Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Η Άννα Κοκκίνου με τρεις εμβληματικές παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Η Άννα Κοκκίνου με τρεις εμβληματικές παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης θα μοιράσει η Άννα Κοκκίνου το θεατρικό της χρόνο στις αρχές της σεζόν 2014- 2015, παρουσιάζοντας τις τρεις παραστάσεις της: Εγώ ο Θουκυδίδης, ένας Αθηναίος, Λα Πουπέ και Μορφές από το έργο του Βιζυηνού, στο Θέατρο Σφενδόνη στην Αθήνα και στο Θέατρο Αυλαία στην Θεσσαλονίκη. 

 

Κερδίζοντας κοινό και κριτικούς και μετά τη μεγάλη επιτυχία με τις τέσσερις συνεχείς παρατάσεις που έλαβε λόγω sold out, το έργο «Εγώ ο Θουκυδίδης ένας Αθηναίος» πρόκειται να επαναληφθεί από τις 3 Οκτωβρίου 2014 στο Θέατρο Σφενδόνη.

 

Παράλληλα με τις παραστάσεις στην Αθήνα η Άννα Κοκκίνου θα βρίσκεται στο Θέατρο Αυλαία της Θεσσαλονίκης για να παρουσιάσει, από τις 13 Οκτωβρίου 2014 και για πέντε μόνο Δευτερότριτα, τις δύο εμβληματικές παραστάσεις της «Λα Πουπέ»του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη και «Μορφές από το έργο του Βιζυηνού».

 

 

*Εγώ ο Θουκυδίδης ένας Αθηναίος

Θέατρο Σφενδόνη

Αθήνα / από 3.10 κάθε Παρασκευή, Σάββατο στις 20.00 & Κυριακή στις 19.00

 

 

*«Λα Πουπέ» & «Μορφές από το έργο του Βιζυηνού»

Θέατρο Αυλαία

Θεσσαλονίκη / από 13.10 κάθε Δευτέρα & Τρίτη σε εναλλασσόμενο πρόγραμμα

 

 

Από τις 17 Νοεμβρίου 2014 και οι τρεις παραστάσεις συνεχίζονται στο Θέατρο Σφενδόνη σε μέρες &  ώρες που θα ανακοινωθούν.

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Παπαγάλος μου, της Σοφίας Τρικούπη από την Άννα Κοκκίνου στο Θέατρο Σφενδόνη
09.12.2016 11:48
Η Άννα Κοκκίνου επανέρχεται στο Θέατρο Σφενδόνη για να παρουσιάσει δύο θεατρικές μινιατούρες, βασισμένες στο έργο της Σοφίας Τρικούπη, Ο Παπαγάλλος μου (1903) και στο έργο Ο Κήπος: Σύνθεση κειμένων των Βιζυηνού, Yeats, Proust, Schiller κ.ά.
Αντιγόνη, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη: Τρεις τελευταίες παραστάσεις τον Σεπτέμβριο
24.08.2016 14:58
Με τρεις τελευταίες παραστάσεις στην Αθήνα ολοκληρώνεται η καλοκαιρινή περιοδεία για την ΑΝΤΙΓΟΝΗ του Σοφοκλή που σκηνοθέτησε ο Θέμης Μουμουλίδης και παρουσιάστηκε για δεύτερη χρονιά. Αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τη διαχρονικότητα και τη δύναμη του Σοφόκλειου λόγου, η παράσταση είχε συγκινητική υποδοχή σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Κύπρο όπου παίχτηκε κερδίζοντας θερμά επαινετικά σχόλια από κοινό.
Τρεις θεατρικοί μονόλογοι της Άννας Κοκκίνου επιστρέφουν στο Θέατρο Σφενδόνη
05.05.2016 10:28
Τρεις εμβληματικές παραστάσεις, τρεις θεατρικοί μονολόγοι με την Άννα Κοκκίνου επιστρέφουν στη Σφενδόνη το Μάιο στο πλαίσιο μιας ρετροσπεκτίβας που γίνεται με αφορμή την έναρξη συνεργασίας του Θεάτρου Σφενδόνη με το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης και τα 120 χρόνια από το θάνατο του Γεώργιου Βιζυηνού.
Φάουστ του Γιόχαν Βόλφγκανγκ Γκαίτε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
26.01.2016 12:39
Η παράσταση που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, έρχεται στην Θεσσαλονίκη για τρεις μόνο παραστάσεις!
Εγώ ο Θουκυδίδης ένας Αθηναίος με την Άννα Κοκκίνου στο Θέατρο Σφενδόνη
15.12.2015 12:31
Μετά τη μεγάλη περιοδεία σε πόλεις στην Ελλάδα για γυμνάσια και λύκεια, η παράσταση Εγώ ο Θουκυδίδης ένας Αθηναίος επιστρέφει στο Θέατρο Σφενδόνη για 9 βραδινές παραστάσεις από τις 26 Δεκεμβρίου 2015.