Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Αρκτος*3

Αρκτος*3
Η θεατρική ομάδα άρκτος παρουσιάζει το άρκτος*3 που θα λάβει χώρα στη Στοά Μαλακοπή από 26 Σεπτεμβρίου μέχρι 13 Οκτωβρίου, κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα. Σκοπός του τρίπτυχου αρκτος*3 είναι η προσαρμογή τριών θεατρικών έργων  σε φυσικό, μη θεατρικό περιβάλλον με  τις ελάχιστες δυνατές σκηνικές παρεμβάσεις που απλά θα εξυπηρετούν την καλύτερη ανάγνωση των έργων από τους θεατές .

Πιστεύουμε ότι η θεατρική δράση μπορεί να γεννηθεί παντού και να εκφραστεί με πολλούς τρόπους, γι’ αυτό και οι παραστάσεις μας πραγματοποιούνται σε εναλλακτικούς χώρους, όπως ένα μπαράκι, ο διάδρομος, οι σκάλες του κτιρίου, ο δρόμος έξω από αυτό.

Η πρώτη παράσταση έχει τον τίτλο Στο βάθος του διαδρόμου Κήπος και είναι βασισμένο στο μονόπρακτο του Ντάριο Φο Μαμά Φρικιό και σ\' αυτό του Ευγένιου Ιονέσκο Μια κόρη για παντρειά.

Στην συνέχει θα παρουσιαστεί το Common People της Σμαρώς Πλατιώτη. Τους ρόλους του έργου θα υποδυθούν η Ελευθερία Τσάκουρη, ο Γιάννης Τσίκουλας και η Νίκη Τριανταφυλλίδου.

Και τέλος θα παρακολουθήσουμε το έργο με τίτλο paradoxa atyxhmata, το οποίο είναι βασισμένο στο Tiny Dynamites της Άμπι Μόργκαν.
Σχετικές ειδήσεις
Πρόγραμμα της Ομάδας Νάμα για την θεατρική περίοδο 2016-2017
26.08.2016 10:53
Η θεατρική Ομάδα Νάμα της Ελένης Σκότη και του Γιώργου Χατζηνικολάου την φετινή θεατρική περίοδο για πρώτη φορά θα δραστηριοποιηθεί ταυτόχρονα σε δύο θέατρα με τέσσερις παραστάσεις.
Μετάξι: Ένα θεατρικό ντοκιμαντέρ για την μεταξοβιομηχανία «Χρυσαλίς» Γουμένισσας
04.08.2016 17:14
Η καλλιτεχνική ομάδα «Δρώσα Τέχνη» σε συνεργασία με τη Θεατρική Ομάδα «Ο Θίασος των Ονείρων» παρουσιάζουν το «Μετάξι», ένα θεατρικό ντοκιμαντέρ για την μεταξοβιομηχανία «Χρυσαλίς» Γουμένισσας, την Κυριακή 7, Δευτέρα 8 και Τρίτη 9 Αυγούστου 2016 στις 9.15 μ.μ, στην εσωτερική αυλή του Μεταξουργείου «Χρυσαλίς» στη Γουμένισσα.
Τελευταία Στοιχήματα!: από τους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής «δήλος»
04.07.2016 16:32
Με το έργο «Τελευταία Στοιχήματα!» ξεκινά την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 το πρόγραμμα των θεατρικών παραστάσεων των τελειοφοίτων της δραματικής σχολής «δήλος»-Δήμητρα Χατούπη στο χώρο θεατρικών εκδηλώσεων «δήλος».
Μέρες Θεατρικών Συναντήσεων ΙΙ στο Αίγιο
04.07.2016 12:52
Οι “Μέρες Θεατρικών Συναντήσεων ΙΙ” θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 4 έως τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 το Υπαίθριο Θέατρο “Γιώργος Παππάς” στο Αίγιο.
Ραντεβού στη Μικρή Επίδαυρο!
14.06.2016 12:27
Το πρόγραμμα της «Μικρής Επιδαύρου», που φέτος εκτείνεται από 1η έως 30 Ιουλίου, περιλαμβάνει έξι ενδιαφέρουσες μουσικές αλλά και θεατρικές εκδηλώσεις. Πιο συγκεκριμένα, το φιλοθεάμον κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει: Δύο συναυλίες ελληνικής μουσικής, μία ξεχωριστή μουσική παράσταση, δύο ιδιαίτερες θεατρικές παραστάσεις και μία θεατρική "έκπληξη" ...από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου!