Η ΠΥΡΝΑ, η μη κερδοσκοπική πολιτιστική εταιρεία, με σκοπό την προαγωγή της δια βίου μάθησης, την προσωπική ανάπτυξη και τη δημιουργική ψυχαγωγία για ενήλικες και παιδιά μας προσκαλεί στο φετινό πρόγραμμα εκδηλώσεων 2014 – 2015.

Η ΠΥΡΝΑ είναι μη κερδοσκοπική πολιτιστική εταιρεία. Ιδρύθηκε το 2000, με σκοπό την προαγωγή της δια βίου μάθησης, την προσωπική ανάπτυξη και τη δημιουργική ψυχαγωγία για ενήλικες και παιδιά.

Στον χώρο της, μια κηφισιώτικη μονοκατοικία με κήπο, γίνονται καθημερινά ομιλίες, εργαστήρια, οργανώνονται θεματικές βραδιές, μαθήματα μαγειρικής, πρωτότυπες περιηγήσεις και εκδρομές, ενώ επιμελημένες ψυχαγωγικές δραστηριότητες περιμένουν τα παιδιά.

Η ΠΥΡΝΑ, το 2012 δημιούργησε τα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ® ένα πρόγραμμα που φέρνει μικρές κινητές, θεματικές και δανειστικές βιβλιοθήκες στα δημόσια δημοτικά σχολεία ανά την Ελλάδα. Μέχρι σήμερα, πάνω από 600 σχολικές τάξεις έχουν υποδεχθεί με ενθουσιασμό τα ΒΙΒΛΙΑ ΣΕ ΡΟΔΕΣ®. Φέτος το πρόγραμμα, με δωρεά του Συλλόγου Προστασίας Κηφισιάς, επεκτείνεται στην Β΄ Πρωτοβάθμια Διεύθυνση Αθήνας, με την υποστήριξη της Hertz Autohellas S.A. ταξιδεύει στην Κρήτη, ενώ νέα Βιβλία σε Ρόδες ετοιμάζονται για την Δ. Πελοπόννησο, με χορηγό το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη. H ΠΥΡΝΑ ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς μας και ειδικά το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος – βασικό δωρητή – για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν. Μπορείτε να παρακολουθείτε τα ταξίδια των Βιβλίων σε Ρόδες στο www.vivliaserodes.gr.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του επόμενου τετραμήνου θα το βρείτε, με συνεχείς ενημερώσεις, στην ιστοσελίδα www.pyrna.gr όπου είναι αναρτημένο και το πρόγραμμα δημιουργικών παιχνιδιών για παιδιά.

Οι δραστηριότητες της ΠΥΡΝΑΣ είναι καθαρά αυτοχρηματοδοτούμενες και βασίζονται στη συμμετοχή μελών και φίλων, σε χορηγίες καθώς και στην εθελοντική προσφορά εργασίας.

H ΠΥΡΝΑ ευχαριστεί την Alpha Bank, που επί χρόνια καλύπτει τη δαπάνη έκδοσης του προγράμματός της. Κι ακόμα, τους ομιλητές, τα μέλη και τους φίλους που συμμετέχουν και ειδικά τις εθελόντριες για την πολύτιμη και πολυετή εργασία τους.