Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

Κου Κου του Ζορζ Φεϊντό στο Θέατρο Αργώ

Κου Κου του Ζορζ Φεϊντό στο Θέατρο Αργώ

H καλλιτεχνική εταιρία ΑΡΓΩ της Αιμιλίας Υψηλάντη παρουσιάζει την τρελή κωμωδία του Ζορζ Φεϊντό, Κου Κου, από τις 26 Απριλίου στο Θέατρο Αργώ.


Υπόθεση του έργου

Η παράνομη εξωσυζυγική σχέση γυρνάει μπούμερανγκ στον «αθώο» Βατλέν, που μπλέκει στα δίχτυα μιας τρελής Ισπανίδας. Οι φαρσοκωμικές καταστάσεις διαδέχονται η μία την άλλη από τη στιγμή που η απατημένη σύζυγος γυρεύει εκδίκηση.


Σκηνοθεσία: Νίκος Χανιωτάκης
Σκηνικά-Κοστούμια: Αφροδίτη Βαφειάδου – Νίκος Χανιωτάκης
Πρωτότυπη Μουσική (ερμηνεύεται ζωντανά): Αλέξανδρος Ζαχαριάκης
Ερμηνεύουν: Γ. Βούλγαρης, Ρ. Γκίκα, Μ. Δαλαίνος, Ρ. Ζαχαριάκη, Π. Θεοδώρου, Β. Θεοδώρου, Ε. Καραγεώργη, Π. Κυριακού, Β. Λαδικός, Γκ. Μητροπούλου, Δ. Παπαγεωργίου, Δ. Σάββας, Α. Χαλκιοπούλου.
Μακιγιάζ: Ελένη Χανιωτάκη
Φωτογραφίες-Ηχητικά Εφέ-Επιμέλεια αφίσας: Π. Κυριακού – Π. Θεοδώρου

Διάρκεια: 90 λεπτά

Σχετικές ειδήσεις
Η Θηλιά, του Πάτρικ Χάμιλτον στο Θέατρο Αργώ
16.01.2017 15:57
«Η Θηλιά», το έργο του Πάτρικ Χάμιλτον, ανεβαίνει στη σκηνή του Αργώ από την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, σε σκηνοθεσία της Κέλλυ Πήλιουρα και μετάφραση-διασκευή της Βίκυς Αλεξοπούλου.
«Ηλίθια Αστεία», στο Θέατρο Αργώ
10.01.2017 13:33
Τα «Ηλίθια Αστεία» είναι μία κινηματογραφική σύμβαση δοσμένη με θεατρικούς όρους από το σκηνοθέτη Α. Ζουγανέλη που παρουσιάζεται από 21 Ιανουαρίου 2017 στη σκηνή του θεάτρου Αργώ.
…Από έρωτα, του Θοδωρή Αθερίδη: νέες παραστάσεις στο Θέατρο Αργώ
28.04.2016 15:40
Η Εταιρεία θεάτρου «ΘΕΑΣΗ» παρατείνει λόγω επιτυχίας τις παραστάσεις της ερωτικής ιστορίας του Θοδωρή Αθερίδη «…από έρωτα», από τη Δευτέρα 9 μέχρι την Τρίτη 31 Μαΐου για οκτώ μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Αργώ.
…από έρωτα, του Θοδωρή Αθερίδη στο Θέατρο Αργώ
17.02.2016 16:40
Η Εταιρεία θεάτρου «ΘΕΑΣΗ» παρουσιάζει από τη Δευτέρα 21 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη την ερωτική ιστορία του Θοδωρή Αθερίδη «…από έρωτα», στο Θέατρο Αργώ, για λίγες μόνο παραστάσεις.
Πάρ’ τη γάτα απ’ το κεφάλι μου, του Μιχαήλ Άνθη στο BlackBox
03.02.2016 10:55
Η εταιρία παραγωγής θεατρικών παραστάσεων Dino’s Film, παρουσιάζει σε πανελλήνια πρεμιέρα την κωμωδία του Μιχαήλ Άνθη “Πάρε τη γάτα απ το κεφάλι μου", σε σκηνοθεσία Παύλου Δανελάτου, από τις 5 έως 28 Φεβρουαρίου 2016 στο BlackBox.