Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ο Χρόνος Αναπηδά Σαν Σπασμένη Γραφομηχανή: αφιέρωμα στον William S. Burroughs στο CAMP

Ο Χρόνος Αναπηδά Σαν Σπασμένη Γραφομηχανή: αφιέρωμα στον William S. Burroughs στο CAMP

Το CAMP παρουσιάζει ένα ηχητικό και οπτικό αφιέρωμα στον Παππού Όλων Μας, τον William S. Burroughs, τον πειραματιστή δημιουργό που επινόησε την μεταπολεμική εποχή.


Ο Θάνος Σταθόπουλος και ο Γιώργος Ίκαρος Μπαμπασάκης διαβάζουν επιλεγμένα αποσπάσματα από το έργο του και σκηνοθετούν τους ήχους και τις εικόνες του συγγραφέα που μας συγκλόνισε με το Naked Lunch και το Place of Dead Roads.


Η Ελεάννα Μαρτίνου φιλοτεχνεί το πορτρέτο του WSB.


Επιμέλεια αφιερώματος: Θάνος Σταθόπουλος & Γιώργος Ίκαρος Μπαμπασάκης / Εγχείρημα ΚΟΡΕΚΤ

Σχετικές ειδήσεις
Tα σονέτα - William Shakespeare
25.04.2016 11:30
Από τις εκδόσεις Gutenberg κυκλοφορεί το βιβλίο Tα σονέτα του William Shakespeare σε εισαγωγή - μετάφραση της Λένιας Ζαφειροπούλου.
ISIS Η Αποκάλυψη - William McCants
25.04.2016 10:17
Από τις εκδόσεις Πεδίο κυκλοφορεί το βιβλίο, Isis η αποκάλυψη. Η ιστορία, η στρατηγική και το όραμα για την ημέρα της κρίσης του ισλαμικού κράτους του William McCantsσε μετάφραση του Αλέξανδρο Ηλιόπουλου.
Ψηφιακή σχεδίαση - William J. Dally & R. Curtis Harting
13.04.2016 12:28
Από τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης κυκλοφορεί το βιβλίο Ψηφιακή σχεδίαση από τη σκοπιά των συστημάτων των William J. Dally & R. Curtis Harting.
Αντίο, Σικάγο - William Riley Burnett
15.03.2016 13:07
Από τις εκδόσεις Άγρα κυκλοφορεί το βιβλίο, Αντίο, Σικάγο, 1928: Το τέλος μίας εποχής του William Riley Burnett σε μετάφραση του Ανδρέα Αποστολίδη.
Με τα λόγια (γίνεται): Αφιέρωμα στον Robert Duncan στην Ελληνοαμερικανική Ένωση
09.03.2016 13:38
Στο πλαίσιο των εορτασμών για τον “Μήνα της ποίησης” η Ελληνοαμερικανική Ένωση και οι μηνιαίες ποιητικές συναντήσεις «Με τα λόγια (γίνεται)», στο καθιερωμένο ετήσιο αφιέρωμά τους σε Αμερικανό ποιητή –μετά την Emily Dickinson, τον William Carlos Williams και την Elizabeth Bishop– παρουσιάζουν βραδιά αφιερωμένη στον Robert Duncan.