Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Ηρώ και Στάθης (Minor Project) live στο Tin Pan Alley

Ηρώ και Στάθης (Minor Project) live στο Tin Pan Alley

Η Ηρώ και ο Στάθης από τους Minor Project έρχονται στο Tin Pan Alley για τρεις συναυλίες , με δύο πιάνα και δύο φωνές, στις 15, 22 και 29 Μαρτίου 2014.


Η Ηρώ και ο Ευστάθιος Δράκος των Minor Project συναντήθηκαν σαν δύο φίλοι και μίλησαν για τραγούδια που αγαπούν και για συνθέτες ή ερμηνευτές που τους ενέπνευσαν και όρισαν τη δημιουργικότητά τους. Άλλοτε τα έβρισκαν σχετικά γρήγορα και τραγουδούσαν πάνω σε κοινούς μελωδικούς δρόμους, ενώ άλλες φορές υπήρχε ένα χάσμα που έμοιαζε αγεφύρωτο μέχρι τη στιγμή που η προσπάθεια δημιουργούσε ένα μουσικό αποτέλεσμα κάπως λυρικό, αλλά και συνάμα εσωτερικά δυναμικό.

Μια άνοιξη που καταφθάνει την πιο κατάλληλη στιγμή.
 
Η μουσική που έμαθε να ενώνει και να γεννάει αγάπη, παίρνει το δρόμο της μέσα από τα στενά της Αθήνας, για να καταλήξει, στο TIN PAN ALLEY, σε μια σκηνή με δύο πιάνο και δύο φωνές που έχουν αγαπηθεί για τόσο διαφορετικούς, αλλά και παράδοξα κοινούς λόγους.
 

Τα Σάββατα του Μάρτη (15, 22 και 29), ακροβατώντας στην τομή του χειμώνα και του καλοκαιριού, το Tin Pan Alley παρουσιάζει μία μουσική σύμπραξη που ξεκινάει από τις καντάδες του τότε και καταλήγει στα αστικά ερωτικά παραληρήματα του σήμερα. Στιγμιότυπα δανεισμένα από την αγάπη της Ηρώς για το αργεντίνικο τάνγκο , soundtracks από αλησμόνητες κινηματογραφικές σκηνές που τόσο ανεπιτήδευτα διασκεύασαν οι Minor Project και μια σειρά τραγουδιών δοσμένα με τον πιο λιτά ακουστικό και συναισθηματικά φορτισμένο τρόπο.

Σχετικές ειδήσεις
Οι Minor Project live στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας
15.09.2016 15:48
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ Αισχύλεια 2016, το Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας θα φιλοξενήσει τους Minor Project στις 29 Σεπτεμβρίου 2016.
Οι Diotima live στο πλαίσιο του Ύπνος Project
13.04.2016 16:29
Το σπουδαίο γαλλικό κουαρτέτο Diotima επιστρέφει με ένα πρόγραμμα νυχτερινό, στο πλαίσιο του Hypnos Project, στις 20 Απριλίου, στο Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός.
Minor Protest: Η Παρασκευή Λεβεντάκου live στο Rabbit Hall
13.04.2016 12:14
Η μουσική παράσταση «Minor Protest» έρχεται στο Rabbit Hall στις 18 και 19 Απριλίου 2016 για να αφήσει το δικό της μουσικό στίγμα, μέσα από την φωνή της Παρασκευής Λεβεντάκου.
Η Green Project έρχεται στον Ιανό!
11.03.2016 15:21
Η Green Project, μετά το πρόσφατο περιβαλλοντικό οδοιπορικό της στη Νότια Αμερική, σας καλεί στον Ιανό στις 18 Μαρτίου 2016.
Οι Imam Baildi για δύο ακόμα εμφανίσεις στο Passport Κεραμεικός
10.03.2016 13:29
Μετά από τις δύο συναυλίες τους στο κατάμεστο Passport Κεραμεικός, οι Imam Baildi θα συνεχίσουν με δυο ακόμη live τις Παρασκευές 11 και 18 Μαρτίου, παρουσιάζοντας τα highlights μιας υπέροχης επταετίας που ξεκίνησε ως ένα ιδιαίτερο project δύο νέων ταλαντούχων δημιουργών και μετουσιώθηκε στο πιο επιτυχημένο ελληνικό συγκρότημα της νέας γενιάς.