Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Οι G-Spot experiment μας καλούν σ’ ένα Χριστουγεννιάτικο party στο Holywood Stage

Οι G-Spot experiment μας καλούν σ’ ένα Χριστουγεννιάτικο party στο Holywood Stage

Το Holywood Stage διοργανώνει ένα Χριστουγεννιάτικο live-party και την ευθύνη της διασκέδασης, έχουν οι ... αρμόδιοι ... οι G-SPOT experiment.

 

Το ραντεβού είναι στις 21 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το βράδυ και για όσους δεν γνωρίζουν, το ανατρεπτικό τους πρόγραμμα καλύπτει ΟΛΑ τα γούστα, ενώ οι ίδιοι δε διστάζουν να "τσαλακωθούν" ώστε να περάσει καλά και ο τελευταίος θεατής, δίνοντας πάντα σημασία στη σωστή απόδοση της μουσικής.

Ο χορός, η συγκίνηση, το χιούμορ, οι εκπλήξεις και η αστείρευτη ενέργεια τους δεν αφήνουν κανέναν ανεπηρέαστο, σε σημείο που τα καθίσματα όχι μόνο να μην χρειάζονται,..αλλά να ενοχλούν!

Τα στεγανά μεταξύ μπάντας και κοινού εξαφανίζονται άμεσα, κάνοντας δυσδιάκριτους τους ρόλους, ωστόσο δημιουργείται μια μεγάλη χαρούμενη παρέα που τόσο την έχουμε ανάγκη...

 

Πολλοί τους χαρακτηρίζουν...μουσικοθεραπευτές ... Δοκιμάστε το!...δουλεύει!

Σχετικές ειδήσεις
Δεν υπάρχει κράτος madame: Παντελής Αμπαζής & Γεράσιμος Γεννατάς στο HolyWood Stage
29.09.2016 11:22
Ο Παντελής Αμπαζής, παρέα με τον Γεράσιμο Γεννατά και το συγκρότημα «Ανωτάτη Ζαμπετική» έρχονται με φόρα για να κάνουν το μεγάλο μπαμ, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 στο HolyWood Stage.
Γλυκερία, Δημήτρης Μπάσης και Ελένη Πέτα για μία συναυλία στο Φράγμα Θέρμης
18.08.2016 11:25
Η σπουδαία μας ερμηνεύτρια Γλυκερία, διαχρονική και κλασσική, παρέα με τον Δημήτρη Μπάση, μία από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές των τελευταίων ετών, και την χαρισματική τραγουδίστρια Ελένη Πέτα, μάς καλούν σε ένα μουσικό ταξίδι για μια ξεχωριστή βραδιά αυθεντικής διασκέδασης.
Οι Locomondo live στο HolyWood Stage!
26.02.2016 11:59
Οι Locomondo έρχονται στο HolyWood Stage με διάθεση για… τζαμάρισμα!
Η Θεοδοσία Τσάτσου live full band @ HolyWood Stage
05.01.2016 15:22
Η Θεοδοσία Τσάτσου, που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, έρχεται live την Παρασκευή 15 και 22 Ιανουαρίου 2016 στην Μουσική Σκηνή HolyWood Stage.
Χριστουγεννιάτικο NEON & Cycladic Late Night Party!
16.12.2015 14:10
Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015, ο ΝΕΟΝ και το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, οργανώνουν χριστουγεννιάτικο NEON & Cycladic Late Night Party.