Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Οι Federal Charm live στο Σταυρό του Νότου Club

Οι Federal Charm live στο Σταυρό του Νότου Club

Οι Federal Charm, ένα φρέσκο ροκ γκρουπ έρχεται από το Μάντσεστερ να μας συναντήσει στο κλαμπ του Σταυρού του Νότου Club στις 30 Απριλίου 2104.


Οι Federal Charm, μία νεανική μπάντα , που πατώντας πάνω στο Αγγλικό ρόκ, με επιρροές από Αμερικανικό νότο, κλασσικό, αλλά και μοντέρνο ροκ, κυκλοφόρησαν στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού ένα δυνατό ρετρο-μοντέρνο μπλουζ-ροκ άλμπουμ, που αγαπήθηκε και στην Ελλάδα και σε χρόνο μηδέν μπήκε στα καλύτερα της χρονιάς του www.rocking.gr


Το κιθαριστικό δίδυμο των Nick Bowden και Paul Bowe, που είναι και οι εμπνευστές, αλλά και οι δημιουργοί της μπάντας, είναι και το πιο δυνατό τους ατού που, μαζί με τη δυναμική σκηνική τους παρουσία, μας ταξιδεύει πίσω στις ένδοξες ημέρες του rock n’ roll.


Nick Bowden: Φωνή – Κιθάρα
Paul Bowe: Κιθάρα
L.D. Morowski: Μπάσο
Danny Rigg: Τύμπανα

Σχετικές ειδήσεις
Τα live του Νοεμβρίου στο Σταυρό του Νότου
16.11.2016 10:07
Με Παπακωνσταντίνου, Θηβαίο, Πασχαλίδη - και όχι μόνο - συνεχίζονται τα live του Σταυρού του Νότου μέχρι τέλος Νοεμβρίου, ενώ το Δεκέμβριο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε Μουζουράκη - Γραμμένο μαζί επί σκηνής, αλλά και την εξαιρετική Μαρία Παπαγεωργίου στο club του Σταυρού.
Ο Στάθης Αρτινός live στο Σταυρό του Νότου
21.10.2016 13:44
Ο Στάθης Αρτινός έρχεται για μια μοναδική βραδιά στο Club του Σταυρού του Νότου, έτοιμος να στήσει μια δυναμική ατμόσφαιρα που φέρνει έντονα τον παραδοσιακό ήχο της Ηπείρου.
Οι Παράξενες Μέρες live στο Σταυρό το Νότου
21.04.2016 17:01
Οι Παράξενες Μέρες θα εμφανιστούν για ένα live στο Club του Σταυρού το Νότου, το Σάββατο 23 Απριλίου 2016.
Η Ευτυχία Μητρίτσα για ακόμα ένα live στο Σταυρό του Νότου Club
14.04.2016 15:38
Η Ευτυχία Μητρίτσα έρχεται, μετά από δύο επιτυχημένες εμφανίσεις, για ακόμα μια βραδιά στο Club του Σταυρού του Nότου, την Τετάρτη 20 Απριλίου, στον ίδιο χώρο, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα - προσωπογραφία.
Ο Απόστολος Ρίζος live στο Club του Σταυρού του Νότου
24.03.2016 14:27
Ο Απόστολος Ρίζος στο Club του Σταυρού του Νότου - από το Σάββατο 2 Απριλίου και για τρεις παραστάσεις (2, 9 & 16 Απριλίου).