Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Βήματα Ψυχής στα Δυτικά: έκθεση φωτογραφίας στο Black Duck

Βήματα Ψυχής στα Δυτικά: έκθεση φωτογραφίας στο Black Duck

Η γκαλερί Black Duck φιλοξενεί την ομάδα Φωτογραφία Δυτικά και την έκθεση φωτογραφίας Βήματα Ψυχής στα Δυτικά, από τις 6 έως τις 18 Μαρτίου 2014.


Η «Φωτογραφία Δυτικά» είναι μία ομάδα ανθρώπων διαφόρων ηλικιών οι οποίοι έχουν διαφορετικές θεματολογίες, διαφορετικές προσεγγίσεις, διαφορετικές ανησυχίες αλλά όλοι μαζί έχουν ένα κοινό σημείο που τους ενώνει. Το πάθος τους για την τέχνη της Φωτογραφίας.


Η ομάδα «Φωτογραφία Δυτικά» ξεκίνησε την πορεία της το 2011, και όπως σημειώνουν οι ίδιοι, από τότε βρίσκονται σε μια συνεχή «προσπάθεια να προσεγγίσουμε την οπτική αντίληψη των πραγμάτων μ΄ένα μοναδικό ξεχωριστό τρόπο για τον καθένα μας, όπως λέει και ένας από τους δημοφιλέστερους φωτογράφους που έβαλε τη σφραγίδα του στη φωτογραφική τέχνη του εικοστού αιώνα ο Ανρί Καρτιέ Μπρεσόν: Μόνο το βλέμμα των αγαλμάτων δεν αλλάζει ποτέ. Η ζωή είναι μια συνεχής αλλαγή κι ο θάνατος μια διαρκής ακινησία. Η όραση είναι ένα αέναο ερωτηματικό. Ελάχιστοι άνθρωποι βλέπουν πραγματικά, οι περισσότεροι αποφεύγουν να αμφισβητήσουν την οπτική τους.


Πέρα από τις παρουσιάσεις της δικής μας δουλειάς διοργανώνουμε σεμινάρια , εκθέσεις, συζητήσεις και παρουσιάσεις Ελλήνων αλλά και ξένων φωτογράφων και πάντα προσπαθούμε μέσα από τον κόσμο της φωτογραφίας να βρεθούμε σε μία άλλη διάσταση.


Την Ομάδα αποτελούν οι: Βαγενά Κωνσταντίνα, Βαφειαδάκης Γιάννης, Βραχνός Σταύρος, Δοβλέτογλου Σέβη, Δροσάκη Βασιλεία, Καρασαββίδου Άννα, Καρπούζης Δημήτρης, Κουρτίδης Τάσος, Κρητικού Μαρία, Κρύωνας Κρέων, Λαγούδη Αγγελική, Μπέκος Δημήτρης, Μπούσουλα Ελένη, Παπαδάκος Δημήτρης, Παπαχρήστου Στέφανος, Παππάς Μιχάλης, Πετρομανωλάκη Ειρήνη, Πλιατσικούρης Τρύφωνας, Πρωτοπαπάς Βασίλης,  Ρημαντωνάκη Ελένη,  Σιάλαρη Γιάννα, Σταμέλου Νέκτη,  Στυλιανόπουλος Παναγιώτης, Σφακιανάκης Αντώνης,  Τεντόμας Νίκος, Τρυπαρόλης Παναγιώτης, Φαλελάκης Γιάννης.

Σχετικές ειδήσεις
Άγριο σιτάρι: Έκθεση του Regis Looten στο Black Duck
24.01.2017 10:55
Η γκαλερί του Black Duck υποδέχεται τον Regis Looten και την έκθεση ζωγραφικής «Άγριο Σιτάρι». Από τις 31 Ιανουαρίου μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2017, θα περιπλανηθούμε σε έναν κόσμο αντιθέσεων, όπως η ίδια η ζωή.
Timescapes: έκθεση του Αλέξανδρου Μούστρη στη γκαλερί του Black Duck
28.09.2016 16:49
Η γκαλερί του Black Duck Multiplarte ανοίγει την φετινή χειμερινή σαιζόν της με την έκθεση φωτογραφίας «Timescapes» του φωτογράφου “τοπίου” Αλέξανδρου Μούστρη που εγκαινιάζεται την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στις 8:00 μμ.
Του θανάτου και της ζωής σκίτσα: Έκθεση της Πόπης Μητσοπούλου στο Black Duck
11.04.2016 15:34
Η Πόπη Μητσοπούλου παρουσιάζει δεκαεπτά σκίτσα της στην γκαλερί του Black Duck, από 16 έως 22 Απριλίου 2016.
Distraction: έκθεση του Κωνσταντίνου Παντζόγλου στη γκαλερί του Black Duck
30.03.2016 11:34
Όταν η εικόνα γίνεται προσωπική υπόθεση, τότε προκύπτει μία έκθεση βγαλμένη μέσα από το instagram. Ο Κωνσταντίνος Παντζόγλου, δημοσιογράφος και παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών -aka kon_pan- παρουσιάζει από τις 5 μέχρι και τις 15 Απριλίου, 25 φωτογραφίες από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στην γκαλερί του Black Duck.
Επέκεινα: Έκθεση της Νάνσυς Παπαδοπούλου Poth στην γκαλερί του Black Duck
17.03.2016 13:57
Η Νάνσυ Παπαδοπούλου Poth εκθέτει τα έργα της στην γκαλερί του Black Duck, από 28 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2016, σε μια έκθεση με τίτλο «Επέκεινα», που αφιερώνει στον πατέρα της.