Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

RL GRIME - RYAN HEMSWORTH - AERO CHORD live στο Κύτταρο

RL GRIME - RYAN HEMSWORTH - AERO CHORD live στο Κύτταρο

Την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου η SAY WHAT παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το tour της Wedidit collective κατευθείαν απο το Los Angeles μαζί με το μεγαλύτερο trap line up που θα έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα: RL GRIME & RYAN HEMSWORTH & AERO CHORD!
 

Eίναι αυτή τη στιγμή ένα απο τα μεγαλύτερα ονόματα της trap σκηνής παγκοσμίως , έχοντας κάνει sold out events στα μεγαλύτερα clubs του κόσμου και headline εμφανίσεις στα ιστορικότερα most hyped festivals του κόσμου (coachella, tomorrow world, hard day of the dead, ultra κτλπ) συμμετοχές στο boiler room και έχοντας πρωτοστατήσει στο trap movement ,
είναι το μεγαλύτερο όνομα που έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα!
 

Ο Καναδός hit maker έρχεται επίσης για πρώτη φορά στην Ελλάδα , έχοντας στις βαλίτσες του ένα Juno award και official remix σε μεγαθήρια της παγκόσμιας σκηνής disclosure , frank ocean κτλπ και ένα upcoming debut album τον Οκτώβριο που θα τον ανεβάσει στο πάνθεον του new wave hiphop - trap artists , έρχεται Αθήνα για ένα απίστευτο live set !
 

Ο Aero Chord είναι αυτή τη στιγμή ο μεγαλύτερος έλληνας trap παραγωγός και γενικότερα έλληνας παραγωγός με αναγνώριση στο εξωτερικό , με releases σε τεράστιες δισκογραφικες και support απο skrillex , diplo , dj snake και άλλους , τα κομμάτια του έχουν βρεθεί πολλές φορές #1 στο beatport !
Την ολοκλήρωση του line up του event αναλαμβάνουν οι residents της SAY WHAT, Zombalistic, CRAY και T.w. Team.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Απροσάρμοστοι live στο Κύτταρο: Αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο
24.11.2016 12:29
Οι Απροσάρμοστοι δίνουν ραντεβού στο Κύτταρο για ένα μεγάλο live αφιέρωμα στον Παύλο Σιδηρόπουλο, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016.
Τα Μωρά στη Φωτιά live στο Κύτταρο
29.09.2016 15:33
Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 τα Μωρά στη Φωτιά θα εμφανιστούν live στο Κύτταρο.
Παπαδόπουλος, Μηλιώκας, Ζιώγαλας & Γιοκαρίνης live στο Κύτταρο
13.09.2016 11:23
Οι Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Μηλιώκας, Νίκος Ζιώγαλας & Γιάννης Γιοκαρίνης έρχονται live στο Κύτταρο τον Οκτώβριο 2016.
Οι Nightstalker live στο Κύτταρο
15.03.2016 14:35
Οι Nightstalker, παράλληλα με τις ηχογραφήσεις του πολυαναμενόμενου νέου τους άλμπουμ, γιορτάζουν την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 στο Κύτταρο την επανακυκλοφορία του Re-mixed & Re-mastered και με ολοκαίνουργιο ήχο «JUST A BURN».
Οι Pavlov's Dog live στο Κύτταρο!
29.02.2016 17:03
Οι Pavlov's Dog έρχονται στην Αθήνα για ένα live στο Κύτταρο το Σάββατο 28 Μαΐου 2016!