Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου live στο Φεστιβάλ Σερίφου!

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου live στο Φεστιβάλ Σερίφου!

Η δεύτερη μεγάλη συναυλία του καλοκαιριού αφιερώνεται στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου , ο οποίος θα εμφανιστεί στο Φεστιβάλ Σερίφου, την Τρίτη 29 Ιουλίου.

 

Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει και πάλι στους δρόμους τον πλέον αγαπητό καλλιτέχνη των συναυλιών, τα τελευταία σαράντα χρόνια! Με την μπάντα του και τα τραγούδια του, τα πολύτιμα εφόδιά του, νάτος, λοιπόν, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και στη Σέριφο, για να μας δηλώσει ότι νιώθει “Πάντα εδώ...”, όπως  είναι και ο τίτλος της περιοδείας του. Με τη φωνή του, που ηχεί μοναδικά τρυφερή ή ανατριχιαστικά εκρηκτική, με τη γνήσια ροκ σκηνική του παρουσία, στήνει συναυλίες που ‘στάζουν ιδρώτα’ κι έχουν απρόβλεπτο χαρακτήρα, καθώς μεταλαμπαδεύει στους θεατές , συγκίνηση και δυναμισμό, με τον  αιχμηρό λόγο των τραγουδιών του, είτε αυτός είναι κοινωνικός είτε ερωτικός. Και, ασφαλώς, ο παντοτινός Βασίλης ‘κουβαλά’ την κληρονομιά των συνεργασιών του με σπουδαίους συνθέτες, όπως ο Θεοδωράκης, ο Λοΐζος, ο Μικρούτσικος, ο Άσιμος κι έχει τραγουδήσει Λειβαδίτη, Καββαδία, Καρυωτάκη, Αλκαίο και σπουδαίους στιχουργούς.

 

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: κιθάρα, τραγούδι

Αντρέας Αποστόλου: πιάνο / ενορχήστρωση

Μαίρη Μπρόζη: βιολί / τραγούδι

Αλέκος Μπίτος: επιμέλεια ήχου

 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου live στην Τεργέστη
29.11.2016 16:58
Συναυλία, για πρώτη φορά στην Ιταλία, από τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου διοργανώνεται στην Τεργέστη, από την Ελληνική Κοινότητα της πόλης, τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2016, στη Sala Tripcovich.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης για ένα τελευταίο live στο Θέατρο Βράχων
14.09.2016 11:30
Η καλοκαιρινή συνεργασία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τον Γιάννη Ζουγανέλη, μετά από μια σειρά συναυλιών σε όλη την Ελλάδα, «λύνει» για μια τελευταία φορά, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στο θέατρο Βράχων, σε μια πανηγυρική συναυλία φινάλε της καλοκαιρινής τους περιοδείας.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου live στο παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ
13.07.2016 16:50
O αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου ετοιμάζεται για ένα μουσικό παιχνίδι, την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 στο παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ. στα πλαίσια του 3on3 Giants.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης στην Ακτή Ιππόκαμπος
01.07.2016 16:43
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης μας δίνουν ραντεβού το Σάββατο 9 Ιουλίου στην Ακτή Ιππόκαμπος, στην Παραλία Βραυρώνας.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης live στο Θέατρο Δάσους
27.05.2016 16:50
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Γιάννης Ζουγανέλης θα εμφανιστούν για μία συναυλία στο Θέατρο Δάσους, στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Δάσους, αλλά και στο πλαίσιο της καλοκαιρινής τους περιοδείας.