Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Οι Ακαταμάχητοι Λεβέντες –Η Τελική Αναμέτρηση Μέρος Α στο Θέατρο Επί Κολωνώ

Οι Ακαταμάχητοι Λεβέντες –Η Τελική Αναμέτρηση Μέρος Α στο Θέατρο Επί Κολωνώ

Η Θεατρική Ομάδα επίPLay παρουσιάζει την περφόρμανς «Οι Ακαταμάχητοι Λεβέντες - Η Τελική Αναμέτρηση Μέρος Α», η οποία παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία στο πλαίσιο του καλοκαιρινού Φεστιβάλ OFF OFF ATHENS 2014 στο Θέατρο Επί Κολωνώ και στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης.  Πρόκειται για μια «χολυγουντιανή υπερπαραγωγή», μια παρωδία ρετρό σειρών δράσης, που βασίζεται στο σωματικό αυτοσχεδιασμό και την παντομίμα.


Λίγα λόγια για το έργο

Μπόχαμ Σίτυ. Σ’ ένα κόσμο όπου βασιλεύει η διαφθορά,  και τα συνδικάτα του εγκλήματος επιβάλλουν τους δικούς τους νόμους, μια ακτίνα φωτός ξεπροβάλλει… Η Ατσάλινη Πεταλούδα, ο Μπλε Κορμοράνος και το Αγέρωχο Πάντα -  οι Ακαταμάχητοι Λεβέντες - μάχονται το κακό και την αδικία…


Σύλληψη: Ομάδα επίPLay, Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης, Μουσική: Νίκος Τσέκος, Κοστούμια: Luca Casanova

Παίζουν: Αλέξανδρος Πέρρος, Μαρίνα Κουτρούμπα, Αυγουστίνος Κούμουλος

Διάρκεια: 50’

Σχετικές ειδήσεις
Το τσίμπημα της σφήκας από την ομάδα Rapel στο Θέατρο Επί Κολωνώ
30.09.2016 14:58
Σε συνέχεια των παραστάσεων που δόθηκαν στο πλαίσιο του Off-Off Athens Festival και έπειτα από τη διάκρισή της, η παράσταση «Το τσίμπημα της σφήκας» της ομάδας Rapel, σε σκηνοθεσία Ισμήνης Πρωίου, επιστρέφει στο BlackBox του Θεάτρου Επί Κολωνώ από τις 14 Οκτωβρίου.
Οι παραστάσεις της Ομάδας Νάμα στο Σύγχρονο Θέατρο
28.09.2016 12:33
Η Ομάδα Νάμα στο πλαίσιο της συνεργασίας του θεάτρου Επί Κολωνώ με το Σύγχρονο Θέατρο, παρουσιάζει στο Σύγχρονο Θέατρο, δύο δικές της παραγωγές.
Επί Κολωνώ - Σύγχρονο Θέατρο: Μία νέα καλλιτεχνική σύμπραξη ξεκινά!
27.09.2016 17:29
Στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου κατηφόρισε η Ομάδα Νάμα και το θέατρο Επί Κολωνώ το βράδυ της Δευτέρας (26/9) στο Γκάζι για να παρουσιάσουν από κοινού τα προγράμματα της σεζόν 2016-2017.
Το «Δείπνο Ηλιθίων» του Francis Veber έρχεται τον Οκτώβριο στο Θέατρο Κάππα!
03.08.2016 17:10
Την εξαιρετική κωμωδία του Francis Veber, «Δείπνο Ηλιθίων», ένα έργο με διεθνή καριέρα και τεράστια επιτυχία όπου κι αν παίχτηκε, θα παρουσιάσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τους συνεργάτες του στο Θέατρο Κάππα, τη θεατρική του στέγη τα τελευταία χρόνια. Μαζί του θα βρεθούν επί σκηνής οι: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Βασίλης Ρίσβας, Άννα Μενενάκου, Ξανθή Γεωργίου και ο Τάκης Παπαματθαίου.
Blessed Breasts από την Ομάδα Arigato στο Off off Athens 8 του Επί Κολωνώ
22.06.2016 17:09
Στο πλαίσιο του 8ου φεστιβάλ Off-off που διοργανώνει το θέατρο Επί Κολωνώ, η ομάδα Arigato παρουσιάζει την παράσταση «Blessed Breasts». Μια παράσταση (work in progress) βασισμένη στο βιβλίο της Marilyn Yalom «H ιστορία του γυναικείου στήθους».