Αυτή την Παρασκευή 28 Μαρτίου, στο πλαίσιο των μουσικών πορτρέτων στην CHEAPART.HALANDRI, η Pink Motel Records θα μας μυήσει σε ένα αισθητικό και μουσικό comeback.

Η Pink Motel Records είναι ένα blog/label. Οι κυκλοφορίες των καλλιτεχνών της βγαίνουν μόνο σε κασέτες και κάποιες φορές σε digital downloads. Η επιλογή του format της κασέτας έχει γίνει επειδή είναι το πιο ρομαντικό μέσο ανταλλαγής μουσικής. Πόσοι ερωτοχτυπημένοι έφηβοι άραγε έγραψαν mixtapes ακούγοντας φυσικά τα τραγούδια ολόκληρα ένα προς ένα; Επίσης πολλοί από εμάς προσπαθούσαμε να ηχογραφήσουμε το νέο τραγούδι ενός αγαπημένου καλλιτέχνη από το ραδιόφωνο και βρίσαμε τον παραγωγό της εκπομπής επειδή μίλησε από πάνω! Όπως λένε και οι ίδιοι: “Δεν είμαστε απλά νοσταλγοί του παρελθόντος, προσπαθούμε να βλέπουμε τις κυκλοφορίες μας ως εικαστικά project με μοντέρνες πινελιές”.

Μέχρι στιγμής στο roster της pink motel ανήκουν οι: Strawberry Pills, Constantine Kyrtsis, Lucky Mrs Daniels, Anthony k. και Πητ Σαν. Στο dj set οι Pink Motel Records θα παίξουν τα αγαπημένα τραγούδια από τα 60’s μέχρι και σήμερα! Περάσματα από Garage, Rock N Roll μέχρι Indie pop και Post Punk.

Μουσικά πορτρέτα, κάθε Παρασκευή στο ισόγειο café και στην αυλή της CHEAPART.HALANDRI από τις 22.00 και μετά με special drinks και δροσιστικά κοκτέιλ.

http://pinkmotelrecords.tumblr.com
https://www.facebook.com/pages/Pink-Motel-Records/419834074752570?fref=ts
http://instagram.com/pinkmotelrecords

Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Καλφακάκος