Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ο Δημήτρης Μπάκουλης και η Ρία Ελληνίδου στο Ρυθμό Stage

Ο Δημήτρης Μπάκουλης και η Ρία Ελληνίδου στο Ρυθμό Stage

Η σκηνή του Ρυμθού Stage θα φιλοξενήσει την Πέμπτη 27 Φλεβάρη το Δημήτρη Μπάκουλη και τη Ρία Ελληνίδου, δύο νέους, ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες .


Με ήχους λαϊκούς και επηρεασμένους από την παράδοση, θα μας πουν τις δικές τους ιστορίες μέσα από στίχους  και τραγούδια του Δημήτρη Μπάκουλη και καταξιωμένων καλλιτεχνών.


Ο Δημήτρης Μπάκουλης ένα βήμα πριν την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου και η Ρία Ελληνίδου με συμμετοχές σε μουσικά σχήματα όπως η «Λωξάντρα» και οι «Γραικοί» και με συναυλίες στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό συναντώνται στο Ρυθμό Stage και μας προσκαλούν σε μια βραδιά, όπου ψυχή και σώμα θα ψυχαγωγηθούν.


Μαζί τους ο Δημήτρης Λάππας, που θα τους συνοδεύσει παίζοντας ηλεκτρική, άταστη ηλεκτρική, ακουστική κιθάρα και μπουζούκι, και ο Θανάσης Καραμπέτσος παίζοντας κρουστά.  


Στην σκηνή θα βρεθούν επομένως οι:
Δημήτρης Μπάκουλης: Τραγούδι, ακουστική κιθάρα
Ρία Ελληνίδου: τραγούδι, κρουστά
Δημήτρης Λάππας: Ηλεκτρικη, άταστη ηλεκτρικη, ακουστική κιθαρα και μπουζουκι
Θανάσης Καραμπέτσος: κρουστά

Σχετικές ειδήσεις
Ο Δημήτρης Μυστακίδης στο Γυάλινο Up Stage
23.01.2017 16:20
Ο Δημήτρης Μυστακίδης έρχεται τα Σάββατα του Φεβρουαρίου (4 - 11- 18 – 25), με νέο υλικό στο Γυάλινο Up Stage.
Ο Δημήτρης Μπάκουλης στο Γυάλινο Upstage
09.01.2017 11:29
Με αφορμή το δισκογραφικό του ντεμπούτο και όχημα το νεοσύστατο ακουστικό του κουαρτέτο, ο Δημήτρης Μπάκουλης παρουσιάζει μια παράσταση που παντρεύει το μεγαλείο της Ανατολής με την ευθύτητα του λαϊκού μας τραγουδιού.
Αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο από τον Κώστα Τριανταφυλλίδη στο Κρεμλίνο
15.12.2016 10:16
Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, από τους πιο γνήσια λαικούς τραγουδιστές της νέας γενιάς, θα βρεθεί για δυο μοναδικές παραστάσεις στο Kremlino Stage, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα βασισμένο στα τραγούδια του και στα τραγούδια του μεγάλου απόντα του λαικού τραγουδιού, Δημήτρη Μητροπάνου.
Ο Δημήτρης Νέγκας live στη σκηνή του Γυάλινου - Up Stage
07.11.2016 10:06
Με αφορμή τη νέα του δισκογραφική δουλειά «Ταξίδι στο Άγνωστο Παρόν» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την 14 Music, ο Δημήτρης Νέγκας θα μας ταξιδέψει μουσικά με ένα μοναδικό live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, που θα συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων και τα καινούρια τραγούδια του νέου του άλμπουμ.
Ο Δημήτρης Μπάκουλης ζωντανά στο Γυάλινο UpStage
08.03.2016 12:54
Με αφορμή το δισκογραφικό του ντεμπούτο και με όχημα το νεοσύστατο ακουστικό του τρίο, ο Δημήτρης Μπάκουλης παρουσιάζει την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 στο Γυάλινο UpStage, μια παράσταση που παντρεύει το μεγαλείο της Ανατολής με την ευθύτητα του λαϊκού μας τραγουδιού.