Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

«20 χρόνια χωρίς Μελίνα…» στο Αρχελάου Θέατρο

«20 χρόνια χωρίς Μελίνα…» στο Αρχελάου Θέατρο

Έπειτα από την επιτυχία της Παράστασης «20 χρόνια χωρίς Μελίνα ...» στο Παρίσι, η Τίνα Αλεξοπούλου επιστρέφει στην Ελλάδα για την παρουσίαση του Μουσικού Αφιερώματος στην αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014 στο «Αρχελάου Θέατρο».

 

Η εξαιρετική performer Τίνα Αλεξοπούλου θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερα νοσταλγικό αλλά και εξαιρετικά δυναμικό αφιέρωμα στην μνήμη της μεγάλης Μελίνας Μερκούρη με την συνοδεία του Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου στο πιάνο και του Πάνου Τσιφτσή στο μπουζούκι.

 

«Δεν μπορεί να εκφραστεί με λέξεις η παρουσία, το έργο και η κληρονομιά που μας άφησε η μεγάλη Ελληνίδα Καλλίτεχνις και Πολιτικός με την πολύμορφη προσωπικότητα που άκουγε στο όνομα Μελίνα Μερκούρη. Με αυτό το μουσικό αφιέρωμα θα έρθουμε πιο κοντά σε ένα μύθο του 20ου αιώνα. Σας περιμένουμε» τόνισε σε δήλωση του ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης.

 

Την διοργάνωση του Μουσικού Αφιερώματος έχει αναλάβει ο Ιατρός και Διευθυντής Υγειονομικών Υπηρεσιών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων κ. Νίκος Σιδηρόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις
Σμυρνέικο μινόρε με τη Γλυκερία στο Θέατρο Παλλάς
20.02.2017 17:32
Μετά την τεράστια επιτυχία και τις δύο sold out εμφανίσεις της μουσικής παράστασης Σμυρνέικο μινόρε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, η Γλυκερία επιστρέφει στο Θέατρο Παλλάς και παρουσιάζει την Παρασκευή 10 Μαρτίου ένα αφιέρωμα στους μουσικούς δρόμους της Μικράς Ασίας, πλαισιωμένη από 15 μελή ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων. Μαζί της η Dilek Koç και η Αρετή Κετιμέ.
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για τα 125 χρόνια του Γηροκομείου Πειραιώς
23.09.2016 16:58
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, μετά τις πολύ επιτυχημένες καλοκαιρινές συναυλίες του, στην Αθήνα, τον Πειραιά και την περιφέρεια θα εμφανιστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, σε μια επετειακή συναυλία για τα 125 χρόνια διαρκούς λειτουργίας, προφοράς και αγάπης του Γηροκομείου Πειραιώς. Την εκδήλωση θα προλογήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς Κ Σεραφείμ.
Κιβωτός: Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής στο Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου
04.08.2016 14:08
Δύο ξεχωριστούς και αγαπητούς τραγουδιστές-καλλιτέχνες φιλοξενεί το Μεσαιωνικό Θέατρο Τάφρου «Μελίνα Μερκούρη», την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 στις 21:30: Τον Μάριο Φραγκούλη και τον Γιώργο Περρή!
Καλοκαίρι, αγκαλιά μου...: Η Μελίνα Ασλανίδου στο Βεάκειο Θέατρο
08.06.2016 12:04
Η Μελίνα Ασλανίδου, θα βρεθεί στο Βεάκειο Θέατρο την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, με μια αγκαλιά τραγούδια για να ταξιδέψει τη νύχτα μας, με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία.
Χωρίς αφέντες: Παρουσίαση του δίσκου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
15.03.2016 14:58
Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου θα γίνει η πρώτη επίσημη παρουσίαση του δίσκου Χωρίς Αφέντες του Πόλυ Κυριάκου και της Σοφίας Νάτσιου στη κεντρική σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θέατρου.