Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Η Ρίτα Αντωνοπούλου στο art coffee bar Ρότα

Η Ρίτα Αντωνοπούλου στο art coffee bar Ρότα

Μετά τις χειμερινές της εμφανίσεις στο Σταυρό του Νότου, και λίγο πριν την καλοκαιρινή περιοδεία , η Ρίτα Αντωνοπούλου κάνει μία στάση, για ένα άκρως ατμοσφαιρικό live, το Σάββατο 24 Μαΐου στο art coffee bar “Ρότα”.


Μαζί της, στο ακορντεόν, μία σπουδαία μουσική προσωπικότητα, ο Παναγιώτης Τσεβάς.


Η Ρίτα Αντωνοπούλου, μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της, μία τραγουδίστρια δρόμου αλλά με αντοχές στο μαραθώνιο, όπως τη χαρακτηρίζει ο Θάνος Μικρούτσικος, σε μία και μοναδική παράσταση όπου θα παρουσιάσει με τη φωνή της και τη συνοδεία αποκλειστικά και μόνο του ακορντεόν του Παναγιώτη Τσεβά, τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο, τραγούδια μεγάλων Ελλήνων και ξένων δημιουργών κι ένα μικρό δείγμα της νέας της δουλειάς, πριν ακόμη κυκλοφορήσει.


Η Ρίτα Αντωνοπούλου, η τραγουδίστρια που έχουν εμπιστευτεί για τη δυναμική της φωνή της, την εκφραστικότητά της, και την πειθαρχία της, αυτή τη φορά σχεδίασε μία παράσταση, αλλιώς…

Σχετικές ειδήσεις
21.12.2016 14:46
Η νέα συνεργασία του τραγουδοποιού Νικόλα Λειβαδίτη(nL) με την ερμηνεύτρια Ρίτα Αντωνοπούλου και τον ηθοποιό Θανάση Αλευρά, έκαναν το «Έλα και πάμε» να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 10 μουσικές ιστορίες, γεμάτες αλήθεια και φως.
Theodore - Are We There Yet: Χειμερινές live εμφανίσεις
18.11.2016 17:10
O Theodore συνεχίζει την περιοδεία του αυτόν τον χειμώνα με συναυλίες εντός και εκτός Ελλάδας, παρουσιάζοντας κομμάτ ια από τα δύο προσωπικά του άλμπουμ, το 7 και το It Is But It’s Not.
Η Ρίτα Αντωνοπούλου στη μουσική σκηνή Σφίγγα
14.10.2016 11:19
Η Ρίτα Αντωνοπούλου, μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της, λίγο πριν την έναρξη της χειμερινής της περιοδείας, κάνει στάση για άλλη μια φορά στην ανανεωμένη Σφίγγα.
Ο Πάνος Μουζουράκης live στο Θέατρο Τεχνόπολις
28.07.2016 14:04
Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι χειμερινές εμφανίσεις του, ο πολυτάλαντος και πάντα ιδιαίτερος Πάνος Μουζουράκης, συνεχίζει την καλοκαιρινή του περιοδεία κάνοντας στάση την Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016 στο Θέατρο Τεχνόπολις.
Ο Πάνος Μουζουράκης σε καλοκαιρινή περιοδεία
21.07.2016 11:09
Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι χειμερινές εμφανίσεις του, ο πολυτάλαντος και πάντα ιδιαίτερος Πάνος Μουζουράκης, ξεκίνησε την καλοκαιρινή του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.