Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Παγκόσμιο Φεστιβάλ Breakdance & Hip Hop στην Αρχιτεκτονική

Παγκόσμιο Φεστιβάλ Breakdance & Hip Hop στην Αρχιτεκτονική

Την Κυριακή 13 Απριλίου η «Αρχιτεκτονική» στο Γκάζι, θα πάλλεται στους ρυθμούς του δρόμου, εξαιτίας του Blaze Master Jam International 2014!


Για 5η συνεχόμενη χρονιά, το μεγάλο φεστιβάλ Blaze Master Jam International ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται τους καλύτερους χορευτές στο breakdance παγκοσμίως!


Πρόκειται για ένα πολυεθνές χορευτικό φεστιβάλ που φέτος θα αποτελέσει το χορευτικό event της χρονιάς με συμμετέχοντες χορευτές από την Ελλάδα, την Κύπρο, από χώρες της Ευρώπης όπως Ιταλία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Σερβία, Ουκρανία, ακόμα και με συμμετοχές από το Λίβανο, το Ισραήλ καθώς και από τις ΗΠΑ.


Σε μια πλούσια διοργάνωση, οι συμμετέχοντες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό με σκοπό να καταπλήξουν τα πλήθη επιδεικνύοντας τις χορευτικές τους ικανότητες, στην προσπάθεια τους  να κερδίσουν τον απόλυτο τίτλο… αυτόν του καλύτερου χορευτή στον κόσμο!


Το BLAZE MASTER JAM INTERNATIONAL 2014 περιλαμβάνει:
• Διαγωνισμός BREAKDANCE σε δυο κατηγορίες (1vs1 και 4vs4)
• Διαγωνισμός ALLSTYLES
• Live RAP SHOWCASE
• GRAFFITI WALL : Στον χώρο θα ζωγραφιστεί ένας τοίχος από καλλιτέχνες της PhattCaps . Η τοιχογραφία θα έχει θέμα τον παγκόσμιο διαγωνισμό  Breakdance.
• Διεθνείς κριτές και Παρουσιαστές
• Περισσότερες από 300 συμμετοχές χορευτών
• 5ωρο Σεμινάριο Χορού

Σχετικές ειδήσεις
3o Taratsa International Film Festival: Όλα όσα θα δείτε στο φετινό φεστιβάλ!
22.08.2016 12:24
Ο Αύγουστος, ο τρίτος και θερμότερος μήνας του καλοκαιριού, φέρνει το τρίτο και πιο δυναμικό Taratsa International Film Festival!
Το ΦΚΘ συναντά το 3ο Taratsa International Film Festival
03.08.2016 13:08
Καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες σινεμά κάτω από τα αστέρια προτείνει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το 3ο Taratsa International Film Festival.
3o Taratsa International Film Festival
28.07.2016 16:53
Το 3o Taratsa International Film Festival, το φεστιβάλ που ανεβάζει το σινεμά ψηλά επιστρέφει από 24 έως 28 Αυγούστου 2016.
5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού & Μουσικής “EARTHDANCERS - Χορευτές του Κόσμου”
21.07.2016 11:50
Το Διεθνές Φεστιβάλ “EARTHDANCERS” πιο δυναμικό και εντυπωσιακό από ποτέ, έρχεται το καλοκαίρι του 2016 να πλημμυρίσει με μουσικές, ήχους και χρώματα από όλο τον κόσμο, τους πολιτιστικούς χώρους και τα θέατρα όπου θα φιλοξενηθεί.
Hiphop International Greece / Cyprus 2016: Ο προκριματικός στο DEREE GYM
28.03.2016 13:02
Έπειτα από την περσινή τεραστία επιτυχία , όπου το Φεστιβάλ ήταν sold out, το γραφείο του BOTY Balkans Headoffice έχει την τιμή να διοργανώσει για εβδομη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα τον προκριματικό του κορυφαίου διαγωνισμού HipHop χορογραφίας με τίτλο Hiphop International Greece / Cyprus 2016.