Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Xaxakes live στο Gagarin

Xaxakes live στο Gagarin

To Gagarin 205 και οι Xaxakes μας προσκαλούν σε ένα μεγάλο rock ‘n’ roll party που αναμένεται να εκτροχιαστεί – το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014!


Γενναιόδωροι performers, οι Xaxakes έρχονται με το νέο single “Α shot… what”, σε μια συναυλία που θα σας ξεσηκώσει… Ανανεωμένοι, αλλά πιστοί ακόμα στην αντισυμβατική, πρωτοποριακή φιλοσοφία τους έρχονται στις 22 Φεβρουαρίου να μας παρουσιάσουν μια ξεχωριστή βραδιά. Viva!


Το συγκρότημα που άλλαξε σχεδόν ολομόναχο τα δεδομένα στην ελληνική ποπ των 90s δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον εκρηκτικό Γιάννη Νάστα, που είχε υπάρξει και μέλος της pop punk μπάντας Strawberries στα 70s. Το ανυπέρβλητο στυλ του δανδή frontman έστρεψε αμέσως τα βλέμματα πάνω του, και έκανε αφτιά να λιώσουν με τις ερωτικές ιστορίες που διηγούνταν τα υπαινικτικά φωνητικά. Μετά από δύο πολυσυζητημένα άλμπουμ, τα Hey Mister Όμορφε και Casanova, μέσα στη δεκαετία του ’90, επέστρεψαν στις ηχογραφήσεις μόλις το 2009 με το Vals των Ελαφιών: δέκα ολόκληρα χρόνια είχαν μεσολαβήσει από την τελευταία τους κυκλοφορία! 2014, και οι Xaxakes είναι και πάλι εδώ με νέο single, προπομπό του νέου δίσκου, για να δείξουν στους νεότερους πώς παίζεται το παιχνίδι των feelgood tunes…

Δισκογραφία:
Hey Mister Όμορφε 1996
Βασιληάς (single) 1999
Monte Carlo (single) 1999
Casanova 1999
Love Me (single) 2004
To vals των ελαφιών 2009


Links:
https://www.facebook.com/XaxakesOfficial
https://myspace.com/xaxakes

Σχετικές ειδήσεις
Οι High on Fire live στο Gagarin
17.11.2016 16:02
Το θρυλικό συγκρότημα High on Fire έρχεται για ένα μοναδικό live στο Gagarin στις 20 Νοεμβρίου!
Οι Chickn live στο Gagarin 205
14.10.2016 14:40
Οι Chickn θα εμφανιστούν για ένα live στο Gagarin 205 την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016, με special guests τους A Victim Of Society.
Jello Biafra and The GSM live στο Gagarin
20.05.2016 14:27
Πρωτοπόρος, αντισυμβατικός, ακτιβιστής, ένας ζωντανός θρύλος της πανκ σκηνής: ο Jello Biafra εγκαινιάζει την ερχόμενη σεζόν με ένα καυτό live στο Gagarin, την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016.
Οι Hawkwind live στο Gagarin
23.03.2016 15:34
Οι σπουδαίοι Hawkwind έρχονται live το Σάββατο 21 Μαΐου 2016 στο Gagarin 205.
The Dead Brothers & Thee Holy Strangers live στο Gagarin 205
31.12.2015 14:15
Έναν χρόνο μετά το θαυμάσιο live τους στην Αθήνα, οι Dead Brothers επιστρέφουν, αυτή τη φορά στο Gagarin στις 20 Φεβρουαρίου 2016, για να κερδίσουν μερικές ακόμα ψυχές.