Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016

Ο Δημήτρης Μπάκουλης και η Ρία Ελληνίδου στο Ρυθμό Stage

Ο Δημήτρης Μπάκουλης και η Ρία Ελληνίδου στο Ρυθμό Stage

Η σκηνή του Ρυμθού Stage θα φιλοξενήσει την Πέμπτη 27 Φλεβάρη το Δημήτρη Μπάκουλη και τη Ρία Ελληνίδου, δύο νέους, ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες .


Με ήχους λαϊκούς και επηρεασμένους από την παράδοση, θα μας πουν τις δικές τους ιστορίες μέσα από στίχους  και τραγούδια του Δημήτρη Μπάκουλη και καταξιωμένων καλλιτεχνών.


Ο Δημήτρης Μπάκουλης ένα βήμα πριν την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου και η Ρία Ελληνίδου με συμμετοχές σε μουσικά σχήματα όπως η «Λωξάντρα» και οι «Γραικοί» και με συναυλίες στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό συναντώνται στο Ρυθμό Stage και μας προσκαλούν σε μια βραδιά, όπου ψυχή και σώμα θα ψυχαγωγηθούν.


Μαζί τους ο Δημήτρης Λάππας, που θα τους συνοδεύσει παίζοντας ηλεκτρική, άταστη ηλεκτρική, ακουστική κιθάρα και μπουζούκι, και ο Θανάσης Καραμπέτσος παίζοντας κρουστά.  


Στην σκηνή θα βρεθούν επομένως οι:
Δημήτρης Μπάκουλης: Τραγούδι, ακουστική κιθάρα
Ρία Ελληνίδου: τραγούδι, κρουστά
Δημήτρης Λάππας: Ηλεκτρικη, άταστη ηλεκτρικη, ακουστική κιθαρα και μπουζουκι
Θανάσης Καραμπέτσος: κρουστά

Σχετικές ειδήσεις
Ο Δημήτρης Μπάκουλης ζωντανά στο Γυάλινο UpStage
08.03.2016 12:54
Με αφορμή το δισκογραφικό του ντεμπούτο και με όχημα το νεοσύστατο ακουστικό του τρίο, ο Δημήτρης Μπάκουλης παρουσιάζει την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 στο Γυάλινο UpStage, μια παράσταση που παντρεύει το μεγαλείο της Ανατολής με την ευθύτητα του λαϊκού μας τραγουδιού.
Ο Δημήτρης Κοργιαλάς live στο Ρυθμός Stage
05.02.2016 13:09
Ο Δημήτρης Κοργιαλάς επιστρέφει στο Ρυθμός Stage για μια μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου!
Δημήτρης Τσάκας Quintet & Guests live στο Gazarte
14.12.2015 13:43
Οι Jazz Sundays στο GAZARTE Roof Stage συνεχίζονται στις 20 Δεκεμβρίου 2015 με το Δημήτρη Τσάκα.
Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης για δύο εμφανίσεις στο
05.11.2015 14:58
Ο Θεσσαλονικιός τραγουδοποιός Δημήτρης Ζερβουδάκης έρχεται στην Αθήνα για δύο ακόμη συναντήσεις με το αγαπημένο του κοινό. Τα Σάββατα 28 Νοεμβρίου και 5 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στη μουσική σκηνή του "Ρυθμός Stage".
Ο Δημήτρης Καρράς στο Άλικο
22.10.2015 14:32
Με αφορμή την έκτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά «Ζώδια & Πορνό» ο Δημήτρης Καρράς παρουσιάζει τα δικά του γνωστά τραγούδια αλλά και τραγούδια που αγαπάει, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015 στο Άλικο.