Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Lost In Jazz στο Lost Unicorn στο Πήλιο

Lost In Jazz στο Lost Unicorn στο Πήλιο

Το Lost Unicorn στο Πήλιο φιλοξενεί τους Χρήστο Ραφαηλίδη και Γιώργο Κοντραφούρη για μία μουσική βραδιά με τίτλο Lost In Jazz.


Σε ένα ατμοσφαιρικό νεοκλασικό του 1890, στην καρδιά της Τσαγκαράδας, φιλόξενοι ιδιοκτήτες και εμπνευσμένοι καλλιτέχνες γύρω από ένα πιάνο Steinway σε ένα νέο Μουσικό Κύκλο: Lost In Jazz @ Lost Unicorn.
 
 
Ένα μουσικό ταξίδι από τη σκηνή της Νέα Υόρκης και το Ελσίνκι στην Τσαγκαράδα!
 

Μια μοναδική συνάντηση δύο διακεκριμένων Ελλήνων Μουσικών από τη Διεθνή Jazz Σκηνή και μια συνομιλία ανάμεσα στο ιδιαίτερο ηχόχρωμα του βιμπραφώνου με το πιάνο.


Θα ερμηνεύσουν δικές τους συνθέσεις και τραγούδια από το "The Great American Song Book".

Σχετικές ειδήσεις
Ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος καλεσμένος του Alex Drakos Trio στο Bios
17.01.2017 14:17
To “Lost Track” είναι το χαμένο τραγούδι που κάποτε ακούσαμε και πάντα αναζητούμε. Eίναι ο δρόμος που ακολουθούμε αλλά ενίοτε χάνουμε και συνεχίζουμε να αναζητούμε. Το Alex Drakos Trio σας προσκαλεί σε μια μουσική περιπέτεια κάθε Παρασκευή στο Tesla Bar @ BIOS.
Οι Lost Bodies unplugged στο Booze Cooperativa
16.01.2017 14:53
Οι Lost Bodies θα εμφανιστούν ζωντανά στο Booze Cooperativa την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, σε μία ακουστική συναυλία εφ’ όλης της ύλης, με τη Σοφία Λαμπροπούλου στο punk / κανονάκι.
The Lost Track, από τους Alex Drakos Trio στο Bios
12.12.2016 16:50
Οι Alex Drakos Trio, ένα από τα νεότερα αλλά πλέον εντυπωσιακά ελληνικά jazz σχήματα, έρχεται στο Tesla Bar του Bios, για μια σειρά από εμφανίσεις, αρχής γενομένης από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, με την παράσταση “The Lost Track”.
Lost In Jazz 2016 στο Πήλιο
22.08.2016 11:08
Για τρίτη χρονιά συνεχίζεται ο μουσικός κύκλος LOST IN JAZZ στον Κισσό και την Τσαγκαράδα του Πηλίου με καταξιωμένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Οι Lost Bodies για ένα live στο Ρομάντσο
24.06.2016 10:39
Οι Lost Bodies επιστρέφουν στο Ρομάντσο για να πραγματοποιήσουν τη μοναδική τους εμφάνιση στην Αθήνα για το καλοκαίρι!