Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Facebook, the movie

Facebook, the movie
Όλο και με πιο έξυπνες ιδέες καταπιάνεται ο παγκόσμιος (μάλλον αμερικάνικος) κινηματογράφος, και έτσι, για λογαριασμό της Sony, ο σεναριογράφος Άαρον Σόρκιν ξεκινά να γράφει ταινία για το Facebook
Το θέμα της ταινίας θα είναι πώς δημιουργήθηκε το Facebook, συμπεριλαμβάνοντας ιστορίες και εμπειρίες χρηστών, τις οποίες ο σεναριογράφος θα ψάξει να βρει χρησιμοποιώντας το προφίλ που έφτιαξε ειδικά για το project.

Ο Άαρον Σόρκιν (σεναριογράφος επίσης των ταινιών A Few Good Men, Παιχνίδια Εξουσίας, Studio 60), έφτιαξε και σχετικό group, κάνοντας αμέσως post την είδηση για την ταινία, αναφέροντας: Μόλις συμφώνησα να γράψω μια ταινία για τη Sony με παραγωγό τον Σκοτ Ρούντιν, η οποία θα μιλάει για το πως δημιουργήθηκε το facebook. Σκέφτηκα πως ένα καλό πρώτο βήμα για την προετοιμασία μου θα είναι ν\' ανακαλύψω τι ακριβώς είναι οπότε έφτιαξα ένα προφίλ!

Οι υπόλοιποι συντελεστές είναι ακόμα άγνωστοι, και έτσι θα περιμένουμε με αγωνία να δούμε ποιοι θα υποδυθούν τους χαρακτήρες της ταινίας και να ταυτιστούμε αναλόγως, διακρίνοντας τα κοινά χαρακτηριστικά μας στον κόσμο του Facebook, όπως το ασταμάτητο poking, την αγοραπωλησία των φίλων μας, το πέταγμα προβάτων και άλλων άκυρων αντικειμένων επίσης στους φίλους μας, και φυσικά τη δημιουργία group με θέμα όπως το Το βράδυ γυρνάω το μαξιλάρι μου από την κρύα πλευρά (ναι, υπάρχει!)...

Αν έχετε να πείτε και εσείς ιστορίες που σας έχουν τύχει στο Facebook ή θέλετε να ρωτήσετε για το project μπορείτε να τα στείλετε στον Άαρον Σόρκιν. Στο λογαριασμό του στο Facebook φυσικά.
Σχετικές ειδήσεις
No Home Movie, της Chantal Akerman, στο Exile Room
08.11.2016 13:09
Το Exile Room στα πλαίσια των προβολών του Νοεμβρίου, παρουσιάζει το κύκνειο άσμα της Chantal Akerman, την ταινία «No Home Movie».
People – the movie, από την ομάδα Satori
06.05.2016 15:46
Η καλλιτεχνική και ψυχαγωγική ομάδα Satori σε συνεργασία με την Λέσχη Αναιρέσεις παρουσιάζουν την ταινία People – the movie.
MTV Movie Awards 2016: Star Wars, Σαρλίζ Θερόν και Ντι Κάπριο οι μεγάλοι νικητές
11.04.2016 11:28
Τα MTV Movie Awards 2016 απονεμήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 9 Απριλίου 2015, στο στούντιο της Warner Bros στην Καλιφόρνια, με οικοδεσπότες τους Ντουέιν Τζόνσον και Κέβιν Χαρτ.
Το Ξύπνημα της Άνοιξης, του Κωνσταντίνου Γιάνναρη
22.02.2016 13:21
Η Odeon παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 25 Φεβρουαρίου 2016 την ταινία Το Ξύπνημα της Άνοιξης (Spring Awakening) του Κωνσταντίνου Γιάνναρη.
Μαρκέτα Λαζάροβα, του Frantisek Vlacil
22.02.2016 11:51
Η New Star παρουσιάζει στους κινηματογράφους από τις 25 Φεβρουαρίου 2016 την αριστουργηματική ταινία του Frantisek Vlacil «ΜΑΡΚΕΤΑ ΛΑΖΑΡΟΒΑ».