Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Οι Baby Guru παρουσιάζουν το Marginalia live στο Ρομάντσο

Οι Baby Guru παρουσιάζουν το Marginalia live στο Ρομάντσο

Οι Baby Guru παρουσιάζουν ζωντανά το τρίτο τους άλμπουμ με τίτλο Marginalia την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 στο Ρομάντσο.


Ενάμιση χρόνο μετά την πανευρωπαϊκή κυκλοφορία του “Pieces” οι Baby Guru επιστρέφουν με αποσκευές γεμάτες ενθουσιώδεις κριτικές, αξέχαστες εμπειρίες από τις συναυλίες τους σε Ελλάδα και εξωτερικό και πάνω από όλα με ολοκαίνουρια μουσική . Το τρίτο άλμπουμ τους “Marginalia” κυκλοφορεί σε ολόκληρη την Ευρώπη τον Μάρτιο του 2014 και είναι η πιο φιλόδοξη δισκογραφική δουλειά τους μέχρι σήμερα.
 

Το “Marginalia” δεν κινείται στα περιθώρια, αλλά δικαιολογεί τον τίτλο του επεκτείνοντας το μυαλό και το σώμα προς κάθε δυνατή κατεύθυνση μέσω της μουσικής του υπόστασης.  Οι Prins Obi, King Elephant και Sir Kosmiche όπως πάντα είναι οι αποκλειστικοί δημιουργοί του  (σύνθεση, παραγωγή, ενορχήστρωση, ηχογραφήσεις) και με την βοήθεια  του ανεπίσημου τέταρτου μέλους της μπάντας (Χριστίνα), επιχειρούν να συγχωνεύσουν την ποιοτική ποπ με τη μουσική των συνθεσάιζερ και τα καθηλωτικά grooves.


Το mastering έγινε από τον Greg Calbi στo Sterling Sound στη Νέα Υόρκη. 11 κομμάτια αποτελούν το συμπαγή σκελετό του “Marginalia”, που χαρακτηρίζεται από λυρισμό, ηλεκτρισμένους, ατμοσφαιρικούς ήχους και ακαταμάχητες μελωδίες.  Ανάμεσα σ’ αυτά και μια μικρή έκπληξη: το πρώτο κομμάτι που οι Baby Guru τραγουδούν στη μητρική τους γλώσσα.


Το “Marginalia” κυκλοφορεί σε βινύλιο, cd και digital album από την Inner Ear.


DJ sets στο live: Δημήτρης Παπαϊωάννου & Δημήτρης Παπαδάτος


www.babyguruband.com
www.facebook.com/babyguruband
www.inner-ear.gr

Σχετικές ειδήσεις
Baby Guru, Whereswilder και Voyage Limpid Sound live στο An Club
28.09.2016 17:10
Τρεις μπάντες στα πρόθυρα νέων δισκογραφικών κυκλοφοριών θα εμφανιστούν στη σκηνή του An Club την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.
BrightSide - It Begins With A Fall: Live παρουσίαση δίσκου στο 8Ball Club
16.09.2016 13:03
Το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο άλμπουμ των BrightSide., με τίτλο "It Begins With A Fall" είναι εδώ και το παρουσιάζουν ζωντανά την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 στο 8ball Club στη Θεσσαλονίκη.
Οι Borderline Syndrome live στο Kookoo
28.04.2016 15:37
Οι BORDERLINE SYNDROME παρουσιάζουν ζωντανά τη 2η κυκλοφορία τους 'SYNAPSES' EP στο Kookoo Live Music Bar την Κυριακή 8 Μαΐου 2016, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του σε φυσική και ψηφιακή μορφή.
The Great Fandango presentation: Οι Dustbowl live στο Ίλιον plus
05.04.2016 12:45
Το Σάββατο 7 Μαΐου 2016 η Urban Sounds και οι Dustbowl παρουσιάζουν ζωντανά το νέο άλμπουμ: «The Great Fandango» στο ΙΛΙΟΝ plus.
Οι M.A.t.E. παρουσιάζουν το Transitions live στο Ρομάντσο
05.04.2016 09:56
Το Σάββατο 16 Απριλίου οι M.A.t.E ή αλλιώς Μeetings Along the Edge θα παρουσιάσουν ζωντανά, για πρώτη φορά στο αθηναϊκό κοινό, το νέο τους δίσκο με τίτλο "Transitions", στο Ρομάντσο.