Η Νατάσσα Μποφίλιου και η νέα της μουσική παράσταση, που ενθουσίασε όπου κι αν παρουσιάστηκε, ταξιδεύουν για το νησί της Σαντορίνης, για μία συναυλία τη Δευτέρα 4 Αυγούστου 2014.

Η Νατάσσα Μποφίλιου θα εμφανιστεί στον συναυλιακό χώρο του Οινοποιείου-Μουσείου Οίνου Κουτσογιαννόπουλου στο Βόθωνα Σαντορίνης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Σύλλογος Κρητών Σαντορίνης «Το Αρκάδι».

«Πάμε Ξανά» ο τίτλος και η υπερ-επιτυχημένη παράσταση, στην καλοκαιρινή εκδοχή της, συνδυάζει τα ήδη αγαπημένα τραγούδια της πρόσφατης συνεργασίας της Νατάσσας Μποφίλιου με το σημαντικό συνθέτη Στάμο Σέμση με τα τραγούδια του προσωπικού ρεπερτορίου της, που την έχουν αναδείξει σε μια από τις πιο δημοφιλείς ερμηνεύτριες της γενιά της.

Ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος πάντα στο πλευρό της, στήνουν ένα απρόβλεπτο ακουστικό πρόγραμμα με στόχο να κάνουν τα τραγούδια τους αγνώριστα, αλλά και να πειραματιστούν με γνωστά και μη εξαιρετέα σπουδαία κομμάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Η παράσταση «Πάμε Ξανά» προβάλλει διαφορετικές ερμηνευτικές πτυχές της Νατάσσας Μποφίλιου, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως τη νέα δύναμη της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Το album “Άνω Τελεία” κυκλοφορεί από την Feelgood Records

Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος
Ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
Ήχος: Γιάννης Παξεβάνης
Σχεδιασμός & χειρισμός Φωτισμών: Αλέξανδρος Προδρόμου
Φωτογραφίες: Γιώργος Γερανιός, Βάσια Αναγνωστοπούλου
Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Management/ Παραγωγή : PROSPERO www.prospero.com.gr

Παίζουν οι Μουσικοί:

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα – Κρουστά: Φοίβος Κουντουράκης
Κιθάρες – Μπουζούκι: Σωτήρης Καστάνης
Κοντραμπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Βιολί – Μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής

Φωτό: Γιώργος Γεράνιος