Η νέα ταινία του Τζον Άβνετ, σε σενάριο του Ράσελ Γκέβιρτς, Righteous Kill (Ου φονεύσεις) δένει άψογα τους δύο μεγάλους κυρίους του παγκόσμιου κινηματογράφου, οι οποίοι εμφανίζονται μαζί σε όλη τη διάρκεια!

Οι δύο ηθοποιοί έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, στις ταινίες Ο Νονός, Μέρος 2ο, όπου δεν μοιράζονται καμιά σκηνή, και στην Ένταση, όπου μοιράζονται μόνο δύο σκηνές. Αυτή τη φορά όμως, οι θρυλικοί πρωταγωνιστές εμφανίζονται μαζί στο 90% περίπου της ταινίας!

Το Righteous Kill (Ου φονεύσεις) είναι ένα αστυνομικό θρίλερ που κόβει την ανάσα. Το σενάριο κινείται γύρω από την τελευταία αποστολή που έχουν αναλάβει ο Τερκ και ο συνεργάτης του, Ρούστερ, δύο από τους πιο έμπειρους αστυνομικούς της Νέας Υόρκης, η οποία θα κλονίσει τη σχέση τους.

Η αποστολή τους είναι το κυνήγι ενός κατά συρροήν δολοφόνου, κατά τη διάρκεια του οποίου οι δύο συνεργάτες αντιλαμβάνονται πως τα ίχνη τούς οδηγούν στο ίδιο τους το τμήμα, και όλα δείχνουν πως ο δολοφόνος μπορεί να είναι αστυνομικός.

Ο αριθμός των θυμάτων αυξάνεται και όλα τα στοιχεία αρχίζουν να ενοχοποιούν τον Τερκ. Οι δύο συνεργάτες θα έρθουν αντιμέτωποι με καταστάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή τους για πάντα…

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που επέλεξε ο Άβνετ για να πλαισιώσει τους δύο θρύλους είναι ο παγκοσμίου φήμης ράπερ 50 Cent, η Κάρλα Γκουτζίνο και ο Τζον Λεγκουιζάμο.

Η ταινία θα αρχίσει να προβάλεται στους κινηματογράφους από τις 11 Σεπτεμβρίου από την Odeon.