Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Κου Κου του Ζορζ Φεϊντό στο Θέατρο Αργώ

Κου Κου του Ζορζ Φεϊντό στο Θέατρο Αργώ

H καλλιτεχνική εταιρία ΑΡΓΩ της Αιμιλίας Υψηλάντη παρουσιάζει την τρελή κωμωδία του Ζορζ Φεϊντό, Κου Κου, από τις 26 Απριλίου στο Θέατρο Αργώ.


Υπόθεση του έργου

Η παράνομη εξωσυζυγική σχέση γυρνάει μπούμερανγκ στον «αθώο» Βατλέν, που μπλέκει στα δίχτυα μιας τρελής Ισπανίδας. Οι φαρσοκωμικές καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη από τη στιγμή που η απατημένη σύζυγος γυρεύει εκδίκηση.


Σκηνοθεσία: Νίκος Χανιωτάκης
Σκηνικά-Κοστούμια: Αφροδίτη Βαφειάδου – Νίκος Χανιωτάκης
Πρωτότυπη Μουσική (ερμηνεύεται ζωντανά): Αλέξανδρος Ζαχαριάκης
Ερμηνεύουν: Γ. Βούλγαρης, Ρ. Γκίκα, Μ. Δαλαίνος, Ρ. Ζαχαριάκη, Π. Θεοδώρου, Β. Θεοδώρου, Ε. Καραγεώργη, Π. Κυριακού, Β. Λαδικός, Γκ. Μητροπούλου, Δ. Παπαγεωργίου, Δ. Σάββας, Α. Χαλκιοπούλου.
Μακιγιάζ: Ελένη Χανιωτάκη
Φωτογραφίες-Ηχητικά Εφέ-Επιμέλεια αφίσας: Π. Κυριακού – Π. Θεοδώρου

Διάρκεια: 90 λεπτά

Σχετικές ειδήσεις
Η Θηλιά, του Πάτρικ Χάμιλτον στο Θέατρο Αργώ
16.01.2017 15:57
«Η Θηλιά», το έργο του Πάτρικ Χάμιλτον, ανεβαίνει στη σκηνή του Αργώ από την Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, σε σκηνοθεσία της Κέλλυ Πήλιουρα και μετάφραση-διασκευή της Βίκυς Αλεξοπούλου.
«Ηλίθια Αστεία», στο Θέατρο Αργώ
10.01.2017 13:33
Τα «Ηλίθια Αστεία» είναι μία κινηματογραφική σύμβαση δοσμένη με θεατρικούς όρους από το σκηνοθέτη Α. Ζουγανέλη που παρουσιάζεται από 21 Ιανουαρίου 2017 στη σκηνή του θεάτρου Αργώ.
Η
04.01.2017 14:21
Το Θέατρο Αυλαία σε συνεργασία με το Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν και την εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων “Γίνονται Έργα” παρουσιάζει στο κοινό της Θεσσαλονίκης τον εμβληματικό μονόλογο του Παναγιώτη Μέντη “Αδαμαντία” σε σκηνοθεσία του Κωστή Καπελώνη για τρεις μόνο παραστάσεις στις 13, 14 και 15 Ιανουαρίου.
Ο Αμερικάνος, του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στο Θέατρο Αυλαία
29.11.2016 16:33
Το Θέατρο Αυλαία, θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, σε συνεργασία με την εταιρεία Θεάτρου «Ηθικόν Ακμαιότατον» και την εταιρία διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων «Γίνονται Έργα» παρουσιάζει το χριστουγεννιάτικο διήγημα «Ο Αμερικάνος».
…Από έρωτα, του Θοδωρή Αθερίδη: νέες παραστάσεις στο Θέατρο Αργώ
28.04.2016 15:40
Η Εταιρεία θεάτρου «ΘΕΑΣΗ» παρατείνει λόγω επιτυχίας τις παραστάσεις της ερωτικής ιστορίας του Θοδωρή Αθερίδη «…από έρωτα», από τη Δευτέρα 9 μέχρι την Τρίτη 31 Μαΐου για οκτώ μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Αργώ.