Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Η " γενιά των ιδεών": παρουσίαση του βιβλίου στο Polis Art Cafe

Η

 Mε αφορμή την έκδοση του βιβλίου Η " γενιά των ιδεών" και ο Γ. Θεοτοκάς του Παναγιώτη Νούτσου, οι εκδόσεις ΕΥΡΑΣΙΑ και το POLIS ART CAFE διοργανώνουν ανοιχτή συζήτηση με τον Παναγιώτη Νούτσο και τον δημοσιογράφο Βασίλη Καλαμαρά, υπεύθυνο του ένθετου «Βιβλιοθήκη» της εφημερίδας Ελευθεροτυπίας για την γενιά των ιδεών.

 

H παρούσα μελέτη ερευνά τη «γενιά του ‘30». Η «γενιά του ‘30» συνιστά μια «ιδιαίτερη παράμετρο» αφού εμφανίστηκε ως «γενιά των ιδεών» και είχε ως «πρωτοστάτη» ή «δημόσιο εκπρόσωπο» και επομένως «διαχρονικό υπερασπιστή» της τον Γιώργο Θεοτοκά που εκφράζει την «ιδεολογία της και τροφοδοτεί τη μυθολογίας της». Ο συγγραφέας παραθέτει με γλαφυρό τρόπο τις συνιστώσες που κατέστησαν τη «γενιά του ‘30» σημείο αναφοράς για τις μελλοντικές γενιές.

 

Οργάνωση:

Βασίλης Χατζηιακώβου / Παρουσία

Επιμέλεια Ήχου:

Studio MX - TEAM

www.studiomxgr.com

Επικοινωνία:

Μαρία Σούμπερτ/ Cloud 7

schubertmaria@outlook.com

 

Σχετικές ειδήσεις
Παρουσίαση του βιβλίου
23.01.2017 11:13
Οι εκδόσεις της Εστίας και το Polis Art Café σας προσκαλούν την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στην παρουσίαση του βιβλίου των Θανάση Γιοχάλα και Ζωής Βαΐου, Ο Κίτσος ο λεβέντης και άλλες αγγελίες.
Θιασώτες και Φιλόσοφοι: Παρουσίαση βιβλίου στο Polis
09.01.2017 11:20
Οι Εκδόσεις Παπαζήση και το Polis Art Café έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Π. Πεφάνη Θιασώτες και Φιλόσοφοι. Σκιαγράφηση μιας θεατροφιλοσοφίας την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Polis Art Café
Παρουσίαση του βιβλίου
30.11.2016 16:09
Οι εκδόσεις της Εστίας σας καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Ιουλίας Περσάκη, "Κατοχή και Πείνα", το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο Polis Art Cafe.
Παρουσίαση βιβλίου του Παναγιώτη Δημητρόπουλου με τη στήριξη του Συλλόγου
14.11.2016 12:28
Οι εκδόσεις Ελληνοεκδοτική σας προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση βιβλίου του Παναγιώτη Δημητρόπουλου «Ο μπαμπάς μου... ο ήρωάς μου!» την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου στο Multi Event City Loft.
Παρουσίαση του βιβλίου
15.03.2016 09:31
Οι εκδόσεις "Πεδίο" διοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου "Πρώτη φορά Αριστερά" με κείμενα των Γιάννη Μηλιού, Στάμου Παπαστάμου, Τάσου Παππά και Γεράσιμου Προδρομίτη την Τρίτη 15 Μαρτίου στη Στοά του Βιβλίου.