Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Echo Tattoo, Ducky Boyz και Clerks' Conspiracy live στο An Club

Echo Tattoo, Ducky Boyz και Clerks' Conspiracy live στο An Club

Η Labyrinth of Thoughts records υπάρχει από το καλοκαίρι του 2010. Εκδίδει μόνο δίσκους βινυλίου συγκροτημάτων της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής και συμπορεύεται μαζί τους μέσα σε ένα τοπίο που διαρκώς μεταβάλλεται τόσο μουσικά όσο και κοινωνικά.  


Η Labyrinth έχει στο ενεργητικό της 21 κυκλοφορίες ανάμεσα στις οποίες  βρίσκονται LPs συγκροτημάτων όπως οι: Deus Ex Machina, Last Drive, Nightstalker, Γκρόβερ, Διάφανα Κρίνα, Εκτός Ελέγχου και Πανικός.


Μετά από 4 σχεδόν χρόνια πορείας ήρθε η ώρα για το πρώτο της festival το οποίο φιλοδοξεί να επαναλαμβάνει κάθε χρόνο τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη.


Στις 9 Μαΐου στο An club στα Εξάρχεια, θα εμφανιστούν 3 από τις ενεργές της μπάντες:

Οι αναγεννημένοι Echo Tattoo που στις 20/2 κυκλοφόρησαν το "Mind your step" σε βινύλιο σε μια πανέμορφη έκδοση της οποίας όλα τα εξώφυλλα είναι ζωγραφισμένα ένα προς ένα από το χέρι της Εύης Χασαπίδου. Αυτόν τον καιρό οι Echo Tattoo ετοιμάζονται να ηχογραφήσουν single με 3 νέα κομμάτια για λογαριασμό της Labyrinth of Thoughts.

Οι Ducky Boyz που επανακυκλοφόρησαν το "Making it worse" σε LP με 3 extra tracks και αυτό το διάστημα είναι στο studio προβάροντας τα καινούρια τους κομμάτια.

Tέλος, οι Clerks' Conspiracy που κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album τους πριν ένα περίπου χρόνο. Οι Clerks’ άνοιξαν τη συναυλία των Deus Ex Machina στο An τον περασμένο Οκτώβρη δημιουργώντας την μαγεία και την ενέργεια που θα περίμενε κανείς αν αναλογιζόταν ότι  τα 2 από τα 4 μέλη του αποτελούσαν τον πυρήνα των Ziggy Was.

Στο event θα διατίθενται όλες οι κυκλοφορίες της Labyrinth of thoughts σε χαμηλές τιμές, που θα ισχύσουν μόνο για τη συγκεκριμένη βραδιά.  

Σχετικές ειδήσεις
Οι Echo Train live στο six d.o.g.s
16.06.2016 15:37
Οι Echo Train είναι μια ψυχεδελική ροκ μπάντα, από την Αθήνα που γεννήθηκε το 2013 μέσα από την ηχώ ενός μυστήριου τραίνου. Το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016, στη σκηνή του six d.o.g.s θα μοιραστούν τραγούδια από το πρώτο τους αλμπουμ “Μemento Mori“.
Οι Echo Basement live με νέο δίσκο στο Ίλιον Plus
18.05.2016 10:59
Την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 οι Echo Basement παρουσιάζουν στην Αθήνα, στη μουσική σκηνή του Ίλιον Plus την νέα και πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Placid» που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2016 από την FmRecords.
Echo Basement και White Room live στο Υπόγειο
26.04.2016 17:01
Οι Echo Basement και οι White Room θα εμφανιστούν για ένα live στο Υπόγειο στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 4 Μαΐου 2016.
Echo Train & DUSK live @ Death Disco
01.04.2016 15:12
Οι συνοδοιπόροι & αδελφοί Echo Train & DUSK συναντιούνται επισήμως για πρώτη φορά στην σκηνή του Death Disco τη Κυριακή 17 Απριλίου 2016, ξορκίζοντας τον χειμώνα & χαιρετίζοντας τα φεγγάρια της Άνοιξης από κοινού, με σκοπό την κάθαρση & το ταξίδι.
Οι Echo Train live στο Six D.o.g.s
16.03.2016 12:49
Οι Echo Train γιορτάζουν ένα χρόνο απο τη γέννησή τους, και ανεβαίνουν στη σκηνή του Six Dogs.