Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Kollektiv xmas market στο Ανάμεσα

Kollektiv xmas market στο Ανάμεσα

Το Kollektiv επιστρέφει στο Ανάμεσα ανανεωμένο με πολλές νέες συμμετοχές και με χριστουγεννιάτικη διάθεση!


Ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, vintage ρούχα και αντικείμενα, κοσμήματα και αξεσουάρ, χριστουγεννιάτικα στολίδια, παιχνίδια, design αντικείμενα, τοπική κουζίνα, ζεστά ποτά, γλυκίσματα  και πολύ μουσική .


Την Κυριακή το απόγευμα live jazz από τους Ορέστη Γράβαρη και Κώστα Γιώτη.   


Για το Kollektiv//

Το Kollektiv είναι ένα παζάρι ανεξάρτητων καλλιτεχνών από τον χώρο του design και των χειροποίητων κατασκευών. Διοργανώνεται ως pop-up event από μέλη της ομάδας του πειραματικού χώρου Ανάμεσα. Στόχος του είναι να δημιουργήσει και να καλλιεργήσει σχέσεις μεταξύ των σύγχρονων δημιουργών και ενός κοινού που αναζητά τη μοναδικότητα της χειροποίητης, πρωτοποριακής δημιουργίας. Η ιδιαιτερότητά του είναι η φιλική και φιλόξενη ατμόσφαιρα που δημιουργεί.

Σχετικές ειδήσεις
Η Ελληνική Τέχνη ταξιδεύει στο Σαλόνι των Ανεξαρτήτων
14.02.2017 13:36
Υπό την επιμέλεια της γνωστής ιστορικού τέχνης και τεχνοκριτικού κ. Έμμυς Βαρουξάκη η Ελληνική Τέχνη ταξιδεύει ακόμη μια φορά έως το Σαλόνι των Ανεξαρτήτων στο Grand Palais στο Παρίσι.
Το ΕΜΣΤ στη λίστα των μουσείων του THE SPACES για το 2017!
05.01.2017 14:56
Η ιστοσελίδα The Spaces προτείνει το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης ως ένα από τα σημαντικά μουσεία που πρέπει να επισκεφτούμε, ανάμεσα σε άλλα, τα οποία ανοίγουν τις πύλες τους το 2017.
Urban Layers – Νέα Φωτογραφικά Mονοπάτια στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης
27.06.2016 10:00
Σε ένα φωτογραφικό σταυροδρόμι πολιτισμών, σε μια κρίσιμη στιγμή στην πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που προσεγγίζει τις ιστορικές αλληλεπιδράσεις ανάμεσα στους λαούς της Μεσογείου και θέτει το ερώτημα της έννοιας της ταυτότητας, συμμετέχει το Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης αυτόν τον Ιούλιο.
Κήποι ανάμεσα/Gardens between: έκθεση της Ιόλης Ξιφαρά στη Σύρο
10.06.2016 12:07
Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης μας προσκαλεί στα εγκαίνια της έκθεσης της Ιόλης Ξιφαρά «Κήποι ανάμεσα/Gardens between», το Σάββατο 11 Ιουνίου και ώρα 20:30, στην Αίθουσα Τέχνης «Γιάννη & Ελένης Βάτη».
do objects stay / μένουν τα αντικείμενα: Έκθεση του Απόστολου Ντελάκου στην CASK gallery
04.05.2016 12:59
Η CASK παρουσιάζει, από τις 6 Μαΐου 2016, την τρίτη ατομική έκθεση του Απόστολου Ντελάκου “do objects stay / μένουν τα αντικείμενα”, που δημιουργήθηκε για την γκαλερί, σε συνεργασία με τη συλλογή Ιωάννη Κυπαρισσούς.