Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

20 χρόνια Σταυρός του Νότου: Επετειακή και πολλά υποσχόμενη η νέα σεζόν

20 χρόνια Σταυρός του Νότου: Επετειακή και πολλά υποσχόμενη η νέα σεζόν

Ο Σταυρός του Νότου, η αγαπημένη μας μουσική σκηνή , κλείνει φέτος τα 20 χρόνια λειτουργίας του!

20 Χρόνια με άπειρες παραστάσεις από όλους σχεδόν τους Έλληνες καλλιτέχνες , αλλά και με εμφανίσεις πολλών ξένων καλλιτεχνών (όπως οι URIAH HEEP, οι PURESCENCE κ.α.).

20 χρόνια γεμάτα συγκινητικές στιγμές, που όλους μας έχουν σημαδέψει...

20 χρόνια σε τρεις μουσικές σκηνές γεμάτα αναμνήσεις , γεμάτα κόσμο, γεμάτα ιστορία...
20 χρόνια γεμάτα μουσικη!

20 χρόνια το «στέκι» μας!

Το «στέκι» της Φραντζή λοιπόν, ανοίγει τις πόρτες του για αυτή την επετειακή σεζόν 2014-2015, την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου, με το μόνιμο σχήμα του χώρου, που φέτος αποτελείται από τους:

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΕΝΤΖΕΡΑΚΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΙΧΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,

ΕΛΕΝΑ ΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΚΩΣΤΗΣ ΠΙΡΕΝΗΣ

Το σχήμα με τους νέους αυτούς καλλιτέχνες, παρουσιάζει τραγούδια διασκευασμένα και «πειραγμένα» από ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής έντεχνης σκηνής, αλλά και επιλογές από την ξένη σκηνή. Ξεκινούν την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου και θα παίζουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Σεπτέμβρη ( 19-20/9 και 26-27/9), συνεχίζοντας από τον Οκτώβριο κάθε Σάββατο για όλη τη σεζόν. 

 
Οι τρεις σκηνές του Σταυρού του Νότου (Κεντρική Σκηνή , Club, Plus) έχουν και φέτος την τιμή να φιλοξενήσουν πολλούς σπουδαίους έλληνες καλλιτέχνες. Μια ιδέα για τις επερχόμενες εμφανίσεις σας δίνουμε παρακάτω: 

 

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ & ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ κάθε Παρασκευή στο PLUS (ημερομηνία έναρξης: Παρασκευή 26/9). ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ κάθε Παρασκευή στο CLUB (ημερομηνία έναρξης: Παρασκευή 3/10). ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ για 4 μόνο Σάββατα στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ (ημερομηνία έναρξης: Σάββατο 4/10). ΓΙΩΤΑ ΝΕΓΚΑ & ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ κάθε Σάββατο στο PLUS (ημερομηνία έναρξης: Σάββατο 4/10). ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ κάθε Σάββατο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ (Νοέμβριος).  ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ κάθε Δευτέρα στο CLUB (Νοέμβριος). ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ & ΗΣΑΪΑΣ ΜΑΤΙΑΜΠΑ κάθε Σάββατο στο PLUS (Νοέμβριος).  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΡΙΖΟΣ & ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΗΤΡΙΤΣΑ κάθε Πέμπτη στο CLUB (Νοέμβριος). ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ κάθε Παρασκευή στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ (Νοέμβριος).  ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ μαζί του η ΖΩΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ κάθε Παρασκευή στο PLUS (Νοέμβριος).  ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ συμμετέχει ο Πέτρος Μάλαμας  κάθε Παρασκευή στο CLUB (Νοέμβριος). ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ (ημερομηνία έναρξης: Παρασκευή 23/1). ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ κάθε Παρασκευή στο CLUB (Φεβρουάριος).

 

Επισημαίνουμε ότι οι ημερομηνίες έναρξης θα οριστικοποιηθούν μέσα στις προσεχείς μέρες και θα ανακοινωθούν μαζί με τα αναλυτικά δελτία τύπου των σχημάτων.

 

Επίσης προσεχώς θα ανακοινωθούν και νέα ονόματα καλλιτεχνών.

 

Σας περιμένουμε όλους να ανοιξουμε αυτή την εορταστική σεζόν, να ξανασμίξουμε, να ξαναφτιάξουμε στιγμές...

 

Σχετικές ειδήσεις
Οι 1550 live στο Σταυρό του Νότου Club
24.01.2017 10:08
Έπειτα από δύο εκρηκτικές εμφανίσεις στην κατάμεστη σκηνή του «Σταυρού του Νότου», οι 15 50, επανέρχονται ανανεωμένοι και δριμύτεροι στην ιστορική σκηνή «Σταυρός του Νότου», την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.
Ιανουάριος 2017 στο Σταυρό του Νότου
03.01.2017 14:35
Ο Σταυρός του Νότου καλωσορίζει τη νέα χρονιά με πολλή μουσική φυσικά όπως πάντα!
20 Χρόνια Σταυρός του Νότου στην Τεχνόπολη: Όλοι τραγουδούν εδώ!
15.09.2016 11:51
Νέοι καλλιτέχνες προστίθενται στη μεγάλη τριήμερη συναυλία για τα είκοσι χρόνια του Σταυρού του Νότου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.
Ο Σταυρός του Νότου γιορτάζει 20 χρόνια στην Τεχνόπολη!
04.08.2016 11:35
Ο Σταυρός του Νότου γιορτάζει 20 χρόνια και «μετακομίζει» για 3 βράδια γεμάτα μουσική και αναμνήσεις στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στις 26, 27, 28 Σεπτεμβρίου 2016.
Τα Παράθυρα με Θέα επιστρέφουν στο Club του Σταυρού του Νότου
19.05.2016 13:35
Η επέτειος των 20 χρόνων live για τον Σταυρό του Νότου σημαίνει πολλά! Σπουδαίοι καλλιτέχνες πέρασαν από τις τρεις σκηνές του και άφησαν το στίγμα τους στο χώρο, αλλά και στο κοινό που μας στήριξε τόσα χρόνια με την συνεχή παρουσία του.