Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Η Πένυ Παπακωνσταντίνου στο Σταυρό του Νότου Club

Η Πένυ Παπακωνσταντίνου στο Σταυρό του Νότου Club

Λίγο μετά την κυκλοφορία της νέας της δισκογραφικής δουλειάς «Folk this way», η Πένυ Παπακωνσταντίνου θα βρεθεί στη σκηνή του club του Σταυρού του Νότου, την Πέμπτη 22 Μαΐου, προσφέροντάς μας μια βραδιά γεμάτη αντιθέσεις και διαφορετικά ηχοχρώματα, με τη συμμετοχή της τραγουδοποιού Εύας Λουκάτου.


Αφετηρία θα είναι η παραδοσιακή μουσική , αλλά το ταξίδι μακρύ και απρόβλεπτο, με πολλές εκπλήξεις! Η διάθεση «fusion», καθώς ο ηλεκτρικός ήχος και τα funk, ska, jazz, rock παιξίματα του Λευτέρη Πουλιού στα πλήκτρα και το σαξόφωνο, του Απόστολου Καλτσά στο μπάσο , του Άκη Γαβαλά στα τύμπανα και του Κώστα Μιχαλού στις κιθάρες ,παντρεύονται μοναδικά με την ερμηνεία της Πένυς Παπαπακωνσταντίνου, η οποία αναδεικνύει με εξαιρετικό τρόπο τις παραδοσιακές φόρμες τραγουδίσματος, που χαρακτηρίζουν αγαπημένα κομμάτια, όπως το “Μαργούδι”, την “Πικροδάφνη”, το “Σεράντα Μήλα”, το “Δεν σε θέλω πια” και πολλά άλλα.


Κάπου εκεί παρεμβαίνει η  Εύα Λουκάτου, προσφέροντας επιπλέον μαγευτικούς προορισμούς στο μουσικό αυτό ταξίδι, με τραγούδια απο την προσωπική της δισκογραφία και διασκευές “ντυμένες” σε ρυθμούς tango!


“Folk … their way” λοιπόν, με το προσωπικό στίγμα της Πένυς Παπακωνσταντίνου και της Εύας Λουκάτου, οι οποίες συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή αλλά σίγουρα όχι και τελευταία!


Βιντεοπροβολές: Μάϊρα Στυλιανού

Σχετικές ειδήσεις
26.10.2016 14:12
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παρουσιάζει στο Σταυρό του Νότου τις "φωνές των ποιητών", από την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 και κάθε Δευτέρα.
Η Σαββέρια Μαργιολά στο Σταυρό του Νότου Club
16.05.2016 14:34
Η Σαββέρια Μαργιολά συνεχίζει τα ταξίδια της και μετά από μια πολύ επιτυχημένη σειρά με περισσότερες από 30 εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα τον χειμώνα που μας πέρασε, καταλήγει κλείνοντας αυτόν τον κύκλο στον Σταυρό του Νότου club.
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας ζωντανά στο Club του Σταυρού του Νότου
31.03.2016 14:09
Λίγο πριν την κυκλοφορία της καινούργιας δισκογραφικής του δουλειάς με τίτλο «Λίκνο» ο Λεωνίδας Μπαλάφας επιστρέφει στην σκηνή του club του Σταυρού του Νότου για τέσσερις Πέμπτες στις 7, 14 και 21 Απριλίου και στις 5 Μαΐου 2016.
Η Σοφία Παπάζογλου live στο Σταυρό του Νότου
08.03.2016 11:33
Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια Σοφία Παπάζογλου, με τη γλυκιά και αισθαντική φωνή, παρουσιάζει για δύο μοναδικές βραδιές στο Σταυρό του Νότου +(Plus) ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην τελευταία της δουλειάς με τίτλο «Ο χτύπος της καρδιάς μου», με την επιμέλεια της Λίνας Νικολακοπούλου.
Βαγγέλης Καζαντζής & Χρήστος Θηβαίος στο Σταυρό του Νότου Club
04.11.2015 15:09
Ο Βαγγέλης Καζαντζής ανεβαίνει στη μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου (Club) την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015, για να παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα, με τη συμμετοχή του Χρήστου Θηβαίου.