Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Διαγωνισμός χορού Street Style στον κινηματογραφο Τριανόν

Διαγωνισμός χορού Street Style στον κινηματογραφο Τριανόν

Το Athens Big Bang Festival  έχει την τιμή και  χαρά να παρουσιάζει και να υποστηρίζει το WHO’S GOT THE GROOVE, τον πρώτο μεγάλο διεθνή διαγωνισμό χορού Street Style στην Ελλάδα! Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 στον Κινηματογράφο ΤΡΙΑΝΟΝ, θα είμαστε εκεί για να καλωσορίσουμε τη νέα δημιουργική χρονιά και να εγκαινιάσουμε τη νέα σειρά δράσεων που πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί!

 

Ο διαγωνισμός WHO’S GOT THE GROOVE έχει σκοπό να αποτελέσει έμπνευση και κίνητρο για όλους μας, καθώς σκοπεύουμε και θέλουμε να ενωθούμε και να στηρίξουμε την άνοδο του επιπέδου της Ελληνικής χορευτικής σκηνής.

 

Καλεσμένοι είναι όλοι όσοι θέλουν να γιορτάσουν, να εκφράσουν και να μοιραστούν μαζί μας και μέσα από τον χορό τους συναισθήματα και εμπειρίες καθώς και επίσης όλοι αυτοί που θέλουν να είναι παρόντες σε κάτι τόσο ιδιαίτερο και όμορφο.

 

Οι κατηγορίες στις οποίες καλούνται να διαγωνιστούν οι χορευτές είναι 1VS1 σε: DANCEHALL, HIPHOP, HOUSE, BREAKING, TOPROCKING και POPPING.

 

Εκτός από τον διαγωνισμό θα πραγματοποιηθούν και σεμινάρια μιας εβδομάδας από 5 ξένους top παγκοσμίως χορευτές-δασκάλους σε Dancehall, House και Hip-hop καθώς και από τρείς καλύτερους Βboys της Ελλάδας στο Breaking.

 

Οι καλεσμένοι κριτές από Γαλλία είναι οι: CamronOne-Shot(Dancehall), Mamson (House), Niako (Hip-hop), LilGbb (Dancehall), Blaakow (Dancehall), Asiz (Popping) και από Ελλάδα: Bboy Joker, Bboy Just B-Gun, Bboy Dim Real.

 

Υπεύθυνοι για την διοργάνωση αυτού του μοναδικού event είναι: η Σάρα Γκάνεμ, η Ευγενία Τεμουρτζίδη και ο Ερωτόκριτος Πανταζής.

Σχετικές ειδήσεις
Διεθνής Διαγωνισμός Κινηματογραφικής Μουσικής από το Μέγαρο και το Animasyros
06.02.2017 16:41
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, δίνοντας έμφαση στη δημιουργική σύνδεση εικόνας και μουσικής και με στόχο την ενίσχυση της κινηματογραφικής μουσικής δημιουργίας, για πρώτη φορά διοργανώνει διαγωνισμό πρωτότυπης σύνθεσης σε μικρού μήκους φιλμ animation σε συνεργασία με το ιδιαίτερα επιτυχημένο Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων.
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Σχεδιασμού Room 18!
19.07.2016 14:50
Ο Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Σχεδιασμού Room 18 που αποτελεί τον πρώτο διαγωνισμό που διεξάγεται με θέμα τον εσωτερικό χώρο ενός τυπικού αστικού δωματίου ξενοδοχείου, ολοκληρώθηκε συγκεντρώνοντας 262 συμμετοχές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Σχεδιασμού Room18 από τις ΔΟΜΕΣ: Πρόσκληση συμμετοχής
24.05.2016 16:39
Η υποβολή συμμετοχών με μειωμένο τέλος για τον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Σχεδιασμού Room 18, τον πρώτο διαγωνισμό με θέμα τον εσωτερικό χώρο ενός τυπικού αστικού δωματίου ξενοδοχείου, 18m2 - 24m2, συνεχίζεται έως και τη Δευτέρα 30 Μαϊου.
Ανοιχτός Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα το ArtWalk 2
11.05.2016 11:22
Η Art in Progress σας προσκαλεί όλους τους πολίτες της Πάτρας και όχι μόνο, να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό φωτογραφίας με θέμα το 2ο Patras Street Art Festival | ArtWalk 2, από 13 Μαΐου έως 13 Ιουνίου 2016.
Διαγωνισμός Ρομποτικής για παιδιά Γυμνασίου: Μέχρι 29 Φεβρουαρίου οι συμμετοχές
25.02.2016 10:35
Στις 29 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία συμμετοχής στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά Γυμνασίου, με θέμα «Ταξίδι στην Αρχαιότητα», που διοργανώνεται από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό WRO Hellas με την υποστήριξη της COSMOTE. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.wrohellas.gr.