Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Η Μόνικα στο 20ο Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας

Η Μόνικα στο 20ο Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας

Η Μόνικα γιορτάζει την κυκλοφορία του νέου της δίσκου “Secret In The Dark” με μια δωρεάν προβολή των καλύτερων στιγμών από την πρόσφατη συναυλία της στο Ηρώδειο στον κινηματογράφο Ideal την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 16.00, σε αποκλειστική πρεμιέρα από τo μουσικόφιλo Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας. Το πάρτυ θα συνεχιστεί αμέσως μετά το τέλος της προβολής στο Τσιν Τσιν  με ένα χορευτικό DJ set από την Μόνικα και τον Δημήτρη Λιλή.

 

Tον περασμένο Ιούλιο η Μόνικα έκανε την πρώτη παρουσίαση του “Secret In The Dark” ζωντανά στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, σε μια βραδιά που όλοι θυμούνται ως «τότε που μια ντισκομπάλα φώτισε το Ηρώδειο». Στήνοντας ένα μεγάλο πάρτυ με φώτα, χορό, μουσική και μια πολυμελή μπάντα αποτελούμενη από τους μουσικούς από τo Brooklyn με τους οποίους ηχογράφησε το άλμπουμ στα Dunham Studios αλλά και μόνιμους συνεργάτες της, η Μόνικα για 2 ώρες γοήτευσε το κοινό του κατάμεστου θεάτρου με τη στροφή της σε ένα πιο ποπ ύφος, αλλά και με τις ανανεωμένες εκδοχές των παλιότερων αγαπημένων τραγουδιών της.

 

Τα highlights αυτής της αξέχαστης συναυλίας θα προβληθούν για πρώτη φορά εκτάκτως στο 20ο Διεθνές Φεστιβάλ Κιν/φου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας, αυτή την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στη μεγάλη οθόνη του IDEAL, σε ένα concert film που συνοδεύει την επίσημη κυκλοφορία του “Secret In The Dark” μια μέρα μετά, στις 29 Σεπτεμβρίου.

Σχετικές ειδήσεις
Νύχτες Πρεμιέρας 2016: Minority Report - Το Σινεμά Αγκαλιάζει τις Μειονότητες
21.09.2016 11:00
Το 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας επιλέγει να παρουσιάσει ένα ξεχωριστό αφιέρωμα με τίτλο «Minority Report: Το ΣΙΝΕΜΑ αγκαλιάζει τις μειονότητες», στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος.
Νύχτες Πρεμιέρας 2016: Οι 46 ταινίες του Διαγωνιστικού τμήματος ελληνικών ταινιών μικρού μήκους
06.09.2016 11:21
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των ταινιών που θα συμμετάσχουν στο φετινό διαγωνιστικό τμήμα ελληνικών ταινιών μικρού μήκους, στο 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας».
Νύχτες Πρεμιέρας 2016: Άνευ όρων αγάπη για το Ελληνικό Σινεμά
25.08.2016 13:58
To Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας - Νύχτες Πρεμιέρας, σταθερά στο πλευρό των Ελλήνων δημιουργών οι οποίοι συνεχίζουν το έργο τους στη χώρα μας κάτω από αντίξοες συχνά συνθήκες, βρίσκεται και φέτος στο πλευρό τους.
To 22ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας έχει αφίσα!
02.08.2016 10:43
Για την φετινή διοργάνωση, την αφίσα του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας επιμελήθηκε ο graphic designer - illustrator (γραφίστας-εικονογράφος) Βασίλης Μέξης.
Horrorant Film Festival - Νύχτες Τρόμου 2016: Τελετή λήξης και Βραβεία
19.05.2016 15:17
Η Αθηναϊκή διαδρομή του 3ου φεστιβάλ ΝΥΧΤΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 18 Μαΐου, σε ένα κατάμεστο ΙΝΤΕΑΛ, με την προβολή της ταινίας λήξης του φεστιβάλ El Cuerpo | The Body.