Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Η Κρίστη Στασινοπούλου και ο Στάθης Καλυβιώτης στο azul cafe

Η Κρίστη Στασινοπούλου και ο Στάθης Καλυβιώτης στο azul cafe

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, η Κρίστη Στασινοπούλου και ο Στάθης Καλυβιώτης ταξιδεύουν με τις μουσικές τους στο azul café της Χαλκίδας! Πρόκειται για έναν από τους αγαπημένους τους χώρους, μια μουσική σκηνή που εδώ και χρόνια με γούστο και με ωραίες μουσικές επιλογές κρατάει ζωντανά τα λάιβ στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας και μαζεύει «τα καλύτερα μυαλά της γενιάς». Παρουσιάζουν διασκευές δημοτικών από το δίσκο τους Greekadelia, τραγούδια από τον Υφαντόκοσμο, τα ΗχοτρόπιαΤα Μυστικά των Βράχων και το Ταξιδοσκόπιο και καινούρια, ανέκδοτα τραγούδια που ηχογραφούν αυτήν την εποχή. 

 

Κρίστη Στασινοπούλου, τραγούδι, μπεντίρ και ινδικό αρμόνιο

Στάθης Καλυβιώτης, λαούτο, live looping και ηλεκτρονικά

Σχετικές ειδήσεις
Οι Dilemma live στο Cafe του Νομισματικού Μουσείου
27.12.2016 12:16
Οι DILEMMA εμφανίζονται στο café του Νομισματικού Μουσείου και παρουσιάζουν ένα μοναδικό εορταστικό πρόγραμμα, με μουσικές και κάλαντα, συμβάλλοντας ενεργά στην γιορτινή ατμόσφαιρα της ημέρας.
Ο Στάθης Αρτινός live στο Σταυρό του Νότου
21.10.2016 13:44
Ο Στάθης Αρτινός έρχεται για μια μοναδική βραδιά στο Club του Σταυρού του Νότου, έτοιμος να στήσει μια δυναμική ατμόσφαιρα που φέρνει έντονα τον παραδοσιακό ήχο της Ηπείρου.
Βραδιές γεμάτες μουσική στο Hard Rock Cafe Athens
15.09.2016 14:56
Το Hard Rock Cafe Athens υποδέχεται την καινούργια σεζόν με πολύ μουσική! Στεγασμένο στον εμβληματικό χώρο στην Αδριανού 52, το Hard Rock Cafe Athens παρουσιάζει ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που υπόσχεται να χαρίσει στους λάτρεις της rock, μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία!
Gravitysays_i, Κρίστη Στασινοπούλου & Schema NYN στη Δονούσα
25.08.2016 12:21
Η Κρίστη Στασινοπούλου και ο Στάθης Καλυβιώτης με την μπάντα τους, συναντούν τους Gravitysays_i σε μία δυνατή ατμοσφαιρική βραδιά την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 στον Κέδρο Δονούσας.
Κρίστη Στασινοπούλου, Στάθης Καλυβιώτης & Σχήμα ΝΥΝ live στο Underflow Record Store & Art Gallery
20.04.2016 13:29
Την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαΐου η Κρίστη Στασινοπούλου, ο Στάθης Καλυβιώτης & το Σχήμα ΝΥΝ παίζουν για δυο βραδιές στην Αθήνα, στο Underflow.