Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2016

Ο Δημήτρης Μπάκουλης και η Ρία Ελληνίδου στο Ρυθμό Stage

Ο Δημήτρης Μπάκουλης και η Ρία Ελληνίδου στο Ρυθμό Stage

Η σκηνή του Ρυμθού Stage θα φιλοξενήσει την Πέμπτη 27 Φλεβάρη το Δημήτρη Μπάκουλη και τη Ρία Ελληνίδου, δύο νέους, ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες .


Με ήχους λαϊκούς και επηρεασμένους από την παράδοση, θα μας πουν τις δικές τους ιστορίες μέσα από στίχους  και τραγούδια του Δημήτρη Μπάκουλη και καταξιωμένων καλλιτεχνών.


Ο Δημήτρης Μπάκουλης ένα βήμα πριν την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου και η Ρία Ελληνίδου με συμμετοχές σε μουσικά σχήματα όπως η «Λωξάντρα» και οι «Γραικοί» και με συναυλίες στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό συναντώνται στο Ρυθμό Stage και μας προσκαλούν σε μια βραδιά, όπου ψυχή και σώμα θα ψυχαγωγηθούν.


Μαζί τους ο Δημήτρης Λάππας, που θα τους συνοδεύσει παίζοντας ηλεκτρική, άταστη ηλεκτρική, ακουστική κιθάρα και μπουζούκι, και ο Θανάσης Καραμπέτσος παίζοντας κρουστά.  


Στην σκηνή θα βρεθούν επομένως οι:
Δημήτρης Μπάκουλης: Τραγούδι, ακουστική κιθάρα
Ρία Ελληνίδου: τραγούδι, κρουστά
Δημήτρης Λάππας: Ηλεκτρικη, άταστη ηλεκτρικη, ακουστική κιθαρα και μπουζουκι
Θανάσης Καραμπέτσος: κρουστά

Σχετικές ειδήσεις
Ο Δημήτρης Νέγκας live στη σκηνή του Γυάλινου - Up Stage
07.11.2016 10:06
Με αφορμή τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Ταξίδι στο Άγνωστο Παρόν» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την 14 Music, ο Δημήτρης Νέγκας θα μας ταξιδέψει μουσικά με ένα μοναδικό live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, που θα συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα καινούρια τραγούδια του νέου του άλμπουμ.
Ο Δημήτρης Μπάκουλης ζωντανά στο Γυάλινο UpStage
08.03.2016 12:54
Με αφορμή το δισκογραφικό του ντεμπούτο και με όχημα το νεοσύστατο ακουστικό του τρίο, ο Δημήτρης Μπάκουλης παρουσιάζει την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 στο Γυάλινο UpStage, μια παράσταση που παντρεύει το μεγαλείο της Ανατολής με την ευθύτητα του λαϊκού μας τραγουδιού.
Ο Δημήτρης Σαμόλης live στο Roof Stage του Gazarte
15.02.2016 11:51
Ο Δημήτρης Σαμόλης αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις φωνές της νέας γενιάς που έχουν ξεχωρίσει και επιστρέφει στη σκηνή του Roof Stage του Gazarte στις 29 Φεβρουαρίου 2016 για ένα ξεχωριστό live όπως μόνο εκείνος ξέρει!
Ο Δημήτρης Κοργιαλάς live στο Ρυθμός Stage
05.02.2016 13:09
Ο Δημήτρης Κοργιαλάς επιστρέφει στο Ρυθμός Stage για μια μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου!
Δημήτρης Τσάκας Quintet & Guests live στο Gazarte
14.12.2015 13:43
Οι Jazz Sundays στο GAZARTE Roof Stage συνεχίζονται στις 20 Δεκεμβρίου 2015 με το Δημήτρη Τσάκα.