bar του Hilton, με τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο στα decks, και το Σάββατο, 4/10, με ένα άκρως χορευτικό/alternative party στο Soul, μαζί με τον Κορμοράνο και τους Flying Lilis Brothers.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα το βρείτε στο site του mtv http://www.mtv.gr/