Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

Τhe Music Portrait Of Pink Motel Records στην CHEAPART.HALANDRI

Τhe Music Portrait Of Pink Motel Records στην CHEAPART.HALANDRI

Αυτή την Παρασκευή 28 Μαρτίου, στο πλαίσιο των μουσικών πορτρέτων στην CHEAPART.HALANDRI, η Pink Motel Records θα μας μυήσει σε ένα αισθητικό και μουσικό comeback.


Η Pink Motel Records είναι ένα blog/label. Οι κυκλοφορίες των καλλιτεχνών της βγαίνουν μόνο σε κασέτες και κάποιες φορές σε digital downloads. Η επιλογή του format της κασέτας έχει γίνει επειδή είναι το πιο ρομαντικό μέσο ανταλλαγής μουσικής. Πόσοι ερωτοχτυπημένοι έφηβοι άραγε έγραψαν mixtapes ακούγοντας φυσικά τα τραγούδια ολόκληρα ένα προς ένα; Επίσης πολλοί από εμάς προσπαθούσαμε να ηχογραφήσουμε το νέο τραγούδι ενός αγαπημένου καλλιτέχνη από το ραδιόφωνο και βρίσαμε τον παραγωγό της εκπομπής επειδή μίλησε από πάνω! Όπως λένε και οι ίδιοι: “Δεν είμαστε απλά νοσταλγοί του παρελθόντος, προσπαθούμε να βλέπουμε τις κυκλοφορίες μας ως εικαστικά project με μοντέρνες πινελιές”.


Μέχρι στιγμής στο roster της pink motel ανήκουν οι: Strawberry Pills, Constantine Kyrtsis, Lucky Mrs Daniels, Anthony k. και Πητ Σαν. Στο dj set οι Pink Motel Records θα παίξουν τα αγαπημένα τραγούδια από τα 60's μέχρι και σήμερα! Περάσματα από Garage, Rock N Roll μέχρι Indie pop και Post Punk.


Μουσικά πορτρέτα, κάθε Παρασκευή στο ισόγειο café και στην αυλή της CHEAPART.HALANDRI από τις 22.00 και μετά με special drinks και δροσιστικά κοκτέιλ.


http://pinkmotelrecords.tumblr.com
https://www.facebook.com/pages/Pink-Motel-Records/419834074752570?fref=ts
http://instagram.com/pinkmotelrecords


Επιμέλεια: Kωνσταντίνος Καλφακάκος

Σχετικές ειδήσεις
Bob Dylan: The 1966 Live Recordings
29.09.2016 09:47
Η Columbia Records και η Legacy Recordings παρουσιάζουν το συλλεκτικό boxset Bob Dylan: The 1966 Live Recordings που θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου από τη Feelgood Records.
ΑΝΑΒΟΛΗ - Ηχόχρωμα: Μια μουσική συνάντηση στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού
15.06.2016 13:22
Μουσική για κιθάρα, με έργα των Francisco Tárrega , Isaac Albéniz, Roland Dyens, Carlo Domeniconi, Astor Piazzolla, Νίκου Παπασπυρόπουλου, σε μια βραδιά με ήχο και χρώμα, στο Αισθητικό Δάσος Υμηττού, την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 και ώρα 20:00. - Αναβάλλεται
Chicane & Dj Ralf live @ Vilka Area
29.02.2016 13:47
H OBLIVION HEART επιστρέφει δυναμικά σε ένα από τα πιο αγαπημένα dancefloors της Θεσσαλονίκης, στη Βίλκα, υποδέχοντας στις 19 Μαρτίου 2016 δύο κορυφαίους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής σκηνής, τον Chicane της Modena και Armada Records και τον Dj Ralf της La Terra Records.
Super Christmas: Μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη συλλογή από την Feelgood Records!
15.12.2015 14:49
Η Feelgood Records συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών και παρουσιάζει μια σειρά από μοναδικές θεματικές συλλογές με τον τίτλο Super.
Abort, Retry, Ignore? with Chida @ Ρομάντσο
01.12.2015 13:33
Φιλοξενούμενος του Abort, Retry, Ignore? ο θρύλος της underground μουσικής σκηνής της Ιαπωνίας και ιδρυτής της πολυσυζητημένης Ene records, Chida, ο οποίος επιστρέφει για δεύτερη φορά στο Ρομάντσο την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015.