Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Η απότομη ενηλικίωση της Καμηλοπάρδαλης στο Κινητήρας Studio

Η απότομη ενηλικίωση της Καμηλοπάρδαλης στο Κινητήρας Studio

Μια παράσταση αυτοσχεδιασμού με και για καμηλο-παρδαλούς! Live μουσική , live performance, live φωτισμοί, live interaction με το κοινό και τα ποτά... Πού γίνονται όλα αυτά; Στον Κινητήρα φυσικά, για δύο Παρασκευές μόνο!


Οχτώ αυτοσχεδιαστές από τους χώρους της μουσικής, του θεάτρου και του χορού σας προσκαλούν να πιείτε το ποτό σας, να ξεπεράσετε την αμηχανία της έκθεσης στη σκηνή και να δημιουργήσετε όλοι μαζί επιτόπου και στη στιγμή μια παράσταση, μια ατμόσφαιρα, μια ανείπωτη ιστορία με σουρεαλιστικούς χαρακτήρες και ψυχεδελική εξέλιξη.


Η Καμηλοπάρδαλη, αφού χόρεψε, τραγούδησε κι έπαιξε με γονείς και παιδιά, αποφάσισε να ενηλικιωθεί για δύο μοναδικές παραστάσεις. Ελάτε σε έναν Κινητήρα όπως δεν τον έχετε ξαναδεί…


Performers: Βίκυ Αδάμου, Φλώρα Καλομοίρη, Αλέξανδρος Καραδήμος, Χαρά Κότσαλη, Θεοδόσης Κώνστας, Άρτεμις Λαμπίρη, Δημήτρης Τάσαινας, Μαργαρίτα Τρίκκα

Διάρκεια: 60’

Σχετικές ειδήσεις
 Σκηνοθέτησε μας! Τhe Revenge: από τους Felizol στο Studio 29A
21.10.2016 11:36
Οι Felizol επιστρέφουν με την αυτοσχεδιαστική παράσταση Σκηνοθέτησέ μας! στο Studio 29A, στη Θεσσαλονίκη.
Σκάσε ή Η χαμένη παντόφλα του Μανώλη Καρέλη, της Χριστίνας Σαμπανίκου στον Κινητήρα
17.10.2016 13:50
Οι Βίκυ Αδάμου και η Χριστίνα Σαμπανίκου - από τα βασικά μέλη του καλλιτεχνικού δικτύου του ΚΙΝΗΤΗΡΑ- επιστρέφουν στο σπίτι τους, τον Κινητήρα και παρουσιάζουν από τις 5 Νοεμβρίου σε επανάληψη για δεύτερη χρονιά την παράσταση που κέρδισε κοινό και κριτικούς «Σκάσε ή Η Χαμένη Παντόφλα του Μανώλη Καρέλη», μία μαύρη ανατρεπτική κωμωδία με θέμα την προσωπική κρίση ενός άνεργου εργένη σαραντάρη.
Επιστροφή στο Σπίτι του Matei Visniec στο Vis Motrix Performance Studio
13.09.2016 12:26
Η παράσταση "Επιστροφή στο Σπίτι" του Ματέι Βίσνιεκ ανεβαίνει στις 7 Οκτωβρίου 2016 στο Vis Motrix στη Θεσσαλονίκη σε σκηνοθεσία Πασχάλη Αραμπατζή.
Δέκα λεπτά διάσημοι: παράσταση σπουδαστών του Studio NAMA στο Θέατρο Επί Κολωνώ
14.06.2016 15:49
Στο πλαίσιο του φεστιβάλ OFF OFF ATHENS, oι σπουδαστές του «Studio NAMA» και πιο συγκεκριμένα του μαθήματος «Υποκριτική σε Κείμενα Ιn Progress» με δασκάλα υποκριτικής την Πέπη Μοσχοβάκου, θα παρουσιάσουν στις 17 και 18 Ιουνίου και στις 24 και 25 Ιουνίου και για 6 παραστάσεις την παράσταση με τίτλο «Δέκα λεπτά διάσημοι» στη Σκηνή Black Box του Επί Κολωνώ.
Τραχίνιες Σοφοκλή: the 90s performance στο Vis Motrix Performance Studio
28.04.2016 14:56
Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις του Μαρτίου στον Πολυχώρο WE οι “Τραχίνιες” και οι Svoradov Theatre επιστρέφουν για 4 συλλεκτικές παραστάσεις στο Vis Motrix Performance Studio.