Η επιτυχημένη έκθεση των 40 καλλιτεχνών “I heArt Caprice”  ταξιδεύει στον Βόλο και φιλοξενείται στον χώρο τέχνης Τζιόρτζιο Ντε Κίρικο.

Η συλλογή των έργων της έκθεσης “I heArt Caprice” δημιουργήθηκε με αφορμή και έμπνευση τα Caprice Παπαδοπούλου και όλα όσα αυτά αντιπροσωπεύουν στην ζωή και στην καθημερινότητα όλων μας.

Οι συμμετοχές καλύπτουν όλο το φάσμα της καλλιτεχνικής δημιουργίας: πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες, κατασκευές, εικονογραφήσεις, ακόμη και βιομηχανικό design. Ο κοινός τόπος όλων των έργων είναι οι αναφορές τους στα Caprice.  

Τα έργα των σαράντα καλλιτεχνών εκτέθηκαν πρώτη φορά στον χώρο τέχνης M art Space τον Φεβρουάριο ενώ τέσσερα από αυτά προκρίθηκαν από μια επιτροπή ανθρώπων της τέχνης και από την ψήφο του κοινού, με σκοπό να φιλοτεχνήσουν συλλεκτικές συσκευασίες Caprice.

Επιμέλεια Έκθεσης: Ευγενία Ι. Μανωλιουδάκη Μπογιατζάρα.
Οργάνωση Έκθεσης: M art Manolioudakis

Συμμετέχουν:

Γλυπτική:
Lakah Paula, Βορρές Γιώργος, Γεωργιάδη Σοφία Ιλιάνα, Ζαβέρδα Ελένη, Παύλογλου Φωτεινή, Τριανταφύλλου Αντώνης.

Γελοιογραφία:
Φουστέρης Νίκος.

Γραφιστική:
Γεωργακόπουλος Βασίλης, Δρούγα Ευγενία, Ξανθάκη Δανάη.

Εγκατάσταση:
Κωνσταντάρας Δημήτρης.

Εικονογράφηση:
Καραμπατζιά Βίλλυ, Κατσίλλης Αθανάσιος, Παπαδήμος Σταμάτης, Παπαδόπουλος Γιάννης, Ρούσσου Ανδριάννα.

Ζωγραφική:
Robora Chrys, Αλαφούζος Στέφανος, Αλεξοπούλου Όλγα, Δημητροκάλη Μιλένα, Ηλιόπουλος Εμμανουήλ, Καρακατσάνης Βασίλης, Κουτελιέρη Ευαγγελία, Μαθιουδάκης, Γιώργος, Μπαλλόλλι Ντιζιάνα, Μπαχάρας Νικήτας, Νικολαΐδου Βήχου Άρτεμις, Παπαματθαιάκης    Γιώργος, Παππάς Διονύσης, Σοφιανοπούλου Άννυ, Συντυχάκη Αθηνά, Φιλιογιάννη Στεφανία, Χαδούλου Κατερίνα.

Κατασκευή-Βιομηχανικό σχέδιο:
Δράκος Σπύρος.    

Μεικτή Τεχνική:
Κωσταροπούλου Αμαρυλλίς, Τσιούσης Αθανάσιος.

Μεικτή Τεχνική – Ζωγραφική:
Χατζόπουλος Κωνσταντίνος.    

Φωτογραφία:
Rian, Θεοδούλου Ιωάννης, Χρυσικού Ελένη.

Τα Caprice Παπαδοπούλου έκαναν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 1978 και γρήγορα εδραιώθηκαν στην αγορά αλλά και στο μυαλό του καταναλωτή ως μια ισχυρή και ασυναγώνιστη μάρκα. Αποτελούν έναν εκλεπτυσμένο γευστικό συνδυασμό τραγανής γκοφρέτας και απαλής γέμισης πραλίνας που λιώνει στο στόμα, απογειώνοντας τις αισθήσεις. γκοφρέτας και απαλής γέμισης πραλίνας που λιώνει στο στόμα, απογειώνοντας τις αισθήσεις. Σήμερα, τα Caprice Παπαδοπούλου αποτελούν το κύριο προϊόν εξαγωγών της εταιρείας. Επάξια έχουν κατακτήσει τις γευστικές προτιμήσεις πιστών καταναλωτών σε κάθε γωνιά του κόσμου αποτελώντας ένα προϊόν με μεγάλη ιστορία και μια συνταγή που αγαπήθηκε όσο καμιά άλλη.

Η Ε. Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. μας μεταφέρει 91 χρόνια πίσω, δηλαδή στο έτος 1922, όταν η οικογένεια Παπαδοπούλου, με μια απλή ξύλινη σφραγίδα έφτιαξε στην Ελλάδα το πρώτο μπισκότο Παπαδοπούλου, το γνωστό Πτι Μπερ. Σήμερα, η προϊοντική γκάμα των μπισκότων ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ είναι εξαιρετικά μεγάλη. Τα brands της ιδιαίτερα αναγνωρίσιμα και καταξιωμένα, ταυτόσημα του ελληνικού μπισκότου: PETIT BEURRE, ΜΙΡΑΝΤΑ, CREAM CRACKERS, CAPRICE, ΓΕΜΙΣΤΑ και πολλά άλλα που αποτελούν αγαπημένα προϊόντα που μεγάλωσαν και μεγαλώνουν πολλές γενιές Ελλήνων. Όραμα της εταιρίας είναι να αναγνωριστεί ως μία από τις καλύτερες εταιρίες παγκοσμίως, προσφέροντας ποιότητα και γεύση στη ζωή των καταναλωτών. Εδώ και έναν σχεδόν αιώνα βαδίζει σταθερά στο δρόμο της ανάπτυξης ακολουθώντας πιστά το τρίπτυχο της εταιρικής της φιλοσοφίας: ποιότητα, σεβασμός στον καταναλωτή, καινοτομία. Με βάση αυτές τις αξίες έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ουσιαστική σχέση ζωής με τους καταναλωτές, την οποία συνεχίζει να χτίζει καθημερινά.

H M art Manolioudakis ξεκίνησε το 1996 να δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της τέχνης και συνεχίζει μέχρι σήμερα. Απαρτίζεται από μια ομάδα καλλιτεχνών, που σκοπός τους είναι η δημιουργία αντικειμένων τέχνης κατά παραγγελία, δημιουργώντας μοναδικά αντικείμενα για τα πωλητήρια Μουσείων όπως το Νέο μουσείο της Ακρόπολης και το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης ή για εταιρίες που αναζητούν κάτι ιδιαίτερο για δώρο δημοσίων σχέσεων. Εξέλιξη της δεκαεξαετούς προσπάθειας της M art Manolioudakis να προσεγγίσει την τέχνη με μια διαφορετική ματιά πέρα από οποιοδήποτε στερεότυπο, ο χώρος τέχνης M art Space δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 2007.


Έργο: Βασίλης Καρακατσάνης