Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Δωμάτια – Ένοικοι – Ανοίγματα+: έκθεση της Ηρώς Νικοπούλου στην αίθουσα τέχνης Περιτεχνών

Δωμάτια – Ένοικοι –  Ανοίγματα+: έκθεση της Ηρώς Νικοπούλου στην αίθουσα τέχνης Περιτεχνών

Η αίθουσα τέχνης Περιτεχνών παρουσιάζει την ατομική έκθεση ζωγραφικής της Ηρώς Νικοπούλου με τίτλο «Δωμάτια – Ένοικοι - Ανοίγματα+».
 

Θα παρουσιαστούν έργα δουλεμένα με λάδι σε μουσαμά μικρών, μεσαίων και μεγάλων διαστάσεων.
 

…«Η ζωγραφική της Ηρώς Νικοπούλου ισορροπεί, με τη σειρά της, ανάμεσα στην αφήγη­ση και την εξομολόγηση, στην τρυφερότητα και τον ενδιάθετο τρόμο, στις προσωπικές αναφορές και στον απρόσωπο χρόνο που άλλοτε ευλογεί κι άλλοτε καταριέται τις πρά­ξεις των ανθρώπων. Κι η ζωγραφική γενικότερα; Αυτή παραμένει μαρτυρία και μαρτύ­ριο∙ η πρώτη γραφή και η πιο αρχέγονη καταγραφή...»

Από τον κατάλογο της έκθεσης, που προλογίζει ο Μάνος Στεφανίδης.

 
Η Ηρώ Νικοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε ζωγραφική με τον Νίκο Κεσανλή, τον Δημήτρη Μυταρά και σκηνογραφία με τον Γιώργο Ζιάκα, στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας, απ’ όπου αποφοίτησε με άριστα. Έχει κάνει πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έργα της βρίσκονται σε ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Σχετικές ειδήσεις
Μορφές και Φόρμα: έκθεση του Μίλτου Παπαστεργίου στην ΠΕΡΙΤΕΧΩΝ Καρτέρης
26.10.2016 14:41
Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 7:30 το βράδυ η αίθουσα τέχνης ΠΕΡΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΤΕΡΗΣ εγκαινιάζει την ατομική έκθεση του Μίλτου Παπαστεργίου.
Χάος και Αρμονία: έκθεση της Μιλένας Δημητροκάλλη στην αίθουσα ΠΕΡΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΤΕΡΗΣ
15.04.2016 11:17
Την Πέμπτη 12 Μαΐου και ώρα 19.30 εγκαινιάζεται στην αίθουσα ΠΕΡΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΤΕΡΗΣ η ατομική έκθεση της Μιλένας Δημητροκάλλη με τίτλο «Χάος και Αρμονία».
Έκθεση ζωγραφικής της Αμαλίας Ζογλοπίτου στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών
29.02.2016 14:14
Στην Αίθουσα Τέχνης Αθηνών εγκαινιάζεται η δεύτερη ατομική έκθεση ζωγραφικής της Αμαλίας Ζογλοπίτου την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016 στις 7.30 μ.μ.
Εικονικές Πραγματικότητες: Έκθεση της Ελένης Παρμακέλη στην αίθουσα Περιτεχνών Καρτέρης
28.01.2016 13:47
Εγκαινιάζεται την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 19.30 στην αίθουσα ΠΕΡΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΤΕΡΗΣ η ατομική έκθεση της Ελένης Παρμακέλη με τίτλο «Εικονικές Πραγματικότητες».
Εικοσιεννέα Εισπνοές: Έκθεση της Χριστίνας Φοίτου στην αίθουσα Περιτεχνών Καρτέρης
04.01.2016 14:23
Η αίθουσα ΠΕΡΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΤΕΡΗΣ φιλοξενεί έως 9 Ιανουαρίου 2016 την ατομική έκθεση της Χριστίνας Φοίτου με τίτλο «ΕΙΚΟΣΙΕΝΝΕΑ ΕΙΣΠΝΟΕΣ».