Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Momo Trio live στο Half Note

Momo Trio live στο Half Note

Την Δευτέρα 17 Μαρτίου στις 21.30, το Momo trio (Γιώργος Δούσης - πιάνο , Παρασκευάς Κίτσος - κοντραμπάσο, Νίκος Κασσαβέτης - τύμπανα), έχοντας πλέον ένα δίσκο βινυλίου και πολλές εμφανίσεις στο ενεργητικό τους, εμφανίζονται στο Half Note σε μια συναυλία με τίτλο Νo Vacancy + beyond.


Πρόκειται για μια συναυλία-σταθμό για το τρίο, καθώς εκτός από κομμάτια το πρώτου δίσκου με τίτλο No Vacancy, θα ακουστούν για πρώτη φορά νέα κομμάτια τα οποία πρόκειται να συμπεριληφθούν στην επόμενη δισκογραφική δουλειά τους.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Bojan Ristic Brass Band live στο Half Note
08.02.2017 12:04
Οι Bojan Ristic Brass Band, μία από τις σπουδαιότερες και πλέον αυθεντικές μπάντες πνευστών στα Βαλκάνια, έρχονται μέσα στη καρδιά του καρναβαλιού να μας ξεσηκώσουν με τέσσερις «καυτές» εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club.
Οι Momo Trio live στο Gazarte
02.01.2017 12:24
Οι Momo Trio ανεβαίνουν στη σκηνή του Gazarte για μία διαφορετική τζαζ βραδιά, την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017.
Robyn Bennett και Bang Bang live στο Half Note
14.12.2016 14:50
Μετά τις περσινές sold out εμφανίσεις της, η μοναδική Αμερικανίδα τραγουδίστρια και performer Robyn Bennett επιστρέφει δριμύτερη και ανανεωμένη μαζί με το εκρηκτικό γκρουπ της Bang Bang στη σκηνή του Half Note Jazz Club, στο πιο «καυτό» ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς!
Sharrie Williams  & The Wiseguys live στο Half Note
09.11.2016 14:43
Μια φωνή που συγκλονίζει τραγουδώντας τα soulful blues του 21ου αιώνα. Με ένα ρεπερτόριο που πιάνει όλη την γκάμα: από το κλασικό gospel ως το σύγχρονο rockin’ funk. H Sharrie Williams μαζί με το γκρουπ της Wiseguys έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για τέσσερις μοναδικές εμφανίσεις στο Half Note Jazz Club.
Nikolas Anadolis Trio live στο Half Note
13.10.2016 16:16
Ο Νικόλας Αναδολής, ένας από τους κορυφαίους τζαζ πιανίστες της νεότερης γενιάς με απήχηση σε Ευρώπη και Αμερική, έρχεται με το τρίο του στη σκηνή του Half Note Jazz Club.