Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Η Κατερίνα Παλαιοθόδωρου και η Road Runners Band στο Γυάλινο Up Stage

Η Κατερίνα Παλαιοθόδωρου και η Road Runners Band στο Γυάλινο Up Stage

Η Κατερίνα Παλαιοθόδωρου θα εμφανιστεί στο Γυάλινο Up Stage μαζί με την 6μελή μπάντα της “Road Runners” που αποτελείται από δεξιοτέχνες μουσικούς που βρίσκονται διαρκώς στον δρόμο με και για την μουσική τους.


Το live περιλαμβάνει τραγούδια από την πρώτη δισκογραφική δουλειά της Κατερίνας «με ένα μπλε ποδήλατο» και κάποια καινούργια ανέκδοτα τραγούδια που αυτόν τον καιρό ηχογραφούνται στο στούντιο .


Με φιλική συμμετοχή τον τραγουδιστή Παναγιώτη Απαρτόγλου θα ακουστούν και διασκευές από τραγούδια που αγαπούν και διασκεύασαν «τόσο όσο» με ψυχή και τα δικά τους «γκάζια»! θα καταλάβετε εκεί το γιατί…


Τραγούδι: Κατερίνα Παλαιοθόδωρου
Τραγούδι: Παναγιώτης Απαρτόγλου
Κιθάρες: Θάνος Κολοκυθάς
Κιθάρες: Νίκος Παπαδόπουλος
Μπάσο: Γιάννης Παλαγιανάκος
Ακορντεόν: Τάσος Κάντας
Ντραμς: Δημήτρης Μποσινάκος
Κρουστά: Αντρέας Νικολής

Σχετικές ειδήσεις
Έκλειψη Μαγική από τους Ωρίωνες στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
19.10.2016 11:25
Oι Ωρίωνες επιστρέφουν! Οι Ωρίωνες, θα εμφανιστούν στις 21 Οκτωβρίου, στο Γυάλινο - Up Stage, για να προτείνουν στο κοινό τους ιστορικούς Ωρίωνες αλλά με ένδυμα σημερινό, φρέσκο κι ανεξάντλητα δημιουργικό, εμπνευσμένο, με όραμα και συνέχεια.
Το μουσικό σχήμα Μπάλλος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
11.10.2016 16:24
Το μουσικό σχήμα Μπάλλος θα εμφανιστεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage.
Ο Νίκος Βενετάκης ζωντανά στο Γυάλινο – Up Stage
09.05.2016 11:41
Με την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά, «Άγνωστη Πορεία» ο Νίκος Βενετάκης, ο νέος Κρητικός τραγουδιστής και λαουτιέρης, που αυτοαποκαλείται "διασκεδαστής", ξεκινά την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 από το Γυάλινο –Up Stage να μας συστήνεται και να ζητά μια θέση στις καρδιές μας.
Ο Γιάννης Μήτσης και ο Νίκος Μεργιαλής στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
22.03.2016 10:28
Ο Γιάννης Μήτσης, πρώην μέλος στα Ξύλινα Σπαθιά, και ο Νίκος Μεργιαλής από τους Μουσικούς Ιχνηλάτες, ανταμώνουν στην σκηνή του ΓΥΑΛΙΝΟ UP STAGE την Πέμπτη 24 Μαρτίου.
Η Αγγέλω Σφέτσου live στο Γυάλινο Up Stage
09.11.2015 09:50
Η Αγγέλω Σφέτσου, μια καλλιτεχνική παρουσία που με σταθερά και συνεπή βήματα εμφανίστηκε στα μουσικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια κι έχει σκοπό να μείνει, πλαισιωμένη από την ομάδα της, που αποτελείται από εξαίρετους μουσικούς ανεβαίνουν στην σκηνή του UpStage για ένα μουσικό πρόγραμμα εφ' όλης της ύλης, την Κυριακή 22 Νοεμβρίου.