Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Βασίλης Καζούλης - Γιάννης Νικολάου - Μιχάλης Κουνάλης στο Θέατρο Τεχνόπολις

Βασίλης Καζούλης - Γιάννης Νικολάου - Μιχάλης Κουνάλης στο Θέατρο Τεχνόπολις

Για πρώτη φορά ο Μιχάλης Κουνάλης καλωσορίζει επί σκηνής τον Βασίλη Καζουλη και Γιάννη Νικολάου και "παντρεύουν" το έντεχνο με το ροκ και το παραδοσιακό σε μια παράσταση έκπληξη που μέσα από αυτή θα ακούσουμε τραγούδια από την νέο δουλειά του Μιχάλη Κουνάλη σε μουσική Γιάννη Νικολάου.


 


Επίσης θα ροκάρουμε με τα τραγούδια του Βασίλη Καζούλη ενώ ο Γιάννης Νικολάου με την κιθάρα του θα ξεδιπλώσει αναμνήσεις από το παρελθόν και όχι μόνο σαν γνήσιος Λαθρεπιβάτης του Ταξιδιού μας.


 

Οι τρείς εξαιρετικοί τραγουδοποιοί ενώνουν την αγάπη τους για το τραγούδι και εμφανίζονται μαζί στο Θέατρο Τεχνόπολις για να μας παρουσιάσουν ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι . Ένα μουσικό πρόγραμμα με τις μεγάλες επιτυχίες των καλλιτεχνών αλλά και γνωστά τραγούδια φίλων τους.

Σχετικές ειδήσεις
Πάμε βόλτα: Κρινιώ Νικολάου και Δέσποινα Ολυμπίου στο Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου
22.08.2016 15:01
Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 και ώρα 9.00 μ.μ., στο ανοιχτό Θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου, όπου δύο ξεχωριστές ερμηνεύτριες και μουσικοί, η Κρινιώ Νικολάου και η Δέσποινα Ολυμπίου θα ενώσουν τις φωνές τους επί σκηνής!
Η Κρινιώ Νικολάου και η Δέσποινα Ολυμπίου στη Μονή Λαζαριστών
30.06.2016 14:33
Μ’ έναν ιδιαίτερο σκοπό έρχονται για μια συναυλία στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών η Κρινιώ Νικολάου και η Δέσποινα Ολυμπίου, την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016, στις 21:30.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας σε καλοκαιρινή περιοδεία
13.06.2016 13:31
Ο περασμένος χειμώνας βρήκε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιάννη Κότσιρα να παίζουν μαζί σε ένα πρόγραμμα στο οποίο κυριαρχούσαν οι αγαπημένες «Παραγγελιές» του κοινού. Εκεί ζητήθηκαν και ακούστηκαν, μεταξύ άλλων, πολυαγαπημένα τραγούδια των Ν.Γούναρη, Γ.Μπιθικώτση, Μ.Πλέσσα, Φ.Νικολάου, Γ. Πάριου, Δ. Σαββόπουλου, Μ. Λοΐζου κ.ά.
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
12.05.2016 11:17
Ο περασμένος χειμώνας βρήκε τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιάννη Κότσιρα να παίζουν μαζί σε ένα πρόγραμμα στο οποίο κυριαρχούσαν οι αγαπημένες «Παραγγελιές» του κοινού. Εκεί ζητήθηκαν και ακούστηκαν, μεταξύ άλλων, πολυαγαπημένα τραγούδια των Ν. Γούναρη, Γ. Μπιθικώτση, Μ. Πλέσσα, Φ. Νικολάου, Γ. Πάριου, Δ. Σαββόπουλου, Μ. Λοΐζου κ.ά.
Ο Βασίλης Καζούλης στο
02.03.2016 14:39
Ο Βασίλης Καζούλης, ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του θα εμφανιστεί για μία μοναδική φορά στο "Ρυθμός Stage" το Σάββατο 12 Μαρτίου, παρέα με τους Jamenson ,την υπέροχη Νεφέλη, βιολί-φωνή και τον εξαιρετικό κιθαρίστα Ρωμανό.