Ο συνθέτης Δημήτρης Μαραμής και ο ερμηνευτής Θοδωρής Βουτσικάκης περιοδεύουν σε επιλεγμένα φεστιβάλ και συναυλιακούς χώρους με τον κύκλο τραγουδιών Αισθηματική Ηλικία, που αποτελεί την πρόσφατη δισκογραφική τους κυκλοφορία.

Οι Σπέτσες στις 30 Ιουλίου (5ο Φεστιβάλ Μπουμπουλίνας) και η Κυπαρισσία στις 3 Αυγούστου (Apollo Resort Art) αποτελούν τους πρώτους δύο προορισμούς του ρεσιτάλ του συνθέτη και του ερμηνευτή με τίτλο Αισθηματική Ηλικία.

Η Αισθηματική Ηλικία αποτελείται από τραγούδια σε ποίηση και στίχους των Νίκου-Αλέξη Ασλάνογλου, Ναπολέοντος Λαπαθιώτη, Μιχάλη Γκανά και Σωτήρη Τριβιζά.

Το βιβλίο-cd Αισθηματική Ηλικία αποτελεί τον έβδομο προσωπικό δίσκο του συνθέτη Δ. Μαραμή και πρώτη δισκογραφική εμφάνιση του ερμηνευτή Θ. Βουτσικάκη. Κυκλοφόρησε τον Ιούνιο κι απέσπασε θερμότατη υποδοχή στις πρώτες επίσημες παρουσιάσεις του στο Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης – Βίλα Καπαντζή στη Θεσσαλονίκη (οργάνωση ΠΕΕΒΕ) και στον Ιανό στην Αθήνα, ενώ δε σταμάτησε να λαμβάνει διθυραμβικές κριτικές και άρθρα από έγκυρους δημοσιογράφους και μουσικοκριτικούς του μουσικού χώρου.

Η Αισθηματική Ηλικία είναι η εποχή της αθωότητας, όταν η καρδιά είναι ακόμα τόσο αγνή, ώστε να μπορεί να πιστεύει στον έρωτα, στα όνειρα και στα παραμύθια. Σε πλήρη αντίθεση με την εποχή μας, την εποχή των ψυχρών αριθμών και της συναισθηματικής στειρότητας, ο συνθέτης ενορχηστρώνει ένα έργο, που υλικά του είναι το ανόθευτο αίσθημα, η δύναμη των ονείρων, η αγνότητα των παραμυθιών, η διεισδυτικότητα της ποίησης.

Κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις του πολιτιστικού φορέα: Η Τέχνη στο Παλιό Λιτρίβι.