Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Salonumuz Klimalidir live στο Σταυρό του Νότου Plus

Salonumuz Klimalidir live στο Σταυρό του Νότου Plus

Οι Salonumuz επιστρέφουν στις ζωντανές εμφανίσεις μετά από έναν σχεδόν χρόνο, την Πέμπτη 3 Απριλίου στο Σταυρό του Νότου.


Μετά από 6 χρόνια συνεχούς συναυλιακής παρουσίας, κυρίως στην Αθήνα, και μια ‘αγρανάπαυση’ 11 μηνών, δηλώνουν ανανεωμένοι και έτοιμοι να ξανανέβουν στο stage του Σταυρού του Νότου. Ισορροπούν ως συνήθως μεταξύ ηλεκτρικού και παραδοσιακού, ελληνικού και ξένου , με τον χαρακτηριστικό τους ήχο και πάντα με τα τέσσερα από τα  έξι μέλη της μπάντας και σε ρόλο τραγουδιστή.


Μαζί με τα “Γιαλα Τζιμ", "Ένας Ένας", "Περσεφόνη", "Σήκω", “Ρίγανη”, θα προσθέσουν και κάποια δικά τους καινούργια κομμάτια. Μία μπάντα που το πλεονέκτημα της είναι να βρίσκεται πάνω στην σκηνή και να παίζει live, περιμένει πιστούς φαν και καινούργιους φίλους για ‘μία και μοναδική’ συναυλία όπως λένε συνήθως, μέχρι την επόμενη…


Οι Salonumuz Klimalidir έχουν εμφανιστεί σε πολλά stages της Αθήνας συνήθως μόνοι τους όπως το Six DOGS, After Dark, An club, Kyttaro, Kookoo, Rodeo, Σταυρό του Νότου. Επίσης έχουν παίξει σε γνωστά ανεξάρτητα φεστιβάλ, Αντιρατσιστικό, Ευρωπαΐκής Μέρας Μουσικής, LegalizeIt, Texnopolis, σε κάποια από αυτά σαν support group στους Shantel, Θανάση Παπακωσταντίνου και Locomondo.


Αρχές 2013 κυκλοφόρησαν ψηφιακά το πρώτο ομότιτλο album με δικά τους μέσα σε παραγωγή Νίκου Ottomo  Αγγλούπα στο Fab Liquid Studio.


Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν το album τους κάνοντας κλικ στο http://goo.gl/BIquBH

Σχετικές ειδήσεις
Οι 1550 live στο Σταυρό του Νότου Club
24.01.2017 10:08
Έπειτα από δύο εκρηκτικές εμφανίσεις στην κατάμεστη σκηνή του «Σταυρού του Νότου», οι 15 50, επανέρχονται ανανεωμένοι και δριμύτεροι στην ιστορική σκηνή «Σταυρός του Νότου», την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.
Η Σαββέρια Μαργιολά live στο Σταυρό του Νότου
05.12.2016 14:42
Η Σαββέρια Μαργιολά συνεχίζει τις ζωντανές της εμφανίσεις μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του τρίτου της προσωπικού album με τίτλο «Ερωτογραφία», την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στον Σταυρό του Νότου Club.
Ο Μπάμπης Στόκας και ο Κώστας Παρίσσης επιστρέφουν στο Σταυρό του Νότου
24.11.2016 12:40
Ο Μπάμπης Στόκας και ο Κώστας Παρίσσης παρουσιάζουν, σε νέες εμφανίσεις τον Δεκέμβριο, το πιο απρόβλεπτο πρόγραμμα τους στο Club του Σταυρού Του Νότου.
Ο Γιώργος Μιχαήλ και ο Δημήτρης Βαβλιάρας επιστρέφουν στο Σταυρό του Νότου
18.04.2016 14:57
Οι Κοζανίτες τραγουδοποιοί Γιώργος Μιχαήλ και Δημήτρης Βαβλιάρας συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους ανά την Ελλάδα και έρχονται για άλλη μία εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου Plus την Παρασκευή 22 Απριλίου.
Οι Χαΐνηδες live στο Σταυρό του Νότου
08.03.2016 16:42
Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία στην Ευρώπη οι Χαΐνηδες επιστρέφουν για ακόμα μια φορά στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου.