Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο Αδάμ Τσαρούχης live στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου

Ο Αδάμ Τσαρούχης live στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου

O Αδάμ Τσαρούχης σας καλεί σε μία μουσική βραδιά στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου, την Πέμπτη 5 Ιουνίου με μουσικές επιλογές από τον χώρο τις Jazz και όχι μόνο. Με ξένες και ελληνικές διασκευές όπως το «Μία αγάπη για το καλοκαίρι» που αγαπήθηκε από τα ραδιόφωνα τις πόλης.

 

Παρέα με τρεις εξαίρετους μουσικούς, τον Κώστα Αναδιώτη στο πιάνο , τον Αδάμ Δόγκα στο κλαρινέτο και το σαξόφωνο, και τον Γιώργο Κασαβέτη στα τύμπανα. Μαζί του σε αυτή τη βραδιά σε μια Special Guest εμφάνιση η Μυρσίνη Δόξα.


Σε μουσικές επιλογές από Jamie Cullum, Michael Buble, Frank Sinatra, Melody Gardot κ.ά. καθώς και τραγούδια από την ελληνική μουσική σκηνή διασκευασμένα με μια Jazz διάθεση, καθώς και την ραδιοφωνική επιτυχία «Μία αγάπη για το καλοκαίρι». Θα ακουστούν επίσης το πρώτο τραγούδι του Αδάμ Τσαρούχη με τίτλο «Με τον Καιρό» και η διασκευή «Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα» από το νέο cd του Retropolis II.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Αδάμ Τσαρούχης με το νέο του άλμπουμ live στο Faust
29.12.2016 16:30
O Αδάμ Τσαρούχης για ακόμα μια φορά στη σκηνή του FAUST σε ένα ανανεωμένο πρόγραμμα.
Ο Αδάμ Τσαρούχης για ακόμη ένα live στο Faust
12.10.2016 11:56
O Αδάμ Τσαρούχης για ακόμα μια φορά στη σκηνή του FAUST σε ένα ανανεωμένο πρόγραμμα.
Danser dans le Noir: Η Pavlina Styl στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου
12.07.2016 12:06
Η περφόρμερ Παυλίνα Στυλιανού με το τζαζ κουαρτέτο της θα μας παρασύρει με την αισθαντική φωνή της σε μια βραδιά αφιερωμένη στον έρωτα, το απαγορευμένο και τη διαφθορά, την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016, στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου (Ιλίου Μέλαθρον), στην τελευταία της μουσική πρόταση για αυτή τη σεζόν με τίτλο «Danser dans le Noir».
Ο Αδάμ Τσαρούχης live στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου
28.06.2016 15:44
Τραγουδιστής της jazz και όχι μόνο, ο Αδάμ Τσαρούχης έρχεται με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου, την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016.
Ο Αδάμ Τσαρούχης με νέο δίσκο live στο Faust
10.05.2016 11:25
O Αδάμ Τσαρούχης για ακόμα μια φορά στην σκηνή του Faust την Τρίτη 17 Μαΐου 2016 σε ένα ανανεωμένο πρόγραμμα.